Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

na4о

Потребители
  • От него общо

    17
  • Регистрация

  • Беше тук

na4о's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Имам Ленсер 2008, бензин 1.8 и тази година реших да не ходя в балкан стар да ми сменят маслото както обикновено а отидох моя майстор да ми го смени. Обаче не ми беше изчистил таймера за следващо влизане в сервиза и прочетох как става от книжката и си го занулих сам. Обаче вместо да ми даде 20000км или 12 months до следващ сервиз ми даде 5400км или 24 months до следващ сервиз, което е супер странно. Някой знае ли как да го оправя, че ме дразни и случвало ли ви се е. Досега все в Балкан Стар са ми го нулирали след смяна на масло. Поздрави, Наско
  2. Засега съм се спрял на “Боби дизайн” еоод бул. кл. охридски 78
  3. Тази неделя си отрасках и окривих леко задния десен калник и врата на Лансер-а (2008). От ДЗИ ми казаха да си избера доверен сервиз и да отида там да ми я оправят. Обаче незнам кой да избера от тези 150 сервиза в София. Бихте ли ми препоръчали някой от който сте доволни. Искам и маслото да ми сменят там. В Балкан стар не ми се ходи, че трябва да им доплащам понеже са официален сервиз. Обаче ако другите нестават по-добре в Балкан Стар. Живея в Дървеница така, че предпочитам да е близо. Какво бихте препоръчали?
  4. Здравейте, Бихте ли ми препоръчали от къде най-близо мога да си купя нови чистачки за лансера 2008. Живея в Дървеница/София и не ми се ходи чак до БалканСтар, пък и там цената може да е завишена. Дали ще мога да си ги сменя сам, че за някой коли съм чувал, че трябвал специален ключ?
  5. na4о

    Не мога да запаля

    ами заредих от Еко-то на околовръстното между Бистрица и Симеоновско. Почти винаги от там зареждам бензин и не съм имал проблеми досега. Но това не изключва, че може да е било от горивото.
  6. na4о

    Не мога да запаля

    Това стана вчера вечерта, късно пред блока и реших да звъня в Балкан Стар сутринта като стана. Обаче днес, като станах и отидох да пробвам, запали от първия път без проблем. След това ходих на работа и по магазини напред-назад цял ден и нямаше никакви проблеми. Поне 5-6 пъти съм я палил винаги от раз. Странно - но факт. Акумулатора си е добре, не виждам да има проблем. Може нещо да е измръзнало от тези студове или като се е размразявало вчера през деня докато беше +5-6 да се е намокрило. Вие имате ли някакви предположения?
  7. Карам Лансер 1.8 бензин 2008 година модел. Днес като се качих и не мога да запаля. Имам чувството, че имобилайзера нещо се е прецакал. Какво може да се е счупило? Някой имал ли е подобен проблем досега?
  8. na4о

    Накладки

    Ако се сменят само предните нали не се бърка нищо? Защото последно като ги гледах предните бяха се поизтъркали, а задните бяха добре. Някой може ли да ми каже какви са цените в Софииския Балкан стар за смяна на 2 предни накладки?
  9. na4о

    Накладки

    След колко хиляди километра си сменихте оригиналните накладки? питам за Лансер 2008 1.8 бензин
  10. Добра новина. днеска най-после намерих време да отида да си купя липсващите/откраднати капачки на лансера. намалили са ги от 50 лева на 26 лева. Бягайте докато не са ги изкупили
  11. na4о

    зимни гуми

    Днес ходих в балкан стар да сменям масло и ми предлагаха промоция. - зимни пирели, 16-ки + алуминиеви оригинални джанти, нов модел от тази година, за 400 лева без ДДС.. Отиди да ги видиш, не е лоша офертата и цената не е кой знае колко завишена, както става обикновено, ако пазаруваш от официалния дилър.
  12. Аз зареждам на 95 обикновен от Еко-то на околовръстното между бистришко шосе и симеоновско и ми дава 10-11 градско в софия и 8 извънградско. 1,8 с ръчни ми е лансера. 2008 производство. Между другото, съм пробвал 95+ и 100 по 3-4 пъти, обаче разхода е същия, което ми е странно но е факт.
  13. Здравейте, Вчера с учудване видях, че някой ми е задигнал една от пластмасовите свръзки на лайсните от тавана. Лансъра ми е седан 2008 година производство. На някой да са му открадвали такава? Колко ли струва? Дали каското я покрива? За какво за бога му е на някой такава лайсна?
  14. na4о

    Първа смяна на масло.

    Мда. Аз съм на 10 000 км., ама наближавам годината. А знаеш ли до колко време трябва да отидеш в сервиза след като ти светне. Ако отида след 2 седмици например дали се бърка?
×
×
  • Създаване...