Премини към съдържание

ne6toto

Потребител
  • От него общо

    74
  • Регистрация

  • Беше тук

За ne6toto

  • Рожден ден 05/25/1978

Интернет контакт

  • AIM
    ti6o78

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Eclipse 2,0 16v 110kw

ne6toto's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Колега, искам като свалям пружините да сменя и накладки. И единият цилиндър отзад ми прави чакмаци, но за целта ми трябва лека финансова инжекция. Предполагам, че скоро ще ти пиша, гледах и амортисьорите, някакви жълти са, трябва да видя дали не са сменяни и те. Немам парички сега и не ми се пипа. :icon_crying:
  2. Може и нещо такова,но по добре ще стои ако и фаретата са черни май.
  3. колега моля те даи повече инфо,от каква коле взе и каква трансформация си направил. :worthy:
  4. май и аз ще пригаждам.благодаря колеги.
  5. Колеги,някой знае ли от къде могат да се закупят амортисьори за багажника на 1Г.Пообиколил съм доста магазини във Варна но без успех.Ще ви бъда много благодарен за някаква информация,че си е тежичък капака и е доста неудобно за отваряне.
  6. Колега мисля че ще стане много добре :first: ,и аз съм съм със същия цвят и го мисля това ,още повече че в талона пише -червен/черен и няма да има проблем пред КАТ.Успех :icon_thumbup: ,както казват някои колеги комбинации много,важното е на тебе да ти хареса,направи я уникална,за да те запомнят ,иначе си един от многото с червени еклипси. :biker:
  7. кои части приятелю,само гарнитурите правят повече кинти,а за валовете много ще внимавам,че не си от варна да ти я дам на тебе да ми я направиш на тънката лайсна хихихихи :drinks:
  8. Със частите и труда ще ми стъпи на около 600 лв.ако реша да сменям и сигменти колега,кой ще се хване да ти разглоби колата за 50 лева,това де не е жигули.има си спецификата и много малко хора им разбират и се възползват от това,поне тука във Варна е така.И аз съм патил от такива самоуки майстори и познати дето претупват нещата и не са чували за балансиращи валове,затова предпочитам да дам и хиляда лева ако е нужно но колата да стане като хората и със съответната гаранция.Поздрави.
  9. Що бре. :icon_crying: кое не е на място. :icon_pinokio:
  10. Дано само гумичките на клапаните да са се спекли колега,и мойта е така, смятам с едни гумички че ще се оправи,говорих с един майстор,обади ми 200 кинти за ремонта(майсторлъка)+стотина лева гарнитура на главата+задължително препасване на клапаните оше стотина лева+гарнитура на капака на главата още 50-тина лева,един вятър на главата(казват че било задължително) и самите гумички към 40лв.Това е най лекия вариант.Успех.
  11. Ето ти телефон на майстора, който ми зацепи моите ремъци. Слави се казва, много е добър. Сервиза му е в Евксиноград-0897/75-01-49. Хич не беше евтино, но във Варна няма друг, около 70-лв. мисля ми взе тогава. Успех.
  12. то май е обща болест.взел съм си едни гумички,дано излезе от тях.и мойта гори масло,но някой слънчев ден ще и дойде и на нея ред.
  13. май ще требе да видя и амортисьорите какви са че после да не търся и тях да сменям.утре съм цял ден на работа ама в понеделник ще легна и тогава ще пиша.Поздрави.
  14. Предполага се че ще е около тези парички.За 4 хилки нема нема де е новия сивик.най много да е 95-96год. и той.Нема смисал да питам какъв е,аз съм направил избора за себе си-ECLIPSE.
  15. Не съм виждал изгнил еклипс още.Моя е 93 год.и е като нов,никаде ръждица.То всичко е на късмет,ама като чета по форума,слабо место по двигателя е стъпковия мотор,да го запали да позагрее и да види дали ще успокои оборотите.Ново моторче е към 150 лв.Автопилот или темпомат-все тая-голем кеф.Задаваш му 120-баир нагоре,надолу то ги поддържа.Разхода е според номера на обувките,хихихих.тази кола предразполага към по агресивно каране и разхода няма да ти хареса ако я настъпваш но адреналина е на 6.При спокойно шофиране около 9-10 слагам и ми излизат сметките.При шофиране с темпомат разхода се покачвал малко,така четох някаде тук.За окачването кво да ти кажа.То на тез дупки и с хамар да си нема да издържи.Докато си оригиналните части добре ама почнеш ли да сменяш с ментаците от българските маагазини почват ядовете.То за всяка кола е так май.Пожелавам ти късмет при покупката.Поздрави.
×
×
  • Създаване...