Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

nikolayjs

Потребител
  • От него общо

    27
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Varna

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    New Lancer 1.8 CVT

Интернет контакт

  • Skype
    nikolayjs

nikolayjs's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. nikolayjs

    Автосервиз София

    Имам някакъв проблем свързан с двигателя предполагам, но трябва да мине диагностика първо. Иначе за антифриза виждам, че този въпросния е червен. Не знам lancer-a фабрично с какъв е, защото забелязах че в момента нямам такъв.
  2. nikolayjs

    Автосервиз София

    Благодаря. Ще се свържа.
  3. Здравейте колеги, Може ли някой да ми препоръча добър сервиз за Lancer X (бензин) в София. Става въпрос за ремонт по двигател. Също така се чудя какъв антифриз да сложа, някакви препоръки? Благодаря предварително.
  4. Благодаря, в сряда отивам да ми го настроят и ще спомена всички тези неща.
  5. Здравейте, Преди 2 седмици си монтирах газов инжекцион Agis. Извинявам се, ако има вече такава тема, но бих искал ако може някой от колегите, който кара на газ (ако има такива) да сподели разхода си на гориво за да имам база за сравнение след 1 месец, понеже ми се струва, че сега харчи малко множко и ще ходя на още настройки.
  6. Наклона беше съвсем лек. Благодаря за отговорите. Ще отида на сервиз да я погледнат.
  7. Здравейте, Наскоро открих следният проблем. При съвсем лек наклон колата тръгва сама назад въпреки, че е на D. Някой има ли идея къде може да е проблема? Масло на скоростна кутия не съм сменял, но до колкото прочетох се сменя на 70-80к км. (може и да бъркам). До колкото видях в Бургас тази прецедура е с 140 лв. по-малко от колкото в БС или 560 лв.. Колата е Lancer 1.8 2008г. CVT на 56 000км.
  8. nikolayjs

    Проблем с бензиномера

    Мен ми направи друг номер.... След зареждане не ми отчете новото гориво и така до като не я загасих и запалих 3-4 пъти, след което се оправи сама и от тогава не се е случвало отново.
  9. Мерси адаш , ще прегледам дебелата книга
  10. Здравейте колеги, тъй като не искам повече да се занимавам с Балкан Стар бих искал да попитам някой дали има идея за някой добър сервиз за Японски автомобили във Варна, където могат да я обслужват както и да ресетват бордовият компютър. Извинявам се ако някъде вече е зададен такъв въпрос, но може би ще е полезно да знаем добри сервизи за Лансър по градове. Поздрави, Николай
  11. nikolayjs

    Затъмняване на стъкла

    Благодаря за отговорите май ще се разходя тези дни до Рогачево.
  12. Здравейте колеги , Доста време се чудих и накрая реших да си затъмня стъклата на моето Мицу. Проблемът е че искам да ми го направят качествено, е честно казано незнам къде да отида. От Варна съм, попаднах на един сайт, където според това което пише използват високо качествено американско фолио. www.folio4car.com Ako някой вече е правил това нека сподели мнение или пък идея къде във Варна или региона ще го изпълнят добре. Благодаря предварително.
  13. Koи са хубавите страни на оригиналната. Аз лично нямам големи наблюдения. Но предполагам Хард Диска и резолюцията на дисплея.
  14. Аз лично съм ползвал Igo на преносима навигация и останах много доволен от покритието. А това с покритието на оригиналните навигации важи и за почти всички други производители. Просто в БГ сме последната дупка на кавала.
  15. Колега и аз търсих но не успях да намеря оригиналната навигация , а от цената която ми дават в БС ми се подвдига наистина. Но все пак искам да имам някаква такава глезотийка в колата и се спрях на реплика на оригиналната.
×
×
  • Създаване...