Премини към съдържание

Днешните търговци...


pebuls

Препоръчано мнение

Не знам каква е тази тенденция,но не ми харесва...От месеци следим пазара за Мицубиши Колт и все не намираме това,което търсим,на реална цена.В днешно време търговците на автомобили вкарват коли с "леки забележки" и изобщо не си правят труда да ги оправят малко,за да им вземат добри пари.Да не говорим,че не си правят труда и на една автомивка да закарат колата. :icon_crying: А пък ние с мъжа ми търсим кола,на която да се качиш и да караш,а не да правиш брони,калници,капаци и т.н. Просто нямаме време да го правим това.Обаждали сме се и сме гледали поне 15 коли и всичките имат "дребни забележки",които обаче ни дразнят.Искаме да дадем пари и да вземем нещо,което си заслужава,а се оказва,че почти няма такова...Не знам защо се получава така...А друг е въпроса,че в немското мобиле ги виждаме цените,за които са купени,а тук искат невъобразимо високи цени за колите.

Та забелязвате ли я тази тенденция или просто ние сме много претенциозни? :icon_blush:

И една молба-ако видите някъде Колт,97-98-99 година,с оборотомер,ел.стъкла и по възможност климатик (но не е задължителен),приличен външен вид и салон,може да ми пишете.

Благодаря предварително.

Поздрави!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не съм в течение какво се случва сега, но имаше сравнително прилични екземпляри лятото аз като купувах. За цените в Германия и тук - няма да говоря, ясно е обаче, че всеки иска да изкара някой лев.

Лично аз предпочитам да си купя "ненапудрена кола", за да ми стане по-ясно с какво се захващам. Иначе - могат да я докарат като изкарана от магазина, каква полза, обаче. Гледах една кола, която не бяха дори измили, както ти каза. Верно, евтина беше. Та джамбазинът ми каза - Пич, дай 50 лв капаро, утре няма да я познаеш. Колата е такава, каквато е, няма да се дървя да мия и трия да дам 100 лв. Който я купи такава - ще знае за какво става дума... Това е, ако я напудрят - цената съвсем ще хвръкне!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

На тези години е нормално да има забележки :icon_hmm: Но и аз мисля че е по добре да не е напудрена колата,да прецениш реално в какво състояние е. :rolleyes:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, аз 3 месеца преди края на изминалата година обикалях по автосалоните (за да срещна моята любов - колтчето ми)...Сега след около 5 месеца как си я имам обиколих пак салоните, защото брат ми си търсише кола...Наблюденията ми бяха следните...Цените са се завишили доста...Средно с около хилядарка...Коли от Германия почти няма...Предимно от Италия, салоните им са предимно много злета....И колт 1.6 просто нямаше никъде....само 1.3...Брат ми си купи корола 98-а (от италия)...Моя колт е 96 (докаран на ход от Германия)...Еми вътре салона на мойта е направо като нов, а королата....Пебълс като мотор имате ли притенции с мъжа ти? Ако има нещо да пиша...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ама аз не говоря за "намазани" коли. Говоря за запазени!Дори и аз ги познавам кога са напудрени и кога колата си е читава.А цените-като поседят 2-3 месеца в мобиле-то,после ги пускат на реалните.В началото се изхвърлят адски много.Както писах-следим ги от месеци и вече ги знаем на изуст! :D Не ми харесва и това,което го правят като изтече обявата-изведнъж колата става с 1 година по-нова,с хиляди километри по-малко,с ел. стъкла,които изобщо ги няма(а има снимки,на които се виждат ръчките :) )...Ми то най-малкото не е коректно!Пък аз държа да е чистичко.Не знам колко е една автомивка,но според мен е редно да се постараят малко,а не да си ги продават така на манерки количките. :icon_peace: Просто това е моето мнение и ми направи впечатление,за това го споделих с вас.Иначе мъжа ми ме агитираше да вземем друга марка,но пък аз си искам Колт! :)

 

Емил Димитров,по принцип няма кой знае какво значение,защото все пак аз ще го карам.И двата мотора стават.Ще съм благодарна ако ме имате впредвид.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Значи за да се върнем в реалноста, по добре да има забележки по външния вид отколкото скрити проблемчета за които ще разбереш в последствие. Да не викаме дявола но при тоя трафик и липса на парко места в София, ако някой колега се е разминал да няма някаква дори дребна щета по външния вид, то е голям късметлия. Така че дали ще си купиш запазена кола като цяло, с някой и друга забележка по външен вид или напудрена кола с издухан двигател е въпрос на късмет. Мисълта ми е че рано или късно ще ти се наложи да правиш нещо по нея .. защо не в началото, преди да се качиш в нея?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ами защото искам като давам пари,да знам за какво,а не да започвам от първия ден да набивам в колата.И стига с тия "напудрени" коли-не това имах впредвид.Както и да е...Колкото до трафика-може би за това мъжа ми иска колата да е нов внос,а не да е карана тука. :) Пък за забележките-приемам ги,но н еи толкова фрапиращи,колкото се нагледахме при огледа на 2-3 коли.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Напълно съм съгласен с колежката!!! Отиваш в автосалона, гледаш някоя кола и ти казват ами един радиатор ще си купиш, онва ще си купиш и е като нова..Еми майната ти!!! Обръщам гръб и си отивам...И аз така исках кола, дето да се кача и да карам и така и стана...Като си купих колта, беше перфектен, а салона беше като дествен....Само гуми нямаше...направо отидох 4 нови гуми, в сервиза за ремъци, ролки, масла и бензин до горе и газ газ газ :)))

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Като си купих колта, беше перфектен, а салона беше като дествен....Само гуми нямаше...направо отидох 4 нови гуми, в сервиза за ремъци, ролки, масла и бензин до горе и газ газ газ :)))

 

Тц тц какъв късметлия....

И после:

Преди седмица започна да прави проблем докато днес тотално не спря :)

Карам си сичко е ок...понякога обаче светва чек контрола и немога да запаля...т.е. запалвам и веднага мотора угася...може да я мъча и 100 пъти и да не запали...Днес имах час за сервиза и така и неможах да я запаля за да я закарам...

...угасих я и пак пробвах да я запаля...непожела повече...Сега като се върнах от работа я запалих пак от ряз...И наистина че като светне тоя чек-контрол...когато се опитам да запаля...колата пали, работи детонационно...двигателя се лашка здраво...
Датчика най-после пристигна!!! 345 лв. крайна цена :) Сега ще чакам понеделника да ми го сменят че не се издържа вече!!! :icon_thumbup:
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Хахаха ами после си е после...пък и има теория че тоя датчик може да са го прецакали алармаджииите...а и не съм казал че като я купя никога няма да я прая...но важното е в какво състояние я купих...колата в германия е обслужвана в митцу сервиз, салона е прекрасен, а багажника наистина просто небеше ползван...Наистина съм голям късметлия, защото като гледам колите по салоните сега като обикалям, просто е голяма рядкост да се намери кола в подобно състояние...

 

P.S. Яд ме беше само че късно се запознах с Миро, и той ми даде цена 260 лв за датчика...оттогава винаги се консултирам с него...Тук във Варна просто некви корави надценки праскат!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Моля ви темата да не се превръща в спор.Не това беше целта ми-просто изразих недоволство от днешните търговци на автомобили.То е ясно,че като купуваш кола на 9-10 години ще има забележки,но ми се ще да са наистина дребни.Пък от друга страна си е въпрос на късмет дали ще попаднеш на читава кола.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ние и неспорим...Макар че това беше излишно от страна на колегата, но както и да е...Та колежке прати си майла на Л.С. и ще ти пратя снимки на колата като я купих...не че сега е по различна :) Само едни лепенки съм и лепнал :) Абе дай боже скоро да се сдобиете с едно малко бижу :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Няма кола купена втора употреба без кусури!

Говоря от опит.

За да се вземе кола и да не се стяга това означава да излезе от автосалона с гаранционен срок и пробег :drive:

Късмет с избора на автомобил, а не като мен!

Перфектният автомобил докаран от Италия без кусури за 14 000 км. става абсолютен бирник.

Има убийствени оферти в Германското мобиле за около 3 500 евро. на колт 97-ма 8-ма 9-та

Това са коли който си заслужават а не тия котурници за 4 000 лв. разцепени от душманско каране и никаква поддръжка.

:drinks:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ами колежката с мъжа си да си направят една екскурзия и да си земат мпс :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Е, колеги... Всичко е въпрос на късмет! Аз, когато срещнах моята красавица тя струваше 6 000. Попреглътнах, позагледах я и подминах... Наблюдавах я 3 месеца... бях ходил да я видя поне 10 пъти. Цената тръгна надолу, надолу, и тъкмо вече ми бяха отпуснали кредита - колата изчезна. Щях да умра! Честно ви казвам... Просто щях да умра! Разшавах се по Горублене, почнах да питам джамбазите за моята красавица... Открих я, де, разбира се, преместена на Драгичево, с нова цена - пак ок. 6, ама ядец! Взех си я и да ми е жива и здрава за 7,5 месеца съм и врътнал близо 30.000км, ама никак не мога да се оплача! Никак! Така че, всичко е до късмет, аз изчаках, взех я с 1300лв по-ниска от първоначално обявената цена (което ми се яви ГИ на момента), запазена е, доволен съм. А е '93, не е първа младост! Късмет, всичко в тоя живот е късмет!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

В сервиз "Фина", където са много точни момчетата и съм им клиент от много години, се продава колт. 1.6 - зелен. Много лачен. Има проблем с тавана, но ще го ремонтират и тогава ще го продават. Иначе всичко му е точно. Има хубави лети джанти, ремус - абе добре изглежда. Моторът ще е добър, щом е от този сервиз. След ремонта на тавана цената ще е 5.500 лв. Не знам дали е много или не, ама ако се интересувате ще ви дам телефона да звъннете...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

По закона на гадостта и ние когато още нямахме цялата сума имаше 1-2 страхотни колички,но едната 2 дни преди да се обадим я бяха продали. :( Както и да е.Днес ходихме да гледаме поредната-беше в окаяно състояние.Карана от жена в БГ... Май това е достатъчно. :) Не че аз няма да я направя пак същата,но... :icon_blush: Мъжа ми не я одобри.Пак сме в търсене.Екскурзия-няма как да си направим,за съжаление.Иначе си е идея! :icon_peace: А пък мъжа ми измислил друга схема-той да купи и да кара КОЛТ,а аз-Паджерото,дето кара той сега. Било по-безопасно! :)

 

СуперМЕН,ако е удобно можеш да ни дадеш телефона. :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

По закона на гадостта и ние когато още нямахме цялата сума имаше 1-2 страхотни колички,но едната 2 дни преди да се обадим я бяха продали. :( Както и да е.Днес ходихме да гледаме поредната-беше в окаяно състояние.Карана от жена в БГ... Май това е достатъчно. :) Не че аз няма да я направя пак същата,но... :icon_blush: Мъжа ми не я одобри.Пак сме в търсене.Екскурзия-няма как да си направим,за съжаление.Иначе си е идея! :icon_peace: А пък мъжа ми измислил друга схема-той да купи и да кара КОЛТ,а аз-Паджерото,дето кара той сега. Било по-безопасно! :)

 

СуперМЕН,ако е удобно можеш да ни дадеш телефона. :)

Това е предложение - Колт за Паджеро :) :icon_clap:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

:rolleyes: Като се замисля-май верно ще е по-добре така.Да си карам джипчето...Като се има впредвид състоянието на пътищата ни и мойте шофьорски способности... :icon_blush: Пък и да си призная-мнооого ми е удобно да го карам,някак си по-от високо гледам и е готино.Иначе съм фъстък и малко ме заболява врата с по-дългите муцуни на колите (карала съм Мазда и направо... :icon_crying: ).Та за това и не се съгласих с предложението да вземем Галант,вместо Колт. :mad:

Дано скоро си намерим,но пък после сигурно ще ви тормозя с други въпроси. :icon_blush: Но вие сте толкова услужливи и приятелски настроени,че не може да се сдържи човек... :icon_thumbup:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не знам каква е тази тенденция,но не ми харесва...От месеци следим пазара за Мицубиши Колт и все не намираме това,което търсим,на реална цена.В днешно време търговците на автомобили вкарват коли с "леки забележки" и изобщо не си правят труда да ги оправят малко,за да им вземат добри пари.Да не говорим,че не си правят труда и на една автомивка да закарат колата. :icon_crying: А пък ние с мъжа ми търсим кола,на която да се качиш и да караш,а не да правиш брони,калници,капаци и т.н. Просто нямаме време да го правим това.Обаждали сме се и сме гледали поне 15 коли и всичките имат "дребни забележки",които обаче ни дразнят.Искаме да дадем пари и да вземем нещо,което си заслужава,а се оказва,че почти няма такова...Не знам защо се получава така...А друг е въпроса,че в немското мобиле ги виждаме цените,за които са купени,а тук искат невъобразимо високи цени за колите.

Та забелязвате ли я тази тенденция или просто ние сме много претенциозни? :icon_blush:

И една молба-ако видите някъде Колт,97-98-99 година,с оборотомер,ел.стъкла и по възможност климатик (но не е задължителен),приличен външен вид и салон,може да ми пишете.

Благодаря предварително.

Поздрави!

 

Ами аз продавам моето бижу. Ако те интересува - 99 -та година е, перфектно.

Продавам го, защото искам нещо по голямо - ще се разберем за цената. Поздрави :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

ми аз продавам моито бижу ако те интересува 99година е,перфектно е

продавам го защото искам нещо по голямо-ще се разберем за цената.поздрави :mitsu-smiley:

 

Колега я кажи за какъв колт става въпрос...Да не е зеленичък :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега я кажи за какъв колт става въпрос...Да не е зеленичък :)

 

 

А-xa, гледам че и ти си от варна. :icon_rock:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...