Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Milen Dimitrov

Потребител
  • От него общо

    718
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

Посетили профила

2,264 посетили

Milen Dimitrov's Постижения

Опитен форумист

Опитен форумист (10/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Машина За Публикуване Rare
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Sorry, че ще ти разбия илюзиите, но Outlander-a си е едно повдигнато комби и е доста далече от SUV-тата :D И гумите изобщо нямат нищо общо, на едната кола съм с EXTREME, а на друга с Snow Track2 и гумите нямат нищо общо. Виж и на самата скала как са позиционирани: http://www.vredestein.com/Banden_Bandgroep...p;BandgroepID=2
  2. Първо аз си останах с 18"-те, но понеже нямаше 225/55/R18 сложих 235/50/R18. Гумата спрямо Бриджстона беше значително по тиха и въпреки, че бяха на 2,3 atm. колата возеше с една идея по меко. А до скоростния индекс, не съм съгласен! Ако е -5/-10 сухо и няма сняг, тогава с колко караме? 90 км/ч може би? ;) Иначе гумата е много добра, но си е високо скоростна и не трябва да се очаква, кой знае, колко висока проходимост. Щом ще слагате 16"-ки защо не погледнете и Snow Track3?
  3. VREDESTEIN-a няма да го коментирам за мен това е зимната гума и може да съм кон с капаци, но няма да си купя друга зимна гума. BRIDGESTONE DMZ3 - доста са шумни и са с нисък скоростен индекс. Аз лично не бих си ги купил. YOKOHAMA - нямам наблюдения върху тях.
  4. Аз съм с Вредещаина и тя е по твъда, защото е високо скоростна гума H и V са и скоростните индекси 210/240 км/ч. Иначе гумата много добра и за Гудрича чувам много добри неща, от хора, които карат с такива гуми.
  5. Виж това клипче, ако таблото изглежда по този начин - облечено с кожа и нов дизаин и с ново осветление на приборите, аз бих изчакал все пак може да се решени проблемите с досадното скърцане и шумоизолацията.
  6. CVT-то НЕ става за по спортно каране,пробвах го и не издържа теста, но ако караш спокойно ще ти върши работа. Лично аз бих изчакал да излезе 2,2 дизела с автомата с два съединителя, това при условие, че съм фен на дизелите :D хихихихиихи аз ще ти го взема старта ;) и всяка друга бензинова кола около 150 коня :icon_dance: Само не мога да разбера как ги правите тези разходи? Миналата седмица София-Боровец-София средно 8/100 на магистрала ми дава от 7,5 до9/100 няма значение дали карам с 130 или 180км/ч в София пак ще скочи на 10/100 сага като беше празен града беше около 7,5-8/100
  7. 215/70 ли са ти 16-ки? Ако са по ниски не мисля, че е добра идея да слагаш. Но ти си знаеш.
  8. Защо да не стават??? Това си е повдигнато 4х4 комби ;)
  9. Ако не си разбрал в БС нямаш гаранция и за всичко си плащаш :icon_censored: така че си слагай ксенон спокойно.
  10. Абе взимай жълтата и си свиркай :P
  11. Само още едно въпросче :icon_blush: От БС предложиха ли ти друго масло или директно ти сложиха Кастрола? И още нещо усещаш ли да е станал по шумен двигателя, защото на предишната кола ползвах Кастрол и тя направо си беше трактор :D а след като го смених стана доста по тиха.
  12. Уви така е в БС нямаш реална гаранция :icon_censored: а само рекламен трик :icon_censored: Обърни се към комисията за правата на потребителите. Виж и тази тема, може да ти помогне.
  13. Milen Dimitrov

    ПОМОЩ! балкан стар!

    Що за простотия е това :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: Хем ти продават дефектна стока, хем не те компенсират по никакъв начин. Ако това ми се случи директно отивам с адвокат при тях пък да видим дали няма да ми дадат кола докато оправят моята. Тия от БС са ебаси нещастните скапаняците :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored:
  14. Milen Dimitrov

    ПОМОЩ! балкан стар!

    А защо не са ти дали заместваща кола, някой Колт или Лансер ????
×
×
  • Създаване...