Премини към съдържание

vasetokab

Потребител
  • От него общо

    42
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което vasetokab е написал

  1. Здравейте колеги, все още нямам :mitsu-smiley: , но съм голям фен на марката и скоро ще си взема Галант, ако не ми “мине котка път”. Казвам това, защото е нормално когато човек си търси автомобил, да отдели време да прочете за “+ и –“ за модела и т.н. Едва ли има кола втора употреба без някакви забележки и всичко се свежда до разумен компромис. Не е редно да се обвинява ( клевети ) човека, все едно не си имал избор, и ти е набутал ключовете насила в ръцете. Баща ми винаги е казвал “очи гледали, очи плакали”. П.П. Нормално е да се предвидят поне 20% от стойността за обслужване на автомобила. А още по-нормално е да ни придружава човек, който е "навътре" с даден модел. Сигурен съм, че ако се обърнеш с молба във форума, ще ти бъде оказано съдействие.
  2. Честито колега. Дано :mitsu-smiley: -то ти донесе само радост и удоволствие.
  3. vasetokab

    Все едно Господ чаках....

    Честито, много километри наслада с :mitsu-smiley: П.С. "Дай боже всеки му"
  4. Може още да нямам :mitsu-smiley: , но ми харесват хората тук , за това бройте и мен. Колега, съжалявам за случката, но проблем който може да се реши с пари, рано или късно престава да е проблем.
  5. Честито и безкрайно удоволствие с :mitsu-smiley: Колегата е много прав: "И умната - тази кола е коварна: мълчаливо, но непрекъснато те подканва да я настъпваш, защото усещането, че тя може повече няма да те напусне още много време!" :icon_thumbup: :mitsu-smiley:
  6. :icon_thumbup: Честито, и много километри удоволствие с :mitsu-smiley: -то
  7. Честио колега, :icon_thumbup: пожелавам ви много км. удоволствие с :mitsu-smiley:
  8. Честит "самолет", много безаварийни километри с :mitsu-smiley: -то
  9. В България цените за сега са поносими, а и имаме хора, който разбират - колегите от форума. Макар да не карам :mitsu-smiley: - за сега :rolleyes: заслужават пълно доверие, защото съчетават работата с любовта към марката, а такива хора са по-големи провесионалисти от майсторите в ЕС. П.С.Не се чудете на цените в ЕС - много е "просто": 1. Колите са много запазени. 2. Все пак говорим за :mitsu-smiley: , ако не вземат пари за редовното обслужване, ще УМРАТ ОТ ГЛАД :icon_thumbup:
  10. Честито и много километри удоволствие с :mitsu-smiley: :icon_thumbup:
  11. "На господата им предложих днеска да отида до техния офис лично да направим тест на колата, те отказаха" За съжаление хората са прави - всеки си има достойнство, още повече, че не са били 100% готови за покупката на :mitsu-smiley:. Аз също бих постъпил така, но с тази разлика - паля колата и отивам във някой от другите центрове на БС.
  12. Честито колега пожелавам ти многооооо километри наслада с :mitsu-smiley:
  13. vasetokab

    Моторно масло

    DJ благодаря за бързия отговор - наистина има омасляване около капака на клапаните най-вероятно гарнитура. А гумичките на клапаните сигурно вече са за смяна - аз съм направил 126000 км. а кога са сменяни и дали са сменяни никой не знае. А чесно казано ме е страх да ги сменя защото като знам какви ментета продават :icon_crying: (заден лагер на главината сменям за втори - за 40 000, а останалите три са на по 126 000 от мен навъртяни а за преди това не знам кога са сменяни) Поздрави на всички фенове на :mitsu-smiley:
  14. vasetokab

    Моторно масло

    В началото и аз го държах така, но забелязах, че много бързо пада 3-4мм от мах. и за около 10 000 пада с още 5мм. до средата - не знам това дали не предвещава проблеми, за сега само съм доливал. Дайте съвети какво да правя. :icon_hmm: :worthy:
  15. vasetokab

    Моторно масло

    ( Колега ти какви масла си наливал, ако не е тайна, че ти е давало такава разлика в гореното?) Ще ги изредя по спомен, но ако ти трябва по точна статистика, ще проверя по разписките и ще ги напиша: 1. като взех колата в един сервиз ми сложиха ЕЛФ 15W40 - бяха ми наляли 4л вместо 3.2 сетете се какво стана :icon_crying: добре, че бях минал само 30 км. когато разбрах 2. мой познати които ми обслужват колата ми сипаха BMW 10W40 - те си го внасят маслото е било разработка на Кастрол още като ми го сменяха ме предупредиха, че може да гори "повечко" та така направих 9 смяни от това масло ми гореше 1 - 1.2 литра 3. Мотул - дано не бъркам марката, ще се корегирам ако съм сгрешил 4. сега съм с Статоил 10W40 - след 7000 ще си покаже. Поздрави
  16. vasetokab

    Моторно масло

    Не съм специалист по автомобилите, но според мен е важно състоянието на мотора - сегашната ми кола е на 327 756 км и съм 10W40 - гори ми 300 - 400 гр на 10 000 в зависемост от карането имайки предвид, че е трета марка масло което пробвам - 1 вото ми гореше 1 - 1.2л. и мислех да сменям гумички на клапаните, но ме посъветваха да пробвам с друга марка масло.След смяната за две смяни от по 10 000 не бях доливал - нивото падна малко под средата на щеката.Последната смяна не намерих от същото масло и се наложи да смена марката - за 3000 км нивото падна почти до средата на щекета така, че ще се наложи да долея 200гр. Аз карам предимно извън градско което много ми "помага"- мисля, че при градско е възможно да гори повече масло - дано не съм прав. Поздрави на всички фенове на :mitsu-smiley:
  17. браво колега :worthy: :worthy: :worthy: тези момчета явно са прекалили с филмите :icon_doh: , дано повече хора прочетат за твойте "братовчеди"
  18. :icon_clap: вие сте супер фенове на :mitsu-smiley: кога ще видим твоето или само на неговото ще прави реклама :rolleyes: -шегувам се наистина ви се възхищавам и благородно ви завиждам Пожелавам Ви много успехи :icon_thumbup: П.С. Като дойде новата "предница" ще е грехота да не го покажат.
  19. Колеги в събота 27.10.07 по "Мотоавангард" показаха СТРАХОТНО :mitsu-smiley: 3000 GT тунинговано в БГ (ако не се лъжа) - жълто със софийска рег. напълни ми душата - старт при 6500 - 7000 оборота направо :plane: ще се изкефя максимално ако се окажа, че е от този клуб. http://www.motoavangard.com/arhiv.php - тук ще чакам да го качат това предаване и отива в моята колеция П.С. Незнам дали правилно направих линка :icon_hmm:
  20. Честито на колегата, надявам се и аз да се "разболея" от тази болест :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
  21. Съжалявам за случката, на съм съгласен с колегите, че това едва ли е фен на :mitsu-smiley: и макар и все още да не карам :mitsu-smiley: по-колегиален форум не съм срещал. Най-вероятно тази решетка е трябвала на някой "търговец" за да понакипри колата
  22. vasetokab

    Новият Lancer 1.5, 109 Hp

    :icon_thumbup: и аз така смятам - сега съм го оставил на един германец да го поразработи и 2017 ще ми го докарат :D :D :D
  23. без коментар :mitsu-smiley: :icon_clap: :icon_thumbup:
  24. Съжалявам за случката - това е България все пак. Аз бих си купил CD Пайнер - 4-та или 5-та серия - казам го защото веднъж направих компромис с избора и още съжалявам. можех да си купя или CD JVC + тонколони или CD Пайнер и аз избрах 1-то, след около месец нерви, че не свири както трябва си купих тонколони Пайнер, но със старото СД жал ми бе да хвърля 300 лв. - ако бях изчакал щях да имам компект Пайнер и всичко да е ОК.Успех с избора и сподели за новата покупка.
×
×
  • Създаване...