Премини към съдържание

Unknown

Потребител
  • От него общо

    85
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Unknown е написал

  1. Колега и с моята кола е така и в Сряда съм си уредил час за оглед на колата. Ако има нещо веднага ти препоръчвам да се възползваш от гаранцията. Ако нещо се направят на интересни българина трябва да се научи как да си търси правата а не да го рзиграват.
  2. 15:00 на НИМ за тези мислещи да пропуснат скарата. А пък тези със скарата са официално поканени като свършат :rolleyes:
  3. Ако времето е хубаво и не вали 15:00 на НИМ
  4. Това означава, че при подобна ситуация дилъра продал ви автомобила следва да си поправи грешката. Защото по този начин те задължават собственика на нов автомобил да направи смяната си на масло ХХ месеца предварително. Напълно съм съгласен с Васко по въпроса.
  5. Стана напечено! За всички с този и подобен проблем с Лансерите и тяхното седене. Проблем с маслото няма да имате...когато даден автомобил се произведе след като излезе от заводите той преседява ХХ месеца по някакви рампи и плацове докато достигне до някой потребител. Проблема с Лансерите се решава доста лесно НО има и някой минуси. Като седнете в новата си кола и тя показва, че до първата смяна остават 15,000 и 10 месеца то тогава лесно може да задържите копчето инфо и тя ще нулира годините но ще прибави километрите към текущата година. Така ще се получи че следващата ви смяна на масло ще е на 30,000 км. и 1 година което сие доста объркващо. Ако сте забелязали когато пристигне колата нова те я вкарват за да слоцат определни бушони те са именно за това колата да не показва километрите си и да не брох периода на седене.
  6. Фирми за накладки и дискове много и то много по-добри от оригиналните напроимер фирмата EBC предлага спортни накладки и мисля, че няма нужда да обясняваме продуктите им, Феродо също като пример. За Лансерите има решение метални маркучи на спирачките, състезателна спирачна течност и ЕБС накладки и всички проблеми се решават (ако имате такива) P.S. Само не забравяйте да си слагате КОЛАНА
  7. Kолега не си карай колата по разни сервизи това си е така при Лансерите. Когато седиш на едно място без колата да се движи и пръснеш на предното стъкло автоматично колата пръска и на фаровете. Когато колата е в движение и пръснеш на стъклото вече си пръска само на стъклото, направено е за улеснение на шофьора да не се мъчи да натиска едното копче а после и другото.
  8. Има начин като ги махнеш от режим АУТО тогава няма да се пускат при стартиране на мотора.
  9. Unknown

    Body Kit за новия Лансер

    За всички които имат интерес към предните и задните добавки на броните и странични прагове има тема в раздел продава Body kit Lancer X може да я разгледате. А за крилото от ево 10 става за нормалните лансери даже дупките са на същото място и може да се купи на дост атрактивна цена.
  10. Проблема почти 90% не е от акумулатора нова кола е все пак. Какъв е модела Intense или Instyle с безключовата система ли е? Понякога когато изгасне или ти го изгасиш и веднага след това опиташ да го запалиш не става от 1 път. А ако е с безключовото палене може да не дава нещо връзка с ключа. Ела на някоя среща в Неделя хем да се запознаем хем да помислим какъв е проблема. P.S. Лансерите палят и без натиснат съединител.
  11. Здравей колега искам да попитам имаш ли аларма на Лансера? Ако имаш можеш да отидеш да ти я проверят или да се обадиш за консултация. Успех, дано се реши проблема.
  12. Вчера срещата се получи много хубава :icon_thumbup: За днес 29.11.2009 да не забравите 15:30 НИМ всички пропуснали от вчера са поканени !
  13. Колеги, знам ,че е малко рано но, предлагам да си организираме една среща в Неделя от 15:30 или 16:00 на НИМ. Пускам това мнение по-рано за да се съберем повечко колеги, гледам миналата среща е била много хубава надявам се и тази да се получи добра нека направим една хубава среща. Чакам мнения. P.S. Сега виждам ,че има среща за Събота 28.11.09 от 16:00 на ОМВ Бояна. Колеги дайте да я направим пред НИМ ако искате.
  14. Време е и аз да си споделя мнението защото темата започна да става адски досадна! Значи по въпроса със чудните български сервизи неможе да ме задължават да си оставя колата на едни некъдърни работници които в най-добрия случай ще си оставят ръцете по нея а аз да си чакам спокойно отвън. ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ МОЛЯ ,ЧЕ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС Е ДАЛ ПО МИНИМУМ 30,000 ЛЕВА ЗА ТИЯ КОЛИ И НАЙ-МАЛКО ИСКАМ НЯКОЙ ДА ОБЯСНЯВА КАК ДА ГИ ОСТАВЯШ НА ЧУДНИТЕ МАЙСТОРИ БИЛО ПРАВИЛНО !!! Аз на тези вяра им нямам защото практиката показва ,че те ще ти навредят отколкото да ти помогнат. Всеки един от тези ЧУДНИ СЕРВИЗИ трябва да се научи първо да е любезен и коректен с клиентите си а второ да зачита техните права като собственици. Те от своя страна вместо да се държат любезно започват да ти се карат защо съм искал да съм до колата и да ми държат сметка.... Ако нещо стане обаче с тая кола казшат то така си беше УЖАС просто. МОЛЯ ВСИЧКИ ТЕЗИ С МНЕНИЯТА КАК Е ПРВИЛНО ДА СИ ОСТАВЯШ КОЛАТА ХУБАВО ДА ПОМИСЛЯТ КАКВО БИХА НАПРАВИЛИ АКО НА ЧИСТО НОВ АВТОМОБИЛ НЕЩО СЕ СЛУЧИ В ЧУДНИЯ СЕРВИЗ И ТРЯБВА ДА СЕ РАЗГЛОБИ ПОЛОВИНАТА НОВА КОЛА А ПОСЛЕ ДА СЕ ЗГЛОБИ И НАВСЯКА НЕРАВНОСТ ТЯ ВЕЧЕ ДА ТРОПА И ТРАКА. БИХ ПОМОЛИЛ И ДА НЕ СЕ КОМЕНТИРА ИЛИ НАЛАГА МНЕНИЕТО КАК БИЛО ПРАВИЛНО АЗ ДА ОСТАВЯ 35,000 ЛЕВА БЕЗ НАДЗОР В РЪЦЕТЕ НА НАШИТЕ МАЙСТОРИ И ЕДИН МАЛЪК ПРИМЕР при проверка на течност в БС задължителна за моя лансер този чуден майстор вместо да ми налее антифриз този субект ми наля водичка КАКВО ДА ГО ПРАВЯ. АЗ МИСЛЯ ,ЧЕ САМО ХОРА КОИТО НЕ СИ УВАЖАВАТ ПАРИТЕ СИ ОСТАВЯТ КОЛИТЕ БЕЗ НАДЗОР В БЪЛГАРСКИ РЪЦЕ Админ: Не е необходимо да "скачаш" на Caps/Lock за да разбере какво искаш да кажеш!
  15. Да не забравите за утре 17:00 НИМ очаквам по-голяма активност.
  16. mit slx Ти направо ме обиди аз почти всеки път съм там а със теб се видяхме последния път и в Княжево. За да ти припомня карам сивия нов Лансер :mitsu-smiley: Хубаво е найстина повечко хора да се съберем.
  17. Колеги пиша това предложение с надеждата да се съберем повече участници в редовните срещи на клуба. Предлагам на 20.09.2009 от 17:00 паркинга на НИМ да се съберем и да си направим една достойна среща на Мицубиши а не както винаги 3 коли.
  18. Unknown

    Влизат ли 225*40

    Колега няма да имаш проблем с 225/40/18 аз карам с такива и не опират никъде а 235 са доста широки за Лансера и е съвсем нормално да опират. P.S. Джантите и при мен са 8 на широчина.
  19. За тези които не могат да четат темата не е за покупка на дизел а за Хонда 1.8 Лансер 1.8 или дизел. По повод какво ни става на нас с бензиновите коли можем да попитаме абсолютно същото вас с дизеловите коли. Защо щом се заговори за дизел и се скача на война все едно е ракета...Васко е прав всички дизели след 4500 оборота умират край. Дайте да сме по толерантни който иска да си кара дизела или бензина но моля без коментари колко били хубави. И другия мит за дизелите дето нетракат или непушат...няма такова нещо дизела си трака и то здраво и си пуши яко а като дойде време за ремонт става много неприятно. Особено тоя Лансер с помпа-дюза от VW трака ужасно.
  20. Колеги да не забравяме ,че човека попита кое ще е по-добре Honda Civic 1.8 Mitsubishi Lancer 1.8 или дизел и пак започна вечния безмислен спор дизел vs. бензин. Всеки потребител сам избира какво да си купи...дизелите били икономични а бензина много харчел...всичко са големи и празни приказки, ако предпочитате дизелите карайте си ги същото важи и за бензина, но не превръщайте спора в налагане на мнението колко са хубави дизелите. На колегата бих препоръчал да ги погледне и двете коли и да ги покара. Аз лично много харесвам Сивика седан новия и ако сега щях да купувам кола може би щях да го избера пред Лансера. Лансера има страшно много минуси и няколко плюса единия - външен вид, но и Хондата не отстъпва по визия. Внимателно въпроса трябва да бъде проучен а не громко да се тръби купи си Лансер дизел. В крайна сметка човека попита и за бензиновите но никой не му обърна внимание. Хондата е хубава и с 1.8 мотора е много добра и върви.
  21. Unknown

    Гуми Yokohama Advan A10

    Този модел на VREDESTEIN се продава и в България цената им е около 330-340 лева за брой (225/45/18).
  22. Колеги да не забравите тази Неделя от 17:00 паркинга на НИМ нека си направим една хубава среща.
×
×
  • Създаване...