Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Dimitar Georgiev

Потребител
  • От него общо

    60
  • Регистрация

  • Беше тук

За Dimitar Georgiev

  • Рожден ден 10/24/1975

Местоживеене

  • Град
    Пловдив

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://refresh-plovdiv.com
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Мицубиши Галант

Посетили профила

844 посетили

Dimitar Georgiev's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Отдаден Rare
  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Е твоята е по-мощият вариант може би е по-нормално да харчи толкова?! Милен и диагностика ли прави, не беше ставало въпрос досега, основно сме оправяли неща по предницата, смяна на масло и т.н.?
  2. Работата е там, че я имам от 2008г и до 2019г не съм забелязал такъв висок разход. От 2019 ми стана втора кола, защото си взех Пежо 508 и всякакви дълги разстояния минавам с Пежото. Но санитиментът към Мицубишито ми остана макар вече да е на 20+ години. Обаче, ако ще харчи 16 на сто това ми идва малко в повече въпреки любовта към Галанта :). Преди 2019г с Мицубишито минавах средно 1000км на месец, но пак предимно градско. Твоята същата мощност ли е? На снимката си писал 2,5?
  3. Извинявам се за забавения отговор. Карам я само градско и то на кратки разстояния. Средно 200км на месец, което е нищо. На бензин съм, нямам газова или друга уредба. Засичането е лесно, светка червената лампа, зареждам бензин за 40лв, което е 16л, минавам 100км и пак светва лампата. Така я засичам вече 3-4 пъти. Преди харчеше 11-12л на 100км. градско.
  4. Здравейте, някой има ли идея на какво може да се дължи увеличен разход на гориво на Галант от 1998г., 136к.с., 2000 кубика, бензин? Към момента харчи около 16л на 100км? Скоро смених ламбда сондата, но няма разлика. Може ли да е от оборотите? п.п. Само при мен ли е така, като изляза от форума и искам пак да вляза ми казва, че паролата е грешна?
  5. Привет на всички фенове на Мицубиши Галант! Вижте на какво попаднах днес. Изглежда има надежда нашата обичана легенда да бъде възродена през 2020г. :icon_thumbup: :icon_rock: https://www.youtube.com/watch?v=BSWlZHq797U
  6. Благодаря за информацията. Определено мисля да си я карам. В тази цена всичко ли влиза(вежди, тенекеджийска работа, боядисване) ?
  7. Здравейте, интересува ме проблема с ръждата на задните вежди на Галанта, както и на праговете отстрани. Върнах 15 страници назад, за да видя дали е коментирана темата, но не открих... Моя Галант(1998г.) има автокаско и заради различни щети скоро беше боядисан изцяло. Обаче тези вежди и левия праг(отзад до веждата) почват да ми дразнят окото. Веждите мога да ги купя за по 86лв бройката. Имам и бояджия, но той само боядисва. Интересува ме колко ще струва тенекиджийската работа? И най-вече въпросът ми е струва ли си упражнението?
  8. Важен въпрос! Ето данните на моя компресор: А този е за Mitsubishi Galant VIII 2.4 GDI, 150 к.с., комби автоматик, 1999 г.: Въпросът ми е съвместими ли са двата компресора? п.п. Моят компресор се оказа, че е блокирал и за нищо не става.
  9. Здавейте, и аз имам подобен проблем. Галант 1998г. 2000 кубика 137 коня, бензин. И моя компресор вчера изпуши. Още не знам какво точно му има и може ли да се поправи. Въпросът ми е намират ли се 2ра употреба компресори, на какви цени и струва ли си?
  10. Изобщо не ми се сменя Галантът. Даже ако имах неограничен финансов ресурс, вместо нова кола, отвътре бих го ъпгрейтнал докъдето е възможно, а отвън нищо не бих барнал по формата. Знам че и с другите коли е същото. По-скоро взе да ме гложди, ако оправя тези неща, да не изкочат и други заради годините и т.н. и т.н. Ама доколкото придобих представа от всички вас, не е чак толкова зле колкото си го представях.
  11. Ок. Майсторът е Ди джейя. Бил съм при него и съм доволен. А за шума ми казаха от сервиз Ратола в Пловдив. Аз основно се чудех дали да я правя, да припомня
  12. Мерси,Andy, Забравих да добавя, че втора скорост влиза по-трудно като превключвам, ама това е от доста време така. Имат ли връзка лагерът и 2ра скорост?
  13. Всъщност при мен е точно такъв случая, като натисна съединителя изчезва, после пак се появява. Дори по някой път изчезва временно това ромолене на свободна без натиснат съединител. Значи да не я отписвам още?
  14. По-скоро ръмжи, ама не силно де, все едно е нещо от спирачките. Обаче смених предни и задни накладки и шумът остана. Така ми казаха от сервиза на Ратола в Пловдив, че било първичен лагер.
  15. Здравейте, вие ми първичният лагер на скоростната кутия. И взе да вие в момент , в който имам да правя и доста неща по ходовата част. Въпросът, който ми възниква е да го правя ли(Галантът) или да го хербаризирам за спомен? :help: :icon_hmm: Проблемът е, че ужасно много ми харесва и съм свикнал с него, карам го 6 години. Галантът е 1998г, 2000куб., 136коня, бензин, в Пловдив, този на снимката.
×
×
  • Създаване...