Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Windows 10


Препоръчано мнение

Здравейте, искам да помоля ако има колега под MS Windows 10, който същевременно е склонен да ми помогне (през Интернет), да се свърже с мен на ЛС.

Благодаря предварително.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Поне напиши за какво бе адаш или е тайно. Аз с Windows 10.

 

Не е тайно, ще се свържа с теб след малко на ЛС.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз да използвам темата за да питам...държи ли се стабилно новия уин, че имаше доста оплаквания в началото.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Препоръчително да си спрете всички шпионски програмки към него :)

 

Novicorp Remove Windows 10 Spying Features 1.2.0000 Portable

 

Редактирано от Hristo
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Вижте и коментарийте под торента.

 

Нещото, което не мога да разбера е защо хората се шашкат с това следене. Още с кликането на иконката на браузъра си в списъка за "подобряване на клиентското обслужване" или както там се нарича. Това отдавна се пренесе и е вградено в ОС системите, преди в iOS и Android, сега вече и при "Microsoft". Тенденцията е "искаш да ни ползваш продуктите- ние ще те гледаме как ги ползваш, ще те тъпчем с реклами и ще събираме данни за теб". Просто си имайте едно на ум какво и къде правите. Някой, ако толкова му трябва анонимност има Линукс, има Onion има хиляди други инструменти за това, доколко пък те са сигурни пак е спорен въпроса.

 

И сега по темата, десятката ми хареса от към използване на ресурси за да си върши работата. Има някой екстри, които в Лнукс ги имаше преди много години :D, но можеш да имаш повече от един десктоп, което си е доста удобно за хора, които имат малко повече работа пред монитора. Store приложенията се отварят в/у десктопа. Action center-а предлага "tablet mode", което ми се стори яко и е дота удобно. Едната ми машина е с тъч скрийн е предразполага към удобно ползване в легнало положение. Има някои анимации и не е толкова дървен. При мен буутва по-бързо от 8.1 и пдейтва по-бързо (за сега). Инсталира и ъпдейтва всички драйвъри без да се налага да го правя ръчно.

 

Edge Browser-a е добър, но и от Майкрософт казаха, че имат доста работа по него и това не му е крайния вариант. Чакам го с етърпение, че като пусна Хрома и 2гб рам заминават :D.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Бих искал и в темата лично да благодаря още веднъж на отзовалите се колеги, много любезно от тяхна страна. Работата е свършена и темата може да се заключи ;)

Поздрави

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Нека да седи темата, тъй като все пак това е нова операционна система, да се коментира тук :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Вече 2 месеца работя с този уин, и да ви кажа само негативи трупам до момента. Така като гледам ще се връщам на 7, обаче трябва да ме пусне мързела първо, че голяма разправия...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Kво я величаете тая седмИца толкова не мога да разберa .. особено на високите резолюции няма шрифтове, не е оптимизирана ама хич.. дори 8-цата е > от 7 и по-оптимално си управлява ресурсите (разбира се в комбинация с ClassicShell).

 

10-ката с няколко дребни бъга върви супер.. като седна за малко на другия комп, който е на 8.1, виждам много добре разликата .. мое мнение де .. Важно е при инсталацията още да се изпоизключат всичките слайдъри, това намалява "шпионските" изпълнения сериозно.

 

За преинсталацията, пробвай да свикнеш с нещо от рода на Portable Apps, спестява много време в такива ситуации, отделно ти седи OS-а чист без 4325#$@$%$% ъпдейт сървиса на куцо и сакато ...

Редактирано от Lyubo Dimitrov
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Аз издевателствах над новата операционна система W10 като я качих на 1.73 Сеleron М с 1 GB RAM и 120 GB SSD.

Лаптопа просто литна. Върнах си стария диск с XP, а SSD-то отиде на един двуядрен лаптоп, че е смешно на лаптоп за 60 лв. да му сложа диск за 120 лв.

На работа съм също с W10, но 64 битов. Честно казано по-приятно се работи. Още не съм му ползвал всички екстри, но вече виждам как ме проучва и се опитва да ми се подмазва. http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif

Редактирано от Николай Николов
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...