Премини към съдържание

Смяна на крушка на километража


lal

Препоръчано мнение

Митсубиши Спейс Стар 1.6,2002г. Въпроса ми е как се сменя крушка на километраж,по точно как се сваля самия километраж.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Е как така как? Има две болтчета горе на предпазната кора, махаш ги, махаш кората, километража е хванат на букси, дърпаш навън и излиза. Сменяш крушките и сглобяваш обратно. Тук се виждат болтовете: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11444844588520996&slink=bcyox0

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Някъде във форума имаше много хубава тема за това със снимки, но ако не я намериш наистина първо се развиват двете болчета, след което затваряш очи и дърпаш здраво! Тъй като "козирката" се захваща с щипки към таблото! Самия километраж е захванат с три болта, след тяхното развиване се издърпва за да излезе от буксите! Доколкото си спомням при поставянето стрелките на оборотомера и скоростомера малко полудяват и не трябва изобщо да се пипа контактния ключ, тъй като сами се оправят!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Крушката е сменена.Чак се учудих колко е елементарно.Преди имах опел и за да сменя някоя крушка,трябваше да разглобя половината табло.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Тези крушки за таблото лесно ли се намират по магазините за авто части ? И освен стандартните цветове на крушките могат ли да се сложат други цветове или имат подсветка заради която не става ?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Тези на таблото нямат чорапчета, но има син филтър в самото табло (за да свети бяло) .. ако сложиш например червени крушки ще свети лилаво ..

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз смених крушката на бутона за стопа за мъгла с този модел LED T3 1x1210 - W, които поръчах от български сайт (http://led.omega-light.com/AutoLED/autoled.html#b85d) и светлината е бяла като цокъла пасна идеално. На сайта предлагат и по-големият/е цокъл/и. Хората бяха много коректни и резултатът е повече от добър. Опитай и този вариант.

P.S. Това не е реклама, но за мен от сайта бяха много отзивчиви, защото платих 3, а получих 6.

Редактирано от Joxy
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Може ли малко помощ, какъв е цокъла на големите крушки, които осветяват таблото? Тези четири, разположени в горния край на таблото, по една в краищата и две в средата...

За другите явно е T3 както е писал по-горе колегата Joxy.

 

http://snimki.be/store/1/301449507386.jpg

Редактирано от emiliobg
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...