Премини към съдържание

Icata

Потребители
  • От него общо

    19
  • Регистрация

  • Беше тук

За Icata

  • Рожден ден 09/02/1964

Местоживеене

  • Град
    Varna

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Space star DID 1.9

Icata's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. kjk1

    Здравей,какъв двигател е твоята муцка.Моята е 1.3 2000г.наскоро и сложих дневни светлини и ГИ-Фобус 4.Направих си бензиномера на таблото да ми показва и газта в бутилката,когато карам на газ.Резервата ми светва и на газ.Сложих един двуцветен светодиод в таблото , на бензин ми свети червено,на газ синьо.

  2. Благодаря за съветите Колега, колко да сменям до тук 6,ако умаш някой в предвид ще съм ти благодарен да ме упътиш, а за Милен от Пловдив съм чел.
  3. Има голямо значение за колко време колата остава без акумулатор, ако е за по-дълго (часове) се появява точно този проблем, ти явно си бил бърс.
  4. Има голямо значение за колко време колат остава без акумулатор, ако е за по-дълго (часове) се появява точно този проблем, ти явно си бил бърс.
  5. Искам да уточня че не аз разкачих акумулатора си просто ей тъка за кеф ,а едни твои колеги монтйори и то да ги питаш защо пр положение че трябваше да ми сменят само ангренажен ремък и ролките, на въпроса ми защо след тяхната интервенция компа ми не работи ми одговориха точно това че само са разкачили акумулатора.
  6. Ходих на 6 майстора във Варна всички са единодушни ,CD било нужен за да си прочете системните файлове компа защото е с енергозависима памет,диска не е сервизен , а се е продавал свсяка новозакупена кола с навигация Spase Star. Не всичко а само бордовия компютър, радиото и бутоните към тях не работят колега , ако имаш някой майстор в предвид във Варна или на близо с готовност ще го посетя,извинявам се ако съм досадил с проблема си но нали за това са форомите, а има и други със същия проблем.
  7. Става дума за диск с навигация за запъдна европа.
  8. След като в сервиза ми свалиха акумулатор бордовия компютър не работи ,изписва съобщение че изка диск с навигация,радиото ми също не работи, нито един бутон от панела не е активен оборотите на двигателя паднаха.Ходих на доста майстори,всички са единодушни че трябва диск с навигация.Достатъчно било само за 2 минути да се постави , компа си прочитал файловете,вади се диска и всичко си тръгвало.Търсих във Варна но не откривам никъде.
  9. Някой знае ли къде мога да открия диск с навигация за Space Star компа ми не тръгва без него.
  10. И аз имам проблем с компа и оборотите след като в сервиза са ми сваляли акумулатора но нямам CD с навигация и понеже живея също във Варна ако може да ползвам твойто CD за 5 минути.Търсих къде ли не но няма,майсторите са единодушни трябва CD.Много ще съм благодарен ще почерпя .
  11. Здрасти грацки Space Stars са супер

  12. Моят комп изобщо не тръгва след като подмених акумулатора, водих я на майстори във Варна но те казъха че нищо не могат да направят без диск за навигацията но да намериш софтуер за Space Star се оказа 'мисията невъзможна".
  13. Колеги как да открия Милен в Пловдив, какъв му е адреса?
  14. Къде точно във Варна имам същия проблем.
  15. Здравейте имам същия проблем със Space Star след смяна на стария акумулатор с нов компа ми не работи къде мога да отстраня този проблем във Варна или къде да открия CD с навигация ?
×
×
  • Създаване...