Премини към съдържание

Unknown

Потребител
  • От него общо

    85
  • Регистрация

  • Беше тук

Unknown's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Колега и с моята кола е така и в Сряда съм си уредил час за оглед на колата. Ако има нещо веднага ти препоръчвам да се възползваш от гаранцията. Ако нещо се направят на интересни българина трябва да се научи как да си търси правата а не да го рзиграват.
  2. 15:00 на НИМ за тези мислещи да пропуснат скарата. А пък тези със скарата са официално поканени като свършат :rolleyes:
  3. Ако времето е хубаво и не вали 15:00 на НИМ
  4. Това означава, че при подобна ситуация дилъра продал ви автомобила следва да си поправи грешката. Защото по този начин те задължават собственика на нов автомобил да направи смяната си на масло ХХ месеца предварително. Напълно съм съгласен с Васко по въпроса.
  5. Стана напечено! За всички с този и подобен проблем с Лансерите и тяхното седене. Проблем с маслото няма да имате...когато даден автомобил се произведе след като излезе от заводите той преседява ХХ месеца по някакви рампи и плацове докато достигне до някой потребител. Проблема с Лансерите се решава доста лесно НО има и някой минуси. Като седнете в новата си кола и тя показва, че до първата смяна остават 15,000 и 10 месеца то тогава лесно може да задържите копчето инфо и тя ще нулира годините но ще прибави километрите към текущата година. Така ще се получи че следващата ви смяна на масло ще е на 30,000 км. и 1 година което сие доста объркващо. Ако сте забелязали когато пристигне колата нова те я вкарват за да слоцат определни бушони те са именно за това колата да не показва километрите си и да не брох периода на седене.
  6. Фирми за накладки и дискове много и то много по-добри от оригиналните напроимер фирмата EBC предлага спортни накладки и мисля, че няма нужда да обясняваме продуктите им, Феродо също като пример. За Лансерите има решение метални маркучи на спирачките, състезателна спирачна течност и ЕБС накладки и всички проблеми се решават (ако имате такива) P.S. Само не забравяйте да си слагате КОЛАНА
  7. Kолега не си карай колата по разни сервизи това си е така при Лансерите. Когато седиш на едно място без колата да се движи и пръснеш на предното стъкло автоматично колата пръска и на фаровете. Когато колата е в движение и пръснеш на стъклото вече си пръска само на стъклото, направено е за улеснение на шофьора да не се мъчи да натиска едното копче а после и другото.
  8. Има начин като ги махнеш от режим АУТО тогава няма да се пускат при стартиране на мотора.
  9. Unknown

    Body Kit за новия Лансер

    За всички които имат интерес към предните и задните добавки на броните и странични прагове има тема в раздел продава Body kit Lancer X може да я разгледате. А за крилото от ево 10 става за нормалните лансери даже дупките са на същото място и може да се купи на дост атрактивна цена.
  10. Проблема почти 90% не е от акумулатора нова кола е все пак. Какъв е модела Intense или Instyle с безключовата система ли е? Понякога когато изгасне или ти го изгасиш и веднага след това опиташ да го запалиш не става от 1 път. А ако е с безключовото палене може да не дава нещо връзка с ключа. Ела на някоя среща в Неделя хем да се запознаем хем да помислим какъв е проблема. P.S. Лансерите палят и без натиснат съединител.
  11. Здравей колега искам да попитам имаш ли аларма на Лансера? Ако имаш можеш да отидеш да ти я проверят или да се обадиш за консултация. Успех, дано се реши проблема.
  12. Вчера срещата се получи много хубава :icon_thumbup: За днес 29.11.2009 да не забравите 15:30 НИМ всички пропуснали от вчера са поканени !
  13. Колеги, знам ,че е малко рано но, предлагам да си организираме една среща в Неделя от 15:30 или 16:00 на НИМ. Пускам това мнение по-рано за да се съберем повечко колеги, гледам миналата среща е била много хубава надявам се и тази да се получи добра нека направим една хубава среща. Чакам мнения. P.S. Сега виждам ,че има среща за Събота 28.11.09 от 16:00 на ОМВ Бояна. Колеги дайте да я направим пред НИМ ако искате.
×
×
  • Създаване...