Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

maimun-m

Потребител
  • От него общо

    88
  • Регистрация

  • Беше тук

За maimun-m

  • Рожден ден 01/04/1982

Интернет контакт

  • AIM
    maimun-m
  • ICQ
    322078792

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Мицубиши Каризма

maimun-m's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Колега, слуайно да ти се намира пулт за управление на електрически...

  2. Здравей, колега. Не прибързвай със съединителя; Или си смени майстора, за да ти дадът второ мнение; Много често проблема е във пласмасовите втулки на лоста, които са доста евтини, а смяната им е до 30 лв. (вкл. в Ратола); Втулките се купуват от там за цени може да питаш Миро или Цено); Поздрави и кажи какво е станало!
  3. maimun-m

    Роди ми се дъщеря!

    И аз да се включа към всички пожелания и каквото и да добавя, пак няма да е достатъчно, за да ти честитя, колега това най - голямо щастие. На всеки му подобно щастие.
  4. Колеги, някой да препоръча свестен автоключар? Отновно проблеми с патрона на стартера и се оказа, че ключарят, при който ходих (2 пъти вече) всъщност е проблема ; Мерси предварително. Забравих - да е в София :icon_n_blusha:
  5. maimun-m

    Още един щастливец....

    И мнооого безаварийни километри....
  6. За много години и мерси Веско. В интерес на истината нямам капачка. Пробвахме да се ориентираме по звука на моторчето, ама не се справихме. Отпушването с игла го пробвах първоначално (не стана), май остава вариант с маркуча.
  7. Колеги, някой да знае къде се намира задното казанче за течност на чистачките на Каризма 1,8, 96 г., хечбек? Моторчето ми работи (задното), на предните стъкла течността си е ок (никога не е замръзвала и е само концентрат), но течноста за чистачките за задното стъкло я няма никаква. Това ме кара да мисля, че има и задно казанче, в което няма индикатор за нивото на течността, пък очевидно е празно.
  8. Евала! :icon_n_king: :worthy: Нямам думи! Но за съжаление не успях да отворя рекламите в youtube
  9. maimun-m

    Изгоря нещо ама какво ?

    Да, също и на мен - на кутията са осочени кои са точно предпазителите. И успех!
  10. Много щастливи и парични години, колеги! Щастие да има за всички ни и любимата марка да продължава да не "изневерява" :icon_thumbup:
  11. Приятно изкарване на всички, много весели мигове и незабравими нощи! И разбира се - не пийте, ако ще карате или не карайте като пиете!
  12. Темата е много добра и лично аз се радвам, че си се сетил да я пуснеш, колега! Относно Рилските езера - х.Рилски езера е под всякаква критика убслужването; х. Скакавица - имайте в предвид, че има 1-2 стаи с по - малко от 8 легла...На които няма и чаршафи. Иначе никой не трябва да пропуска възможността да иде до езерата! Ако тръгнеш от 9 от Пионерска, за 1 час (максимум) си пеша до скакавица, от там по зимният път обикаляш всичките и се връщаш през летният път. Който отиде до там, да не пропуска Скакавишкият водопад! Уникален е! И цялата местност е невероятна и зарежда с много енергия!(за предпочитане е екскурзията да е лятото, без 1-15 август), за два дни; Не се препоръчва за деца под 5-6 год., но пак да се има в предвид, че децата трябва да са сикнали с натоварване, т.е. не е точно най - доброто преживяване за тях, ако не харесват природата. + това, в предвид, колко от децата са привърженици на излети, разходки, природа и вс. друго което е извън стаята и не е свързано с интернет.... :(. Но такова е времето. Жалко само, че съсипват местността с този лифт....наистина се губи романтиката и енергията на мястото. Има много добра х. в района - Гюндера.(то е по скоро хотелче), с добра кухня(поне беше до преди една година);
  13. maimun-m

    Mitsu Goes To Dupnitsa

    :worthy: Евала! А музиката..... Трябва да драснеш имената на още няколко такива песни. Много зареждащо!
  14. maimun-m

    Зареждане на гориво

    Честно казано не съм засичал разход на гориво от първоначалната покупка на колата, защото и да е повече, и по-малко, пак трябва да се сипва Но... до момента карах почти само на гориво (газ/бензин) от Шел, и в редки случаи OMV. Рядко на Лукойл, и то главно за да долея (няма много бензиностанции, които да са ми удобни). Снощи реших да заредя от Лукойл, ей така. Разликата между горивото от Лукойл и др. е просто огромна (в полза на Лукойл)!!! Ускорение - натоварване на мотор - шумове (никакви) + това нямах за цел да направя сравнение, а излизах от София, та ми беше на път бензиностанцията на Лукойл на Пловдивското, след караулката. със 140 - 150 км/ч не се усеща, че работи двигателя (нито на газ, нито на бензин), допълнително при тази скорост ускорението е повече от задоволително. Т.е. от тук натам картата ми за Шел май ще събира прах.
  15. Колега, при Каризмите е друго - има проблем някои път с корите и тампните за подпирането на кората над багажника(за последното имаше описание от колега от форума, но не мога да цитирам точно за какво става въпрос, тъй като не се сещам); При мен - наложи се да махна всички кори, за да видя коя опира и да я уплътня; всъщност скърцането в :mitsu-smiley: което карам идваше от търкането на метал в метал между "скобите" за захващане на задните седалки към купето и "втулките" за които се захващат (извинявам се за термините, но не съм експерт); Сега няма шум и в купето е тихо като в бебешка стая, като детето спи. Като се има в предвид и невероятната изолация на купето, направо е приказка.... Дано съм бил полезен и успех!
×
×
  • Създаване...