Премини към съдържание

Windows 10


Препоръчано мнение

Здравейте, искам да помоля ако има колега под MS Windows 10, който същевременно е склонен да ми помогне (през Интернет), да се свърже с мен на ЛС.

Благодаря предварително.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Поне напиши за какво бе адаш или е тайно. Аз с Windows 10.

 

Не е тайно, ще се свържа с теб след малко на ЛС.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз да използвам темата за да питам...държи ли се стабилно новия уин, че имаше доста оплаквания в началото.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Препоръчително да си спрете всички шпионски програмки към него :)

 

Novicorp Remove Windows 10 Spying Features 1.2.0000 Portable

 

Редактирано от Hristo
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Вижте и коментарийте под торента.

 

Нещото, което не мога да разбера е защо хората се шашкат с това следене. Още с кликането на иконката на браузъра си в списъка за "подобряване на клиентското обслужване" или както там се нарича. Това отдавна се пренесе и е вградено в ОС системите, преди в iOS и Android, сега вече и при "Microsoft". Тенденцията е "искаш да ни ползваш продуктите- ние ще те гледаме как ги ползваш, ще те тъпчем с реклами и ще събираме данни за теб". Просто си имайте едно на ум какво и къде правите. Някой, ако толкова му трябва анонимност има Линукс, има Onion има хиляди други инструменти за това, доколко пък те са сигурни пак е спорен въпроса.

 

И сега по темата, десятката ми хареса от към използване на ресурси за да си върши работата. Има някой екстри, които в Лнукс ги имаше преди много години :D, но можеш да имаш повече от един десктоп, което си е доста удобно за хора, които имат малко повече работа пред монитора. Store приложенията се отварят в/у десктопа. Action center-а предлага "tablet mode", което ми се стори яко и е дота удобно. Едната ми машина е с тъч скрийн е предразполага към удобно ползване в легнало положение. Има някои анимации и не е толкова дървен. При мен буутва по-бързо от 8.1 и пдейтва по-бързо (за сега). Инсталира и ъпдейтва всички драйвъри без да се налага да го правя ръчно.

 

Edge Browser-a е добър, но и от Майкрософт казаха, че имат доста работа по него и това не му е крайния вариант. Чакам го с етърпение, че като пусна Хрома и 2гб рам заминават :D.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Бих искал и в темата лично да благодаря още веднъж на отзовалите се колеги, много любезно от тяхна страна. Работата е свършена и темата може да се заключи ;)

Поздрави

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Нека да седи темата, тъй като все пак това е нова операционна система, да се коментира тук :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Вече 2 месеца работя с този уин, и да ви кажа само негативи трупам до момента. Така като гледам ще се връщам на 7, обаче трябва да ме пусне мързела първо, че голяма разправия...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Kво я величаете тая седмИца толкова не мога да разберa .. особено на високите резолюции няма шрифтове, не е оптимизирана ама хич.. дори 8-цата е > от 7 и по-оптимално си управлява ресурсите (разбира се в комбинация с ClassicShell).

 

10-ката с няколко дребни бъга върви супер.. като седна за малко на другия комп, който е на 8.1, виждам много добре разликата .. мое мнение де .. Важно е при инсталацията още да се изпоизключат всичките слайдъри, това намалява "шпионските" изпълнения сериозно.

 

За преинсталацията, пробвай да свикнеш с нещо от рода на Portable Apps, спестява много време в такива ситуации, отделно ти седи OS-а чист без 4325#$@$%$% ъпдейт сървиса на куцо и сакато ...

Редактирано от Lyubo Dimitrov
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Аз издевателствах над новата операционна система W10 като я качих на 1.73 Сеleron М с 1 GB RAM и 120 GB SSD.

Лаптопа просто литна. Върнах си стария диск с XP, а SSD-то отиде на един двуядрен лаптоп, че е смешно на лаптоп за 60 лв. да му сложа диск за 120 лв.

На работа съм също с W10, но 64 битов. Честно казано по-приятно се работи. Още не съм му ползвал всички екстри, но вече виждам как ме проучва и се опитва да ми се подмазва. http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif

Редактирано от Николай Николов
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...