Премини към съдържание

Е, колеги, доживяхме!


rosko

Препоръчано мнение

:mitsu-smiley: Дават ли я още тази реклама? Снощи изгледах цели 2 последователни рекламни блока по bTV и не я дадоха. Аз ли съм единствения, който не може да я засече? :mitsu-smiley:

 

Е, щом аз успях да я видя, и ти ще я видиш. Не е лоша, дават някаква измислена поточна линия с роботи, малко като от каменната ера, и изведнъж излиза новата кола, обаче я дават само в далечен план. Малко се набляга на самата кола и много на линията, това като минус. Като цяло не става ясно защо да си купим тази кола. На други реклами виждаме други идеи, например колата например прави огромен вираж в живописна местност на залез, вижда се динамика, скорост... Асоциацията е "аз сам на спокойствие, почивам си, сортирам си мислите докато карам това бижу". Или "практични" реклами на коли нисък клас, където семейство се качва в колата, товари багаж, че и кучето и то... Внушават идеята че колата се свързва с фамилни уикенди, времето когато всички са заедно... и т.н.

 

Общо взето, слаба реклама. Но се развълнувах, нали е :mitsu-smiley: :icon_thumbup:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Е, щом аз успях да я видя, и ти ще я видиш........

Общо взето, слаба реклама. Но се развълнувах, нали е :mitsu-smiley: :icon_thumbup:

Успях най-накрая. Вчера я мернах. Изгледах 4 блока (едвам ми издържаха нервите) и на четвъртия извадих късмет. Наистина слаба реклама. Малко аматьорска работа. На рекламата колата изглежда по-зле отколкото на живо. А трябва да е обратното. Но все пак е много по-добре от никаква реклама. :mitsu-smiley:
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Брех сега пък почнаха да въртят реклама на Лансера и по радио Браво, организират и тест драйф на магистрала хемус :drag:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Рекламата не е лоша, но е важно да се знае каква и е целта.

Ако се цели хората да се усведомят, че има нова кола на пазара, тогава мисля, че си е свършила работата.

Но това не означава, че ще се продадат повече коли.

Ако целта е да се увеличат продажбите, тогава мисля, че не е удачна.

Трябва друг тип реклама, на тази и липсва предложението за покупка.

Трябва нещо да ме накара да купя тази кола, да се покаже нещо изключително, интересно за зрителя, нещо което да възбуди интересът му, да си каже - брех, тея японци каква кола са направили, веднага отивам да я купя/пробвам на тестдрайв и т.н.

Не виждам такова нещо в тази реклама, поне мен с нищо по-специално не ме заинтригува.

 

Все пак не знаем какви са плановете на БалканСтар.

Може тази реклама да е част от кампания.

Например: 1. Реклама, с която да се запознаят потребителите с продукта, защото за много от тях той е непознат.

2. Реклама, която вече да ги подтикне към покупка!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Дори и да е само началото на рекламна кампания (дано да е така) и целта е да информира, че има нов автомобил пак една такава реклама не трябва да изглежда по този начин, това е автомобил с много агресивна визия и една заспала (не се сещам по-точно определение) реклама като тази нищо не показва на евентуалните клиенти

 

Имаш право.

Интересно ще е как ще се оцени тази реклама.

Доста неща зависят и от агенцията, с която работят БалканСтар, за съжаление не знаем какви са взаимоотношенията там.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ами да, това е много по-впечатляваща реклама. И с много приятна закана накрая... :icon_thumbup: . Само дето нещата се развиват на друг континент... :mitsu-smiley:
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

колеги нали знаете няма лоша реклама

 

колата е много хубава и няма нужда от реклама тя сама ще си се продава.

За съжаление колата има един недостатък и той е 2.0 TDI дано на този прекрасен автомобил му сложат един 2.2 HDi и просто няма да има конкуренция

 

само още нещо незнам някой ходил ли е скоро към Балкан Стар, като бях там преди около месец имаше изложен един пясъчен лансер, който богами няма никакво излъчване и не казва ела ме купи, а отзад имаха едно червено бижу гледащо злобно. Та БС ако не са го сменили пясъчния ще изгубят накой клиент в дилема дали иска да си купи :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Браво, браво,

Или са сменили някой маркетинг директор или японците са ги натиснали за по-добри резултати.

Вече в сайта на Мицубиши моторс има качени брошури, технически данни и др.

Реклама на новия :mitsu-smiley: Лансър навсякъде (ТВ, радио и интернет сайтове) :icon_rock: , ей така ги искам тия юнаци, има да наваксват бая изгубено време. :icon_blush:

Даже като гледах размерите на лансъра съпоставени с тия на галанта мога да кажа, че няма разлика в размерите на двата автомобила.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Да, много е добра :icon_thumbup: Тази реклама е вече нещо друго :icon_clap: Самата идея за скорост и спокойствие е много добра :icon_dance:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте.Реших и аз да се включа по темата.Колеги ако смея да попитам:а Вие каква реклама очаквате за този диамант?Както някой горе писа-да се качва цялото семейство?или да се качва господин баровеца? а може би да покажат колко е икономичен е автомобила?Според мен рекламата си е точно на мястото,не и липсва динамика и агресия-точно както и изглежда вапросния "продукт".

P.S.И да знаете че всичките ми приятели са я гледали и ма поздравиха че много е як новия ЛАНСЕР

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че едва ли ще стигнем Тойота. Поне няма да е за една година. Тези неща се изграждат с времето. Тойота има тази политика - и реклма, и всичко, от години на нашия пазар, а и не само на него. И хората се лъжат и купуват марката, нищо, че е правена при комшиите ни на юг. Но "Това е кошмар, Королата винаги пали" е забито в главите на хиляди деца, които вече не са съвсем деца и си купуват коли, които винаги палят.... Това е, колеги. Такива са правилата на пазара... Това е хипноза. И няма значение дали Королата, или Лансера е по-добрият избор и по-добрата кола. Щото изборът не винаги е рационален. Ако беше рационален - половината марки да бяха се затрили! (а те се възраждат за мой ужас)

Та за рекламата - не знам. Не съм маркетингов специалист. Първата, която видях ми беше малко безлична, снощи видях втората - хареса ми. Червен Лансер се носи в огън, забавен каданс, след което отлита. Лично мое мнение е, че това е духът на тази кола. И са го докарали горе-долу.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 месец ...
  • Admin

Удоволствие е да карам из София и да виждам реклами на новия Лансър.

Чувствам се част от голямото :mitsu-smiley: семейство.

Мицубиши врече трайно присъства на пазара. Имат отново същата сила, както преди. Възроди се фирмата! :icon_thumbup:

Нямат един лош модел.

Фен клуба ни става още по-многоброен и силен.

Как да не се радва човек на това? :rulez:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 месеца ...
  • Admin

Особено удоволствие е да гледам Европейското по футбол по Диема :football: и да излъчват всеки път реклама на Мицубиши! :rulez:

 

Това можехме само да си мечтаем преди години...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Така е ! Рекламата на :mitsu-smiley: Outlander , Pajero и L200 наистина е много оригинална и човек се изпълва с гордост, че е притежател на автомобил с тази марка ! :icon_dance:

 

...а рекламата на Lancer , така и не съм я гледал още :rolleyes:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...