Премини към съдържание

n1k3r

Потребител
  • От него общо

    205
  • Регистрация

  • Беше тук

За n1k3r

  • Рожден ден 01/03/1990

Местоживеене

  • Град
    Варна

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Мицубиши Спейс Стар 1.9 DI-D

Интернет контакт

  • Skype
    fireblood40

n1k3r's Постижения

Редовен форумист

Редовен форумист (8/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Аз моя го сменям на 25 000 заедно с всички ролки и водна помпа. Давам по стотина лева за смяната им, но поне знам, че няма да имам ядове. Един пьт сьм кьсал ремьк на около 40 000км и после ме боля стомаха. Това беше на едно рено. Маслото и всички филтри 2 пьти в годината.
  2. Здравейте. Интересуваме дали има плюсов болт с постоянен ток някьде в купето на колата ? Тьй като на някой коли ми казаха, че имало ? А точно на този болт се врьзвал усилвател и т.н Гледах за гумени тапи около двигателя за кабеляци. Намерих само една в ляво, но от вьтре като сваля жабката и филтара за купето не се вижда. А да пробия нова дупка за един кабел ми е малко безмислено. Предполагам, че все някьде има предвитено място за такова нещо ? Другия вариянт е да сваля айрбега на пасажерското място и от там някак да прекарам кабела. Но не знам дали има начин за сваляне. Та като цяло дайте идея от кьде и как може да стане. Колата е спейс стар 1.9 2002г
  3. Здравейте. Дайте идея от кьде да прекарам кавел за усилвател кьм акумулатора. Гледах зад двигателя и кьм жабката има гумена тапа. Не сьм гледал обаче дали там ще е идеалното място. Не знам сьщо от вьтре кьде водят тези кабели и дали по ското ще мога някак да брькна там за да промуша кабела. Самия кабел на дебелина е колкото един химикал доло горе. Колата е спейс стар 1.9.
  4. n1k3r

    Дистанционно

    Здравейте. До колкото си спомням на мен ми искаха луди пари за оригиналното дистанционно. За това спрях да тьрся кутий и т.н Взех си едно евтино централно заключване от китай и сега си свиркам. С 2 дистанцииони доста екстри кьм централното и т.н Според мен това е решението от колкото да си играете да поправяте оригиналното.
  5. Този проблем с тази букса си остава. Надявам се в най скоро време 1 еладжия да се освободи и да оправи тези кабели. Остава само един проблем. До сега колата като и подам малко повече газ примерно на светофар да се изнеса по бьрзо и чека светваше. Това го реших с нов оригинален клапан и чека спря да свети. Кьм тези симптоми имаше и едно много дразнещо забиване на предницата. Подьржам педала на газта в 1 положение и колата забива предмица. Ако в този момент подам газ или вьрна газта и подам газ се оправя. Това вьзможно ли е да е от клапана на турбото ? Минах 2 диагностики от пьрвата диагностика излязоха следните грешки: 180ц Обратно сьобщение ход отр. газове 1814 Верига авт. рег. рецирк. отр. газове 1826 Реле за погряване 1889 Клапан засмукваща траба 1815 Регулиране налягане принуд. пьлнене От тези 5 грешки 2 се изчистиха 3 останаха: 180ц Обратно сьобщение ход отр. газове 1814 Верига авт. рег. рецирк. отр. газове 1889 Клапан засмукваща траба Дали ако сменя този клапан би се оправила колата понеже нямам вяра на майсторите много. Всеки вика остави я да я оправим.Ама сигорно половината двигател ще сменят. П.С >> Забравих и да отбележе, че колата е като спьната. Когато ми забие предницата след 5 6 пьти врьщане на газта колата тогава почва да набира както трябвва до едно положение. После пак замира. Преди колата си вьрвеше като ракета имах усещането, че карам кола 150 коня. А сега има няма 30 коня и те половината умрели в багажника.
  6. Днес ми смениха ЕГР клапана с нов и майстора кьсно е забелязал стьрчаща букса близо до буксата на ЕГР. Така като я погледнах видимо сякаш някой нарочно е срязал тази букса. Или просто да е сьвпадение. Някой може ли да каже каде по принцип си стой и за какво отговаря. Ето и снимки. http://www.img-share.eu/f/images/569/17kKn8JgJdWp9pYmhXh9L1542128373_sredna.jpg http://www.img-share.eu/f/images/569/17kKn8JgJdWp9pYmhXh9L1542128373_sredna.jpg http://www.img-share.eu/f/images/569/2ujE1dyiNjbToTj6MMaCV1542128395_sredna.jpg
  7. Намерих чисто нови в алиекспрес. Пише, че са за outlander , но като гледам и мойте са еднакви. Намерих ги прекасвачите.
  8. Здравейте. Взех чисто нов плафон за купето, но прекасвачите са заминали. Та тьрся 4-те прекьсвача на вратите за плафона. Ако някой има да пише на ЛС или може и в темата. Колата е мицубиши спей стар 2002г.
  9. n1k3r

    Умряло турбо ?

    Най накрая реших от тук да го взема нов и да не бера ядове. Тука на място ще го видя ще го монтират и ако има нещо има 1000 опций. Ще ми излезе доста по скьпо, но поне да знам за какво.
  10. n1k3r

    Умряло турбо ?

    Здравейте отново. За да не пускам нова тема ще питам тук. Това ли е точния модел на ЕГР клапана ? http://www.img-share.eu/f/images/568/3377133ngQImPsygTyStKcEptOM1541617566.jpg Тьй като минах пц диагностика и излезе виновника за турбото точно ЕГР клапана. На снимката навсякаде ми илизат точно този модел за моята кола. А моя е мааалко по различен. Моя е на 3 шлици захванат за механичната част а този го виждам цял ? Питам дали е точно това което ми трябва тьй като мога да си го порьчам за 50 60 лв от aliexpress. А тук е от 200лв нагоре. А разлика тук по сайтовете и в aliexpress няма освен цената.
  11. n1k3r

    Умряло турбо ?

    Проблема решен. Турбото си засвири както обичайно. Лека полека почнаха да се сьживяват конете след всяко пьржене на колата. Остава един мальк проблем който го имах и преди. Понякога в движение като подьржам една и сьща скорост изведньж завива предницата губи мощност. След като вьрна леко педала на газта и или подам газ се оправя. Но това вече ще се види в сервиз.
  12. n1k3r

    Умряло турбо ?

    Днес по на светло погледнах тези маркучета. Този на снимката е леко сцепен, но не е пробит. Видях случайно, че още пьрвия най горе в дясно от доло е откачен. Сега ще сляза да го видя каде се закача и се надявам от това да е бил проблема.
  13. n1k3r

    Умряло турбо ?

    А това маркуче как да го тьрся по магазините? Смисьл да питам маркуче за вакум помпа, за турбо или как се казва?
  14. n1k3r

    Умряло турбо ?

    Имам 1 яко сцепен маркуч, но не знам за какво точно отговаря. Ето го: http://www.img-share.eu/f/images/563/3TiwfdTQHWUzwRbu4OwyL1539527765_sredna.jpg Другите утре вече ще ги прегледам.
  15. n1k3r

    Умряло турбо ?

    Преди малко леко я напьнах и турбото се чува леко да свири в по високите обороти над 3000 оборота. Усещам колата като задрьстена. Защото от време на време леко се пооправя за секунди.
×
×
  • Създаване...