Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

eXistenZ

Член на клуба
  • От него общо

    745
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    5

Всичко което eXistenZ е написал

  1. Здравейте колеги, Подарявам бебешко кошче за кола на марката Кенгуру в отлично състояние, беше комплект с количка, но нея ми я откраднаха и остана само кошчето. Също така имам и детско високо столче за хранене в добро състояние, което само ми пречи в къщи. Както казах всичко е подарък, единствено ще си заплатите куриерските разходи.
  2. eXistenZ

    Шибидах

    Трябва да се свали кората на тавана и ще го видиш, то е цял модул, но се сваля лесно.
  3. eXistenZ

    Шибидах

    Здравей колега, Моят шибидах правеше същото. Ако натиснеш копчето за положение на вентилация не се ли затваря. При мен проблема беше в ключето, което изключва моторчето, с течение на времето се размества и не изключва коректно. Оправя се много лесно, аз успях сам да се справя.
  4. Здравей колега, Имам ги същите кабели, предполагам, че са за чистачка на задното стъкло, но това е само предположение. Поздрави,
  5. eXistenZ

    Дилема

    При мен положението е същото, в момента имам огромна дупка в багажника от ръжда. Само че аз съм решил да я закърпя! Ще я дам на майстора ми да направи каквото може и, ако успее да закрепи положението за още поне 4 години ще съм супер доволен. По нататък... ми ще го мисля, но май ще гледам да взема нещо японско, поне на 10-12 години.
  6. Съжалявам за късния отговор. Купих полски SP-PL, но моят е 100А, така че при теб може би ще е по евтино.
  7. Незнам за филтрите на инжекторите, но моята я прекарах на преглед началото на декември и без проблеми закова на евро 3. Това е като имаш предвид, че големия катализатор на тръбата съм го разкарал. Даже не се наложи да си търся "приятели" за еко категорията. Вярно, че е 2003 година, но според мен това не би трябвало да оказва влияние (може да ме поправите, ако греша).
  8. Колега, Този филм го играх, смених няколко алтернатора, и няколкото ме изоставиха няколко пъти, а аз съм автомат. Накрая реших проблема с чисто нов от известен немски сайт за части срещи 260лв. Вече нямам проблем, така че искрено ти препоръчвам да си закупиш нов, ако можеш да си го позволиш.
  9. Здравей Светльо,

    Справих се в крайна сметка, днес успях да преведа парите. Поздрави.

  10. Ако не успеете да го намерите в БГ, може да поръчате от този сайт: цък . Ползвал съм го за поръчки и са коректни.
  11. eXistenZ

    Диагностика обд?

    Колега, аз ползвам най-прост ELM327 от китайците, комбиниран с Torque за телефона ми и досега ми върши чудесна работа. Трие грешки и даже дава известно количество информация. Сега да добавя, че моята е 2003г., но предполагам, че и на теб ще ти върши работа.
  12. Да добавя и аз един плюс за ЕМ Комплект вече няколко пъти правя меки връзки и задно гърне смених. Човека направи всичко по силите си да ми нагласи ауспуха както е стандартно. Работят страхотно.
  13. eXistenZ

    фарове галант '97

    Колега, а ако свалиш фара, няма ли да успееш да го извадиш? Фара се сваля за 10 минути заедно със заялите болтове.
  14. eXistenZ

    Потропване отпред

    Здравей колега,И аз да добавя един + за кривия носач. Имах същите симптоми като при теб.
  15. eXistenZ

    Търся резервна гума

    Не е патерица, стандартна 15" джанта е.
  16. eXistenZ

    Търся резервна гума

    Колега, имам от Галант 15" 4х114.3. Ако ти върши работа пиши на лично да се разберем.
  17. Ние за съжаление няма да успеем да дойдем за празненството, но ще отскочим за "по кафе" , тъй като ще сме в околността.
  18. Здравей колега! Ето това трябва да е ОЕМ номера на уплътнението: MR341051. Успех.
  19. Да същата и пластмасовата втулка, върху която се навива гайката.
  20. Здравейте колеги,Още издирвам въпросната гайка и втулка за автоматичната антена. Благодаря на отзовалите се.
  21. Здравейте колеги,Търся си гайката и пластмасовата втулка (под гайката отвън) за автоматичната антена на Галант след 97г. Моля, ако на някой му се търкалят излишни тези неща да ми пише на лично или да ми звънне на тел. 0898793719.
  22. http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_thumbup.gif
  23. Здравейте колеги,Продавам 4 броя 15" железни джанти за галант (4х114,3х67,1), джантите са прави но имат нужда от боя. Също така продавам и оригинална 15" резервна гума от Галант, джантата и гумата са в перфектно състояние. За джантите и за резервната гума търся по 80лв. За връзка с мен на лично или на тел. 0898793719.
×
×
  • Създаване...