signatof Публикувано 20 септември 2009 Сподели Публикувано 20 септември 2009 (редакция) ЗДРАВЕЙТЕ, и аз си купих spase star 1.9DID 102коня и много ми харесва. Покарах я малко и съм много доволен.Свети ми лампата на SRS как да я оправя Редактирано 20 септември 2009 от signatof Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emil_vesy Публикувано 9 ноември 2009 Сподели Публикувано 9 ноември 2009 Здравейте на всички. От няколко дни с моя приятел сме собственици на Мицубиши спейс стар и сме много доволни (това е и първата ни кола). Искам да благодаря на всички, които са създали този сайт и на тези, които пишат във форума, защото много ни помогнахте да изберем правилната кола и за всичко свързано с нея. Хиляди благодарности! Следващата стъпка ще бъде ако е възможно да станем членове на клуба Мицубиши България. Много усмивки и приятен ден. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
somalietsa Публикувано 9 ноември 2009 Сподели Публикувано 9 ноември 2009 Здравейте на всички. От няколко дни с моя приятел сме собственици на Мицубиши спейс стар и сме много доволни (това е и първата ни кола). Искам да благодаря на всички, които са създали този сайт и на тези, които пишат във форума, защото много ни помогнахте да изберем правилната кола и за всичко свързано с нея. Хиляди благодарности! Следващата стъпка ще бъде ако е възможно да станем членове на клуба Мицубиши България. Много усмивки и приятен ден.Поздравления за избора и добре дошли при нас! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
milene Публикувано 26 ноември 2009 Сподели Публикувано 26 ноември 2009 (редакция) След дълго и мъчително ходене по автокъщите се спрях на космическата звезда. Интересното е, че я харесах по картинката в форума но какво беше разочерованието ми когато не видях кола с подлакатници. Набелязал съм си вече една която освен дребни външни забележки много ми харесва има ряз на първо четене е доста добре. Да мина на питането каде са ми подлакатниците и задната поставка за чашка имам малко дете и затова се спирам на тази японка искам и мама и малкиа да се кипрят на задните седалки. Редактирано 26 ноември 2009 от milene Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Admin Светльо Ангелов Публикувано 26 ноември 2009 Автор Admin Сподели Публикувано 26 ноември 2009 .... Да мина на питането каде са ми подлакатниците и задната поставка за чашка имам малко дете и затова се спирам на тази японка искам и мама и малкиа да се кипрят на задните седалки. Някой модели са без подлакътници, особено първата генерация до 99 година.Може ли да дадеш снимки на колата, която си харесал и коя година е по VIN? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
milene Публикувано 26 ноември 2009 Сподели Публикувано 26 ноември 2009 (редакция) Някой модели са без подлакътници, особено първата генерация до 99 година.Може ли да дадеш снимки на колата, която си харесал и коя година е по VIN?Много сте бързи, двигател 1.8, 122 коня на стълката пише 99г. първа регистрация 2000г. Доста рових из мобилето и не видях с подлакатници да не е екстра? Ето това намерих в нета забързо, даже дамаската е сащата смешното е че е с касетофон :icon_dance: и я продава за 6000 лв. Не е ли скъпичко? Иначе двигателят е най-читавия които съм виждал досега, същото се отнася и за дамаска копчета и др. Редактирано 26 ноември 2009 от Big Boss Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
milene Публикувано 26 ноември 2009 Сподели Публикувано 26 ноември 2009 (редакция) Това е вътре http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmen...&f1=details Редактирано 26 ноември 2009 от milene Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rosko Публикувано 26 ноември 2009 Сподели Публикувано 26 ноември 2009 Колега, моделът е добър, само се запознай с GDI двигателите. Ползвай търсачката, или прочети важната тема в раздел Каризма. И имай готовност да се срещаш с Милен в Пловдив. Всичко останало са подробности..... Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
milene Публикувано 7 декември 2009 Сподели Публикувано 7 декември 2009 (редакция) Купих я. Колата направо мърка но има два малки проблема:1. Нищо не разбирам от компютара (дори не мога да си зануля километража).2. Анти блокировачната система не работи маистора каза, че било от разпределител ли е кво е Bosh 0273004322 тази джаджа заменяема ли е с други модели защото маистора иска сащата. П.П. Спирачките са като на ЗИЛ жената се мъчи да изкърти предното стъкло с глава засега безуспешно :icon_rock: . Редактирано 7 декември 2009 от milene Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
milene Публикувано 8 декември 2009 Сподели Публикувано 8 декември 2009 Намерих ръководство на Българси мисля че ще е полезно на новите собственици.http://jdmfsm.info/Auto/Japan/Mitsubish...20Star%20BG.pdf Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lamiata Публикувано 8 февруари 2010 Сподели Публикувано 8 февруари 2010 Здравейте на всички.Днес се регистрирах тъй като съм решен да си купя един спейс стар,след голямото умуване по сцениците съм твърдо убеден че спейс стар е моят автомобил.Спрял съм се на бензинов двигател поради недостиг на средства а и никога не съм карал дизел.По вещ в бензините.Нямам намерение да слагам газ.Бихте ли ми дали съвет какво трябва да гледам в избора на автомобил.Аз цъм автобояджия и тенекеджия,но с масло ме се цапам.Страхът ми е че автоджамбазите са големи измамници и ако можете да ми помогнете с нещо за избора ми на кола ще съм ви изкренно благодарен Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danicata Публикувано 10 февруари 2010 Сподели Публикувано 10 февруари 2010 Здравейте, рагистрирах се току що и много харесвам този форум.И аз имам намерение за закупуването на Space Star 1.3 16v бензин 2000г.Знае ли някой какъв разход дават тези машини?И удачно ли е слагането на газ, задължително ли е газов инжекцион?Моля ви ако някой знае нещо да ми помогне. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Admin Светльо Ангелов Публикувано 10 февруари 2010 Автор Admin Сподели Публикувано 10 февруари 2010 Разход в града около 9литра/100, но все пак зависи от начина на каране. Извън градско е около 5-6 литра. Като цяло колата не е особено динамична - 14 сек до 100км/ч.Все пак е ван и с този двигател е нормално. Може да се сложи и обикновена газова. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rosko Публикувано 10 февруари 2010 Сподели Публикувано 10 февруари 2010 То за моженето - може да се сложи, но мощността съвсем ще падне. И други неудобства. Моят съвет е да се сложи ГИ, така ще е по-добре. Иначе - ако колегата намери 1,6 - още по-добре Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lubo91 Публикувано 10 февруари 2010 Сподели Публикувано 10 февруари 2010 Ако караш в София и паднеш под 10,5 на 100 обади ми се...с тия задръствания,а и сега както сняг се сипе на фандъци просто забрави по-малко.А за газта не мога да кажа понеже досега не съм карал кола на газ,нямам и намерение освен ако не е заводска инсталация.Много сакатлъци стават с тия бутилки.Иначе моя Спейс Стар си е 1.3 и не върви никак зле за годинките и кубатурата си Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danicata Публикувано 12 февруари 2010 Сподели Публикувано 12 февруари 2010 Здравейте, искам да попитам дали е защитен мотора при скъсване на агренажният ремък.Ако можете да ми помогнете ще съм щастлива. Благодаря ви предварително! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danicata Публикувано 12 февруари 2010 Сподели Публикувано 12 февруари 2010 Забравих да напиша,че колата е Спейс Стар 1.3 16V 86 коня 2000г. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daniel82 Публикувано 5 юни 2010 Сподели Публикувано 5 юни 2010 Здравейте колеги от скоро имам Space Star 2003 1.9 di-d, но имам малък проблем,от някъде капе двигателно масло. Разкостихме всичко и така и не можем да разберем от къде е теча, когато работи го няма, само като е изгасена. мМоля ако някой има идея от къде може да е . Два дена я гледаха в сервиз и там не можаха да разберат от къде е теча, ужас направо . Иначе ванчета е перфектно. Благодаря ви предварително Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Peter G Публикувано 5 юни 2010 Сподели Публикувано 5 юни 2010 Здравейте колеги от скоро имам Space Star 2003 1.9 di-d, но имам малък проблем,от някъде капе двигателно масло. Разкостихме всичко и така и не можем да разберем от къде е теча, когато работи го няма, само като е изгасена. мМоля ако някой има идея от къде може да е . Два дена я гледаха в сервиз и там не можаха да разберат от къде е теча, ужас направо . Иначе ванчета е перфектно. Благодаря ви предварително Намираш голям лист /1х1 метра или по-голям/, - велпапе или амбалажна хартия, намираш гараж за 1 ден, поставяш хартията на земята и стъпваш върху нея с двете предни гуми така, че да остане под двигателя. И на другия ден гледаш къде е капнало. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icata Публикувано 13 юни 2010 Сподели Публикувано 13 юни 2010 (редакция) Здравейте колеги! Завчера си купих и аз спейс стар 1.9 DID , изминах няма и 20 км. и закъсах. Май дюзи са се спекли.Някой може ли да каже DID двигателя с дюза-помпа ли е, или не? Благодаря ви предварително. Редактирано 13 юни 2010 от rosko Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Peter G Публикувано 13 юни 2010 Сподели Публикувано 13 юни 2010 Здравейте колеги завчера си купих и аз спейс стар 1.9 DID , изминах няма и 20 км. и закъсах май дюзи са се спекли.Някой може ли да каже DID двигателя с дюза-помпа ли е и ли не благодаря ви предварително. Отделни помпа високо налягане и инжектори - ама да се спекат и четирите :icon_hmm: :icon14: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
djd Публикувано 14 юни 2010 Сподели Публикувано 14 юни 2010 Здравейте колеги! Завчера си купих и аз спейс стар 1.9 DID , изминах няма и 20 км. и закъсах. Май дюзи са се спекли.Някой може ли да каже DID двигателя с дюза-помпа ли е, или не? Благодаря ви предварително. По какво разбра, че са се спекли дюзите? Води ли я на диагностика? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icata Публикувано 14 юни 2010 Сподели Публикувано 14 юни 2010 (редакция) Водих я на майстор това му бяха догатките преди да я отвори, беше петък вечер.Оказа се, че са прехвърлили 2 зъба на ангренажния ремък и скъсана шпонка на колянов вал. Редактирано 16 юни 2010 от rosko Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icata Публикувано 15 юни 2010 Сподели Публикувано 15 юни 2010 (редакция) Благодаря ви колеги, днес трябва да я взема от сервиза, после ще пиша. Редактирано 16 юни 2010 от rosko Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icata Публикувано 15 юни 2010 Сподели Публикувано 15 юни 2010 (редакция) Освен прескочелите 2 зъба на ан. ремък, скъсана шпонка на разпределителен вал, пистов ремък за подмяна, обтегач за него изкривен, какво да се прави колата идва от Италия и я е карала ЖЕНА.(не съм женомразец).Митцубиши е супер Редактирано 16 юни 2010 от rosko Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.