Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

funiji

Потребител
  • От него общо

    57
  • Регистрация

  • Беше тук

funiji's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Накрайниците са със серийни номера( 4422А012) по които може да се проверят с кои точно модели са съвместими от 08-16г цена 80 лв.тел 0899969578 за софия може лично предаване..
  2. funiji

    Coming - Leaving home

    И при мен се е случвало минимум 6-7 пъти ,така и не разбрах как се получава номера .
  3. Ще опитам с тази течност и дано даде резултат. Благодаря за мненията Ви,ще споделя крайният резултат след интервенцията със WD40.
  4. Здравейте колеги,предните амортисьори започнаха да издават странен звук при сгъване. Звука е като (абе все едно сгъвате омекнал амортисьор)чува се маслото вътре...съжалявам ако не мога да го опиша правилно.. При последното ми обслужване в Дарс-Ауто настоях за обстоен преглед на колата но нищо не откриха.(беше септември) Преди дни отново ходих при разни майстори но и те нищо,а този неприятен звук се става все по-неприятен. Та..дали някой от вас не му се е случвало нещо подобно,дали вискозитета на маслото в амортисьорите е спаднал и те са омекнали,какво е решението на загадката ако някой е страдал от нещо подобно??? Колата е Lancer Spotback 2008 год. 1.8 също ще ви помоля ако някой вече е сменял амортисьори,да даде предложения за нови.. Благодаря колеги.
  5. Моя сгъна чадъра още в края на лятото на 2012 ,не знам дали е добре ....от ноември 2008-ма.
  6. Волан-60.00 лв. Топка скоростен лост-15.00 лв. Снимки ще кача през седмицата .Няма никаква разлика . :first:
  7. Пичове,днес посетих момчетата от http://avtointerior.com/. Трябва да ви кажа че съм много,ама много доволен от тях.Оставих колата в 10 часа сутринта и в 15 часа беше готова като ми оправиха топката на скоростния лост и волана.Няма никаква разлика в качеството и цвета на кожата от онзи ден в който я изкарах от магазина.Благодарности на момчетата ,наистина са много добри.
  8. Усетих ги във волана но само след като попадна във дупка .Еданано много леко,деликатно почукване .Закарах колата в сервиз да и направят преглед ,излязоха със становище че няма нищо.Тогава влязох вътре и ги накарах отново да проверят ходовата част.Както и стана...пробелма лъсна :icon_blush: .На 44000 км. съм .Трябва само да повдигнете колата отпред и да разклатите гумата навъре и навън като я държите в горната и долна част.
  9. Лансер Спортбек 1.8 -2008 ръчка.
  10. Пичове...вчера смених маслото,сложих Репсол-Еволюшън 5-40 25лв. литъра .незнам какво се случва но май мотора стана по шумен..възможно ли е маслото да не в час,и има ли опасност да се прецака нещо :icon_hmm: А и моята гаранция ве4е изтече....и кви ли не щури работи ми минават през главата :icon_hmm: Между другото ми се разбиха вътрешните накрайници...поръчка от Щатите-комплект 85лв.до вратата :icon_crying: пристигнаха за 7 дена.
  11. funiji

    относно маслото за Lancer 08

    Точно поради тази причина възникна и въпросът.На места пише 4.3 л. а по фактура ми калкулират 4. :icon_hmm:
  12. funiji

    относно маслото за Lancer 08

    Много ти благодаря колега .
  13. Колеги,доста се порових но така и не открих колко точно масло събира Лансер-а 08г. 1.8 без=нзин....Ако някой знае моля да сподели.
  14. funiji

    Влизат ли 225*40

    Как мислиш че ще изглеждат на 8J.Много смешно понеже ще ги събира.
  15. funiji

    Влизат ли 225*40

    Е супер,качих ги в галерията. Та не разбрах,ако я кача на 225 на 40 с офсет 35 дали ще спре да опира? И още нещо. Някой има ли си идея дали страничните прагове,са едни и същи за спорта и седана?
×
×
  • Създаване...