Премини към съдържание

Препоръчано мнение

здравейте колеги.някой ще ми помогне ли с малко инфо.къде мога да си направя ламбо или вдигащи се на панти врати във Варна,и ориентировачна цена ако ми кажете цена няма да имате, ще почерпя :) ))колата е Еклипс 92 год.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Интересна идея. Мисля, че няма да е евтино. Това е свързано с промяна на начина на захващане за гредите, скъпи механизми и промяна на геометрията на вратата и колоните. Незнам обаче къде може да ти го направят. Вероятно в някоя фирма за тунинг и то трябва да е доста сериозна.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не мисля че е чак толкова трудно и скъпо. Да ако искаш да са направени качествено и когато е отворена вратата да изглежда красиво ще трябва да се бръкнеш. Промяна на геометрията според мен няма а и не може да има. Никой не би си играл с това да променя нещо по гредите( така или иначе доколкото знам това е доста важно място от към мерки за сигурност на пътниците), най-вероятно при такъв тип автомобили те са усилени. Има т. нар. bolt on(не съм много сигурен за наименованието) системи, при които се свалят старите механизми и се слагат новите. Провери в www.ebay.com дали има такива системи за този модел.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

забравих да кажа че при Poli гледах че има механизми Lambo( sky) doors, но там мисля че ще се наложи преработка на вратата. Обади му се все пак и го питай. Ако ти допадне цена и т.н. нищо не пречи( предполагам:) ) да ги изпрати с куриер. Все пак не живеем в необятна държава:)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ако имаш възможност от ebay си купи директно bolt-on както каза Юли. Сваляш старите панти, слагаш новите без никакво преправяне! Кофтито е, че са малко тежки и до БГ ще ти излезе бая парички транспорта...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

несъм много наясно как се пазари от ebay и не съм много чат с езиците но благодаря ви за предложенията.ще потърся някой вещ в тази област и ще ги купя тези кирии за вратите. :icon_thumbup:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Погледни тези

http://www.kwautomotive.com/content/marken/lsddoors.html

 

и питай тук - гледам че са им дистрибутори ;)

http://www.hobbyservice-hary.com/partners.html

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 3 седмици ...

благодаря.около 1400 евро е цената без доставката не сам чак такъв газар.иначе ще стане много яко,спор няма ама и цифрата си я бива :icon_thumbup: :nono:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, нов собственик съм на Мицубиши Еклипс GST, не знам колко е ама много върви турбо :) да се похваля, а иначе за вратите ето една снимка на хондата ми взех си ги от ebay аз също живях във Варна.

:drive:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 3 години ...

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...