Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

MiraBel

Потребител
  • От него общо

    89
  • Регистрация

  • Беше тук

За MiraBel

  • Рожден ден 01/31/1979

Интернет контакт

  • AIM
    beliova
  • MSN
    beliova
  • ICQ
    293722017
  • Yahoo
    beliova

Информация за профила

  • Пол
    Жена
  • Кара
    Mitsubishi Lancer EXE ,93 г 1,5 97 к.с , Mitsubishi Lanser Sportback, Invite, 1.8

MiraBel's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравей!Телефона ми е 0888/268-123 или 0896/38-08-49

    За колко пари продаваш делкото?

  2. MiraBel

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Здравейте!Много време не съм влизала във форума! Честито на всички нови колеги! Със здраве да си карат БИЖУТАТА!Много да им се кефят и безаварийно... Поздрави!
  3. Васе, при мене отпада, ако не ми го сложат те-за около шестиин лева.
  4. MiraBel

    Помогнете ми.

    Здравейте! Отдавна не съм влизала!За много години-здраве, късмет и много усмивки! Относно Каката- тя винаги ти иска код. Аз например с 300 зора, успях и си включих и втория телефон. Лошото е, че устройствата, които ти позволява да включиш са с приоритет, а Каката нещо бърка при комуникацията с мене!хахаха това майтап, но е доста объркана каката. От известно време, не иска да ми включи вторият телефон и като вляза в колата все ме пита - кой е кода? и докато и тегля една...усмивка, тя ми казва - Кода е грешен! Много е досадно. Ходих в БС, още като я взехмеколата, но се указа, че те са запознати , как да ти включат само 1 устройство. За повече-незнаят. Колега пробвай с 4 нули- говори и бавно и отчетливо-с един тон. Поздрави
  5. Здравей Колега! Аз имам същия проблем. За първи път се появи, когато колата беше на около 800 км.Случва се доста рядко. При мене ситуацията е следната: Паля сутрин -без проблем.Карам известно време-например около 1-2 км(толкова е разстоянието от нас до градината на дъщеря ми и до кафето) Спирам. Колата не работи около час-след това не може да запали. Случвало се е няколко пъти даже да запали от третия път. Стартера си върти, като че ли ще запали, но не. Няколко пъти съм споменавала за проблема, но тъй като не се получава когато го споменавам и пред който го споменавам , ме обявиха за Блондинка и "Жена шофьор". В началото на месеца смених за първи път маслото и след това се случи още два пъти. Лошото е, че нищо не свети на таблото и не дава никаква грешка. Съотвенто .. и аз незнам какво да правя. Но определено не е нормално нова кола да се държи така. Поздрави Мира
  6. MiraBel

    Боядисване в БС ?

    Чакайте сега!Съвсем ме отчаяхте! :icon_crying: Жоре, ти нали си я направил твоята? Принципно, не е ли по хубаво, преди зимата да се пастира колата? Жоре, като си доволен от боядисването, ЗАЩО искаш да я пасатираш и тогава да минаваш на застраховка? Лелеее! При мене се оказва, че на "баба Злата шурея" работи май като бояджия там. Дали ако намеря начин да говоря с него, няма да ми я направят хубаво БИЖУТО!!!????? Поздрави
  7. MiraBel

    Боядисване в БС ?

    Здравейте! Онзи ден и аз си взех 2 възлагателни писма. Аз съм застрахована при Армеец. Мене ме притеснява, че имам доста ожулвания от колеги, които, разбираш ли не видели колата :blink: Последният случай е такъв-дал човека, с мръсна газ назад и тя понеже ми е малка и невзрачна( червеното е почти незабележимо)количката, не я е видял...Малко се отклоних! Та мисълта ми е, тъй като има доста за правене-двете брони, 4 врати, преден капак...имате ли представа за колко време ще я оправят? Обикновено, бързо ли насрочват час? Благодаря! Поздрави!
  8. MiraBel

    Автокаско

    Здравейте!И аз съм със същите "проблеми". Да разбирам ли , че няма да боядисат цялата кола, въпреки че е ожулена навсякъде? :icon_hmm: И още един въпрос: Къде ви оправяха колата- в БС или в Ратола? А разлика в боята има ли? Мерси
  9. И там, и в Младост!Но на Дондуков, вече не паркирам до бялата мицка(до паркинга на светофара), а отзад зад блока.(блока с ДСК)
  10. Уауу!И аз го видях днес този Еклипс пред МА!Направо ми изтекоха очите!
  11. MiraBel

    Седан - спортбак

    Здравейте, имаме Лагуна 97 г и Лансер Спортбек. Рядко ми се налага да карам Лагуната, но е голяма мъка....Е, вярно, че е дизел, а бижуто е бензин... Та..Бижуто е на около 12 000 км и честно да ви кажа, започна да се отпушва след 7-8000 км. Не разбирам и не мога да дам супер компетентно мнение- но със сигурност колата , както се казва като чели се отпуши. Иначе, количката си върви. И със сигурност, когато в багажника няма 5 сака с дрехи за морето, е доста по бърза. :icon_blush: Знам, че не е тука мястото, но искам да ви питам: Като пуснете климатроника, усещате ли разлика в ускорението на колата?Става ли по тромава?Доколкото знам не би трябвало...но аз усещам разлика! Колега, като си вземеш колата, карай я с кеф и и се радвай. И все пак всички знаеме, че не купуваме състезателни коли, а както е казал Васето - за разходка и работа!Освен заради дизайна, при мене голяма роля в избора изигра и обема на багажника. Въпреки, че както ви казах - и този не ми стига... Поздрави!
  12. Преди няколко часа, засякох двама младежи с Галант в магазин ХИТ в Младост. Като влязохме в магазина ги изгубих. Първо влязоха при часовниците....После ние като излизахме, вече им видях задните фарове...Със сигурност саот клуба, защото имаха стикер. Ако са някъде от Младост да звъннат за по кафе..
  13. Ние сме на Черноморец. В началото до автогарата има една бургаска каризма, а снощи видях и един нов Лансер - бургас! Ние сме с дете, но по една ранна ракия, мо да пийнеме!
  14. Колега, срещата, която отново съм пропуснала е за всички Мицки! :icon_thumbup:
  15. MiraBel

    Здравейте на всички!

    Здравейте! Аз моята кола също я взех на лизинг с 50%, но с Хипо Лизинг. Доколкото знам, когато колата е на лизинг, винаги вторият ключ е в собственика. В случая не съм АЗ, а Хипо. Алианц и БС....единят има дялове от другия, а другия от първия.. :P Или нещо такова по мои спомени. Колега, моята кола също е от шоурум-шоурума в Русе, но въпреки нахалството ми не ми направиха никаква отстъпка.( Дилърката ми беше много сладка, но на никой не я препоръчвам) Колкото до Алармата-мене ме задължиха да си я сложа при тях. Струваше заедно с монтажа някъде около 450 лв.Не твърдя с точност, но ако те интересува утре ще ти напиша колко точно. Скъпите " Алинаци", буквлно се ИЗГЪБАРКАХА с нас! И пак според мене, благодарение на дилърката...или поне, според мене тя можеше да направи нещо.. случая е такъв: колата я взимаме на името на мъжа ми. Ние нямаме брак, респективно той е ерген и сам. Баща ми, който има фирма и джип на лизинг и т.н искаше да му стане гарант...Те и с него се изгъбаркаха...Човека предложи да направи с банковата си сметка, в която със сигурност имаше пари колкото даже да купи кеш колата...пак нещо не им беше в ред. На всичкото отгоре, баща ми се води работодател на мъжа ми...и им казваме, че мъжа ми има доходи и от свободна професия - щяхме да им го докажеме даже ...пак незнам си какво...Хаотично ви го написах, но се надявам да сте ме разбрали. Накрая съвсем случайно чух за въпросните Хипо Лизинг и всичко стана много бързо и без никакви запори и тем подобни глупости. В крайна смета колата не струва милиони и при 50 % първоначална вноска е ясно, че човека не е съвсем без пари. Проучи и други варинти, освен Алинац.И си настоявай за отсъпката .. ААА!МЕжду другото на Хипо се оказа и по изгоден лизинга- за 5 години ми се оскъпява някъде с 3500 лв. И няма остатъчна лихва накрая на периода. Желая ти Успех!
×
×
  • Създаване...