Премини към съдържание

lal

Потребител
  • От него общо

    89
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което lal е написал

  1. Здравейте колеги.Колата е Спейс Стар 1.6.От известно време след дъжд,в отделението където седи резервната гума/сега е газовата бутилка/,се събира доста вода.Уплътненията на багажника са здрави и няма никакви видими дупки по каросерята.Някакви идеи къде да търся проблема?
  2. lal

    Показания борд компютър

    Тоя дисплей ще ме побърка :wacko: Показанията са както следва:за оставащи километри показва 298,за километри в час показва 3,за разхода показва чертички.Колкото и да рестартирам показанията не се променят.Също температурата показва вярно когато я запаля и после цял ден си показва едни и същи градуси.От всичко само часът работи нормално.Пробвам с оригиналното радио и със SD плеър ,но никаква файда.Никой ли не се е сблъсквал с този проблем :please:
  3. lal

    Показания борд компютър

    Пробвах.Никакъв ефект.
  4. lal

    Показания борд компютър

    Черното копче на кое?На радиото ли?
  5. Здравейте.Колата е Спейс Стар 1.6.След монтиране на оригинално CD на колата,От трите показания на дисплея показва само оставащите километри до зареждане,а другите са само с чертички.Каква може да е причината?
  6. Здравейте.Продавам един бр. дистанционно за спейс стар. гр.Банкя тел.0888219920 Цена: 30 лв. Снимка: http://www.snimka.bg/?album;aid=5158309
  7. lal

    Mitsubishi spase star 1.6 98kc

    И на мен ще ми е интересно как се ремонтира датчика.
  8. lal

    Mitsubishi spase star 1.6 98kc

    99.99 % датчик на разпределителния вал.И аз съм си патил от това. :D
  9. lal

    Купувам джанти

    Само да уточня,че гуми не ми трябват и също не ми предлагайте ръждясали джанти.
  10. Купувам 4 бр.железни джанти 14 цола за Спейс Стар гр.Банкя 0888219920
  11. Това ми е втори Спейс Стар и на предишния се случваше същото.Смених два датчика,но ефекта беше никакъв.
  12. След смяна на оригиналното радио,показанията на външната температура не показват вярно.След първоначално палене,показва реалната температура и по-нататък не се променя.Дали датчика е свързан по някакъв начин с оригиналното радио?За другата информация на борд компютъра знам,че се губи,но чак пък и температурата??? Спейс Стар 1.6 2003г.
  13. Здравейте колеги.Някой демонтирал ли е духалката, която духа към страничното стъкло/от към пасажера/.Колелцето което пуска и спира въздуха липсва и не знам как да сваля старата духалка за да сложа новата.Гледам че се захваща с три рапидки,но как да стигна до тях?Дано не се налага да свалям цялото табло.
  14. Колата е Спейс Стар 1,6 2003г.В момента е с гуми 195/55/15-летни.Въпросът ми е за зимата мога ли да сложа по-високи гуми примерно 185/60/15 или какъв би бил най-подходящия размер.
  15. Благодаря,но вече си намерих.
  16. Купувам резервна гума тип "патерица" за Мицубиши 4х114,3 15 цола. 0888219920
  17. Здравейте цена за комплект ангренаж за мицубиши спейс стар 1.6,98кс,2003г.?Също и за свещи иридиум за същата кола.
  18. По спомени го взех за около 60 лв.,но трудно се намира.Проблема е от тази счупена втулка.
  19. Имах го същия проблем.Реши се със закупуване на нов/втора ръка/ скоростен лост.
  20. Здрасти колега.При мен когато свещите си заминат се случва същото.Не знам какви свещи си сложил,но според мен е от тях.Вземи си иридиеви и поне 80000 км. няма да имаш проблем.
  21. Здравейте.Колата е Спейс Стар 1.6.2001 г.Проблемът е следния:Сутрин пали напълно нормално,но след подаване на газ почва да глъхне и вместо да се форсира,оборотите падат.След 1-2 мин. работа на празен ход ,вече си поема нормално.Идея за проблема? :icon_hmm:
  22. lal

    Проблем със запалване

    Ако е читав майстор,само по симптомите които му казваш,трябва да се сети че е стартер.Аз имах същия проблем и след ремонт на стартера,вече си пали нормално.
  23. lal

    Помощ за скоростен лост

    Купих втора ръка здрав скоростен лост.Иска си доста търсене,но не е невъзможно да намериш читав.
  24. Колега,преди години разпродадох моя Вагон на части за около 2500 лв.Въпроса е че отнема време и разправия.Ако имаш условия по добрия вариант е да го продадеш на части.
×
×
  • Създаване...