Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

ilhanbg

Потребител
  • От него общо

    98
  • Регистрация

  • Беше тук

За ilhanbg

  • Рожден ден 02/10/1978

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Carisma 1.6 16v GL

ilhanbg's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

1

Репутация

  1. Хмм, значи да нямаме вяра на сервизните книжки, не говоря изобщо за "новия внос" " гарантиран произход" и тн. а за автомобили купени и подържани тук. На колко км се сменя Ангренажния ремък и ролките и колко излиза една смяна?
  2. Благодаря ти колега, в интерес на истината, след като изчетох изписаното за въпросния модел малко се поразколебах. Причината е в някои нетипични за Мицубиши недостатъци като завишен разход на масло, шум в купето при скорост над 120 км, бързо износване на съединителя и поскърцвания от таблото.
  3. Здравейте приятели. Обмислям покупка на Outlander (2007-2009 г.), като съм се спрял на дизела -140 кс. от VW (прочетох доста мнения и си мисля, че по добре тракащ надежден и икономичен, отколкото тих, динамичен и мощен - на Пежо). Мисля да се насоча към коли купувани оттук и под 70-80 000 км, със серизна история ако е възмжно и в гаранция, но не е задължително. Въпроса ми е какво по конкретно да гледам? Има ли възможност да се разберат реалните км? Към кой сервиз (за диагностика) в СФ бихте ме насочили ?
  4. Здравейте колеги, Големи проблеми имам с оборотите на колата на газ. Обикновенна газова ловато, разход 6.3-6.7 извънградско. Разход софийско 8.8-10 лв газ. Паля студена минавам на газ, държи си обороти, след като загрее започват да играят силно. Като доближа светофар трябва мн бързо да превключа защото гасне, на завоите трябва да не превключвам защото моментално гасне. 2 пъти съм я водил на майстори - 2 пъти ми зеха парите, ефекта беше краткотраен (след 200-300 км) пак същата работа. Затова моля колегите от София, дайте моля майстор, който може да го реши проблема. Благодаря предварително.
  5. ilhanbg

    Ключовете се разкъсаха

    На входа на Практикер е 60 лв.
  6. ilhanbg

    Угасна и не ще да пали?

    Колеги Проблемът е бил в ключа. Върнах се при колата със резервния ключ и запали от раз
  7. Здравейте приятели! Както си вървеше колата угасна :( Запалих съвсен нормално и тръгнах след 1000-1500 метра като стигнах светофара и изкл от скорост колата угасна. След няколко проби само на бензин (колата има газово) не иска и не иска, върти а признаци за заплване никакви. Отворих капака двигателя беше топъл, но никакви белези, като измкнати кабели и тн не видях. Какъв може да е проблемът, дали нещо е изгърмяло по електрониката? p.s Забравих да спомена, че ключът за запалването е много зле (разкъсана е цялата гума), има ли вероятност при въртене да се е повредило чипчето вътре и затова да не пали?
  8. ilhanbg

    Ключовете се разкъсаха

    Колега навсякъде ми казах най-малко 100 лв. Дай на лични кординатите на този ключар, ако е в сф.
  9. ilhanbg

    Ключовете се разкъсаха

    Хмм аз си помислих, че моята вероятно няма чип, защото е 96-та.
  10. Здравейте приятели! Ключа на Каризмата (96) напълно се разкъса гуменото покритие и сега ми стои в джоба, въпроса ми е имат ли чип, защото ми казаха, че цените на тези с чип и тези без разликата е 10 пъти!
  11. ilhanbg

    Разбиха ми каризмата

    Да тачно така, може би вече ще търся някоя антика с касета
  12. ilhanbg

    Разбиха ми каризмата

    Дай ми кординати на л.с от София съм
  13. ilhanbg

    Разбиха ми каризмата

    Акумулаторът е заминал тотално...сложихме друг и запали, остава проблемът със стъклото, в кобра го няма, чак на 30.01.2011 щели да го имат...
  14. ilhanbg

    Разбиха ми каризмата

    Точно сега отидох до колата и алармата задейства, след завъртане на ключа таблото светна, но акумулатора май е изтощен, плафончето свети мн слабо, фаровете пък изобщо...Дали някой ако ми даде ток с кабели ще запаля?
×
×
  • Създаване...