Премини към съдържание

m9ck

Потребител
  • От него общо

    62
  • Регистрация

  • Беше тук

За m9ck

  • Рожден ден 01/13/1981

Местоживеене

  • Град
    Пловдив

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    135796881

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    '08 Lancer 1.5 16V 109 к.с.
  • Интереси
    1912

Посетили профила

1,234 посетили

m9ck's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Начален Разговор
  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Поздравления за страхотната тема! Моят Лансер скоро ще навърши 7 години и батерията на ключа постепенно приключи живота си. Вторият ключ лежа 4 години при лизингодателя, после още 2 вкъщи и се оказа, че и неговата батерия е "заминала". Батерията, която се вижда на последната снимка от първото мнение в темата е литиева, модел CR1616, пише го и на червената пластмаса. Лесно се намира в магазините за електроника, на цени от 1.40 до 3.00лв. Препоръчвам на колегите, притежаващи автомобил произведен 2007-2008г., предварително да се запасят с резервна батерия.
  2. И аз наскоро минах през Ратола - Пловдив. -Масло Мицубиши 5w30 4x22.50 = 90 лв. -Въздушен вилтър 60 лв -Маслен филтър 16.70 Общо 166.70 , с ДДС 200 лв. Добре е да се обадите 2 3 дни предварително, за да ви доставят консумативите от София. Поздрави!
  3. m9ck

    Новият Лансер през зимата?

    Колеги, аз също се присъединявам към групата на доволните от новия Lancer през зимата. В неделя ходих до Вършец, на тръгване от София минах през Ботевград,Мездра и Враца, а на връщане в понеделник - през Петрохан. Магистралата беше чиста, но другите пътища не. Изключително съм доволен от поведението на автомобила върху сняг, справи се отлично със всички катерения и спускания. Сутринта в понеделник нямаше никакви проблеми с отключване и палене, а по време на прибирането, температурата стигна до -12°С(според колата). Зимните ми гуми са Michelin Alpin A3, карам ги втори сезон и съм много доволен от тях. Поздрави и весели празници! :icon_thumbup:
  4. m9ck

    Вече съм Татко

    Честито, Васе!! Да ви е жив и здрав малкия Георги! Пожелавам ви да расте като щастливо и усмихнато дете!! Наздраве!! :drinks:
  5. Вчера в София, на римската стена в Лозенец, сив Lancer VIII, с табели на клуба?
  6. m9ck

    Данък МПС !

    Моят Лансър е 1.5, 109 к.с. Данък ПС, който платих за 2009 беше 293лв, гр. Пловдив. Явно 'големите глави', които създават нормативните актове, са на принципа "който има пари за нов автомобил, трябва да се бръкне и за високи данъци". :icon_thumbdown:
  7. В Пловдив на 23-ти декември видях невероятен автомобил! Галант 2008, черен на цвят с рег.номер 288Х. Направо онемях при вида на този диамант! Видях го на кръстовището на Руски и Гладстон, нямаше как да му дам визитка. Не знам дали модела е 2008, но автомобилът беше същия като от тази снимка. :icon_thumbup:
  8. И аз за съжаление ще пропусна. Датата съвпада с фирменото коледно мероприятие...
  9. m9ck

    Среща в София

    Ех, колеги, дано сте си изкарали добре. Аз в последния момент реших да се прибирам в Пловдив, иначе щях да дойда и аз. Нещо нямам късмет с мероприятията на клуба :( . Така се случи, че ги изпуснах всичките през 2008-а. Дано догодина имам повече време и късмет.
  10. Предполагам слагат, каквото имат в наличност, но надявам се, достатъчно качествено за автомобилите ни. На мен ми сложиха Magnatec Prof 5W40.
  11. На мен също не ми смениха филтъра на купето, нито ме питаха, в БС Пловдив. Щях да им се обаждам, ама забравих, сигурно е със втората смяна. При мен излезна 267, както вече писах.
  12. Във фактурата не пише че са го сменяли, ще им звънна да ги питам. :huh:
  13. Здравейте, аз днес минах първия технически преглед в БС - Пловдив. Цената на услугата тук е 267лв, включва смяна на масло, маслен и въздушен филтър. Поздрави!
  14. m9ck

    Приемате ли нови членове?

    Добре дошла в клуба! :icon_thumbup: Изборът е чудесен! Дано успеете да го вземете този красавец!
×
×
  • Създаване...