Премини към съдържание

Milen Dimitrov

Потребител
  • От него общо

    718
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Milen Dimitrov е написал

  1. Sorry, че ще ти разбия илюзиите, но Outlander-a си е едно повдигнато комби и е доста далече от SUV-тата :D И гумите изобщо нямат нищо общо, на едната кола съм с EXTREME, а на друга с Snow Track2 и гумите нямат нищо общо. Виж и на самата скала как са позиционирани: http://www.vredestein.com/Banden_Bandgroep...p;BandgroepID=2
  2. Първо аз си останах с 18"-те, но понеже нямаше 225/55/R18 сложих 235/50/R18. Гумата спрямо Бриджстона беше значително по тиха и въпреки, че бяха на 2,3 atm. колата возеше с една идея по меко. А до скоростния индекс, не съм съгласен! Ако е -5/-10 сухо и няма сняг, тогава с колко караме? 90 км/ч може би? ;) Иначе гумата е много добра, но си е високо скоростна и не трябва да се очаква, кой знае, колко висока проходимост. Щом ще слагате 16"-ки защо не погледнете и Snow Track3?
  3. VREDESTEIN-a няма да го коментирам за мен това е зимната гума и може да съм кон с капаци, но няма да си купя друга зимна гума. BRIDGESTONE DMZ3 - доста са шумни и са с нисък скоростен индекс. Аз лично не бих си ги купил. YOKOHAMA - нямам наблюдения върху тях.
  4. Аз съм с Вредещаина и тя е по твъда, защото е високо скоростна гума H и V са и скоростните индекси 210/240 км/ч. Иначе гумата много добра и за Гудрича чувам много добри неща, от хора, които карат с такива гуми.
  5. Виж това клипче, ако таблото изглежда по този начин - облечено с кожа и нов дизаин и с ново осветление на приборите, аз бих изчакал все пак може да се решени проблемите с досадното скърцане и шумоизолацията.
  6. CVT-то НЕ става за по спортно каране,пробвах го и не издържа теста, но ако караш спокойно ще ти върши работа. Лично аз бих изчакал да излезе 2,2 дизела с автомата с два съединителя, това при условие, че съм фен на дизелите :D хихихихиихи аз ще ти го взема старта ;) и всяка друга бензинова кола около 150 коня :icon_dance: Само не мога да разбера как ги правите тези разходи? Миналата седмица София-Боровец-София средно 8/100 на магистрала ми дава от 7,5 до9/100 няма значение дали карам с 130 или 180км/ч в София пак ще скочи на 10/100 сага като беше празен града беше около 7,5-8/100
  7. 215/70 ли са ти 16-ки? Ако са по ниски не мисля, че е добра идея да слагаш. Но ти си знаеш.
  8. Защо да не стават??? Това си е повдигнато 4х4 комби ;)
  9. Ако не си разбрал в БС нямаш гаранция и за всичко си плащаш :icon_censored: така че си слагай ксенон спокойно.
  10. Абе взимай жълтата и си свиркай :P
  11. Само още едно въпросче :icon_blush: От БС предложиха ли ти друго масло или директно ти сложиха Кастрола? И още нещо усещаш ли да е станал по шумен двигателя, защото на предишната кола ползвах Кастрол и тя направо си беше трактор :D а след като го смених стана доста по тиха.
  12. Уви така е в БС нямаш реална гаранция :icon_censored: а само рекламен трик :icon_censored: Обърни се към комисията за правата на потребителите. Виж и тази тема, може да ти помогне.
  13. Milen Dimitrov

    ПОМОЩ! балкан стар!

    Що за простотия е това :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: Хем ти продават дефектна стока, хем не те компенсират по никакъв начин. Ако това ми се случи директно отивам с адвокат при тях пък да видим дали няма да ми дадат кола докато оправят моята. Тия от БС са ебаси нещастните скапаняците :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored:
  14. Milen Dimitrov

    ПОМОЩ! балкан стар!

    А защо не са ти дали заместваща кола, някой Колт или Лансер ????
  15. Да ти кажа не мисля, че спъва кой знае колко много, но може да се пробва един тест. Ако в БС тест колата (дизела) им е без филтър ще видим дали има разлика. Залагам да няма :D Аз май имам, защото когато сменях маслото Цено каза, че маслото трябвало да е 5W30 заради FAP филтъра :D
  16. Ми то на Рангел е точно такъв с навигация и кожа. Но това пак не го разбирам в каталога пише, че го има филтъра, то по тази логика в Аутлендърите 2,0 TDI и 2,2 HDi също няма филтри :icon_hmm:
  17. Добре, а каква е причината да не го сложат? И как покриват ЕКО изискванията??
  18. Щом ще ходиш в Ротола пиши на Цено едно лично и се разберете, ние с него се разбрах ме от днес за утре :D даже и часа си избрах аз :D За пръв път чувам за такова изпълнение, като цяло за всички модели където се вгражда 2,0 TDI да е без DPF филтър.
  19. Не съм съгласен с теб. На мен ми я обслужиха веднага колата, а в БС искаха да ми запишат час за след месец освен това от прозореца ги следях изкъсо. То и БС са 3 в 1 то не са сервиз и вносител на Мерцедес, Джип и Митсубиши, така че и там е същото. А освен това и да не знаят какво продават :icon_censored: как може да кажат, че Лансер 2,0 TDI няма филтър за твърди частици :icon_doh:
  20. Аз си поддържам колата в Ротола!
  21. Каква цена си готов да платиш за колата?
  22. А за въздушния филтър какво казаха? Доколкото знам ако сложиш конусен ти отпада гаранцията на двигателя, те като сложиш един на K&N ти обясняват как оставаш без гаранция. Ако не ти се занимава с поръчване и плащане в ибей и амазон виж фирма.
  23. Бая неща си намислил 1 за чипа той си е на VW и има промяна, но ако очакваш да литне ще си останеш само с очакванията ;) 2 ако ще сменяш само едно гърне не виждам никакъв смисъл, виж ако правиш цялата генерация това е друга бира :D също не виждам причина да сменяш и филтъра, но ти си знаеш. 3 поръчай си решетката от ибей или амазон със сигурност ще е доста по евтина. Там също може да погледнеш за някакъв кит и за мястото не рейките. 4. май никой не е слагал шумоизолация (или поне не се е похвалил) така че ти може да си първия ;)
  24. Аз ще обслужа колата в Ротола, Цено провери и няма проблем със запазването на гаранцията ;)
×
×
  • Създаване...