Премини към съдържание

pebuls

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

За pebuls

  • Рожден ден 04/10/1984

Местоживеене

  • Град
    софия

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Жена
  • Кара
    Galant 2,4 GDI

pebuls's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте,колеги и честит празник! Продаваме си Galant-a.Ето направо линк към обявате в mobile: ЦЪК Приемаме и бартери,така че при интерес,можете да се свържете със съпруга ми на телефон 0878 75 75 37. Aз ще надничам и тук,ако имате някакви въпроси. Поздрави и хубав ден!
  2. Примигва ми лампата на таблото за нивото на антифриза като се движа.Въпреки ,че радиатора ми е пълен.От какво може да е?Няма датчик за ниво на радиатора.
  3. pebuls

    Днешните търговци...

    Не съм влизала скоро,но с това хубаво време сме цял ден навън с бебка. Благодаря на всички за инфото,което споделяте. Май просто не е "писано" точно сега да купуваме кола.Оглеждаме се за нещо по-свестно,когато намерим-тогава.Не е спешно. Ще пратя мъжа ми да поразгледа този в СОфия,иначе няма как да обикаля по-далеч,защото работи нощни смени и спи почти цял ден... Още веднъж благодаря! :icon_peace:
  4. pebuls

    Днешните търговци...

    :rolleyes: Като се замисля-май верно ще е по-добре така.Да си карам джипчето...Като се има впредвид състоянието на пътищата ни и мойте шофьорски способности... :icon_blush: Пък и да си призная-мнооого ми е удобно да го карам,някак си по-от високо гледам и е готино.Иначе съм фъстък и малко ме заболява врата с по-дългите муцуни на колите (карала съм Мазда и направо... :icon_crying: ).Та за това и не се съгласих с предложението да вземем Галант,вместо Колт. :mad: Дано скоро си намерим,но пък после сигурно ще ви тормозя с други въпроси. :icon_blush: Но вие сте толкова услужливи и приятелски настроени,че не може да се сдържи човек... :icon_thumbup:
  5. pebuls

    Днешните търговци...

    По закона на гадостта и ние когато още нямахме цялата сума имаше 1-2 страхотни колички,но едната 2 дни преди да се обадим я бяха продали. :( Както и да е.Днес ходихме да гледаме поредната-беше в окаяно състояние.Карана от жена в БГ... Май това е достатъчно. Не че аз няма да я направя пак същата,но... :icon_blush: Мъжа ми не я одобри.Пак сме в търсене.Екскурзия-няма как да си направим,за съжаление.Иначе си е идея! :icon_peace: А пък мъжа ми измислил друга схема-той да купи и да кара КОЛТ,а аз-Паджерото,дето кара той сега. Било по-безопасно! СуперМЕН,ако е удобно можеш да ни дадеш телефона.
  6. pebuls

    Днешните търговци...

    Моля ви темата да не се превръща в спор.Не това беше целта ми-просто изразих недоволство от днешните търговци на автомобили.То е ясно,че като купуваш кола на 9-10 години ще има забележки,но ми се ще да са наистина дребни.Пък от друга страна си е въпрос на късмет дали ще попаднеш на читава кола.
  7. pebuls

    Днешните търговци...

    Ами защото искам като давам пари,да знам за какво,а не да започвам от първия ден да набивам в колата.И стига с тия "напудрени" коли-не това имах впредвид.Както и да е...Колкото до трафика-може би за това мъжа ми иска колата да е нов внос,а не да е карана тука. Пък за забележките-приемам ги,но н еи толкова фрапиращи,колкото се нагледахме при огледа на 2-3 коли.
  8. pebuls

    Днешните търговци...

    Ама аз не говоря за "намазани" коли. Говоря за запазени!Дори и аз ги познавам кога са напудрени и кога колата си е читава.А цените-като поседят 2-3 месеца в мобиле-то,после ги пускат на реалните.В началото се изхвърлят адски много.Както писах-следим ги от месеци и вече ги знаем на изуст! :D Не ми харесва и това,което го правят като изтече обявата-изведнъж колата става с 1 година по-нова,с хиляди километри по-малко,с ел. стъкла,които изобщо ги няма(а има снимки,на които се виждат ръчките )...Ми то най-малкото не е коректно!Пък аз държа да е чистичко.Не знам колко е една автомивка,но според мен е редно да се постараят малко,а не да си ги продават така на манерки количките. :icon_peace: Просто това е моето мнение и ми направи впечатление,за това го споделих с вас.Иначе мъжа ми ме агитираше да вземем друга марка,но пък аз си искам Колт! Емил Димитров,по принцип няма кой знае какво значение,защото все пак аз ще го карам.И двата мотора стават.Ще съм благодарна ако ме имате впредвид.
  9. Не знам каква е тази тенденция,но не ми харесва...От месеци следим пазара за Мицубиши Колт и все не намираме това,което търсим,на реална цена.В днешно време търговците на автомобили вкарват коли с "леки забележки" и изобщо не си правят труда да ги оправят малко,за да им вземат добри пари.Да не говорим,че не си правят труда и на една автомивка да закарат колата. :icon_crying: А пък ние с мъжа ми търсим кола,на която да се качиш и да караш,а не да правиш брони,калници,капаци и т.н. Просто нямаме време да го правим това.Обаждали сме се и сме гледали поне 15 коли и всичките имат "дребни забележки",които обаче ни дразнят.Искаме да дадем пари и да вземем нещо,което си заслужава,а се оказва,че почти няма такова...Не знам защо се получава така...А друг е въпроса,че в немското мобиле ги виждаме цените,за които са купени,а тук искат невъобразимо високи цени за колите. Та забелязвате ли я тази тенденция или просто ние сме много претенциозни? :icon_blush: И една молба-ако видите някъде Колт,97-98-99 година,с оборотомер,ел.стъкла и по възможност климатик (но не е задължителен),приличен външен вид и салон,може да ми пишете. Благодаря предварително. Поздрави!
  10. cyclodrome,благодаря ти много и за линка,и за другото инфо.Ако успея да намеря време ще разровя.Пък по-добре направо да си вземем тази кола,която си ги има,ама нали мъжО има последната дума... :D
  11. Здравейте.Най-накрая може да се сдобия с Colt-че утре. :icon_dance: Аз съм харесала едно,но мъжа ми иска друго,което няма ел. стъкла,а аз много държа да има. :icon_blush: Въпроса ми е може ли да се сложат и колко ще струва?Става въпрос за тези след 96 година.Може и конкретно да ме посъветвате какво да гледаме и да внимаваме,защото нямам време да изчета всички теми,а знам,че има много полезно инфо.На първо време ще проверим дали съответстват номерата в талона и на рамата,щото мъжа ми си изпати и тая грешка няма да я повторим,но друго... :icon_crying: Предварително благодаря на всички. Поздрави
×
×
  • Създаване...