Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

BO4O1

Потребител
  • От него общо

    83
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което BO4O1 е написал

  1. Здравейте,вчера си смених задните биалетки на спейса и ми направи впечатление че стоят посукани,особенно дясната,имам чуството че ще излезе от ябълката.Нормално ли е да са така,или имам нужда от регулаж?
  2. BO4O1

    Преден калник

    Благодаря на всички за светкавичния отговор. ;)
  3. Здравейте,за мое голямо съжаление вчера един бастун помля моето лъскаво Спейсче.Въпроса ми е:дали предните калници са съвместими за 2001 и 2004г,тъй като си взех калник за 2001 а моята кола е 2004.На калника за стария модел има една планка явно за мигача а при мен май не е така,дали ако се резне всичко ще си дойде на мястото?
  4. Мерси за снимковият материял.Помогна ми,иначе мислех да ходя в сервиз да го сменят,а не било кой знае какво.Преди час си го смених,втулките са си наред,надявам се деа изкарат дълго.Благодаря мн.и приятни топли летни дни.
  5. Здравейте,преди няколко дни видях отдолу че маншона на скоростния ми лост почти го няма,останали са няколко остатъци на маншон. Някой сблъсквал ли се е с това,може ли да се смени отдолу или трябва да се разковачи целият лост отвътре? Знам че има някъкви пластмасови втулки и малко ме е страх да се пипа там,тъй като за сега скоростите се превключват перфектно.
  6. BO4O1

    +1 Space Star във форума

    Здравей,и аз съм със същите джанти,доста трудно се сдобих с тях,голямо търсене падна,а за гайките не ми се говори,те са още по ценни.Мисълта ми е че трудно ще намериш други оригинални джанти които да стоят добре на този автомобил,това е джантата за тази кола,може и лесно да се боядисат за разлика от ония къдравите.Преди това бях с едни къдрави смешни 14, доста грозно ми изглеждаше колата .Помисли добре преди да ги смениш.По късно ще опитам да кача снимки със 14 и 15ц. че сега от тел.нещо не ми се отдава.
  7. Затова аз мисля да го направя с болтове и да го залепя.Така май е заводският му монтаж.
  8. Колегата Joxy има стара тема със описание и добър снимков материал.Захваща с болтове 6мм. към издутините на капака,като се махат маркучите от вътрешна страна за достъп.Мисля че може и само да се залепи ако не ти се дупчи.
  9. Разбира се нямам търпение.
  10. Мерси мн. колега, но да се похваля че това на снимката е моето Спейсче с вече новото си антикрило,понеже съм първи клиент на Марвел с такава кола.Още не е боядисано но и това ще стане в близките дни. :mitsu-smiley:
  11. Заповядайте дано съм бил полезен. http://www.cars.bg/?go=cars&search=1&advanced=&fromhomeu=1&CityId=0&currencyId=1&yearTo=&autotype=1&stateId=1&categoryId=0&doorId=0&brandId=57&modelId=1024&fuelId=0&gearId=0&yearFrom=&priceFrom=&priceTo=&man_priceFrom=&man_priceTo=&regionId=0&offersFor2=1&offersFor3=1&filterOrderBy=1
  12. Извинявам се.Благодаря за своевременната реакция от ваша страна.
  13. Моите са от по дългите 21мм.
  14. Лично аз си взех гайки от Тойота,малко по дълги са но си паснаха идеално. Ако джантите са с капачки над болтовете както казва колегата трябва да са оригиналните.Добре е да си вземеш джанти с гайките иначе много трудно се намират и не са евтини.Моите ги взех по нета след около месец търсене за 50 лв.Гайките са специални,с водач(втулка) и шайба 19 или 21мм.
  15. Оригиналния размер за автомобила е 185/65/14 а не 175/65/14.За повечето с лети джанти 195/55/15, диаметъра е един и същ с 185/65/14,тук таме има и с 14цола лети.В книжката на автомобила си го пише.
  16. Личнно търговеца от тази обява ме излъга и ме мота три седмици,накрая вместо да ми го изпрати за обещаната цена се изцигани и го е дал на др.с 10 лв.повече и ме метна че е продал цялата врата.Има и още две обяви но се продават с вратите.
  17. Мерси мн.Ще трябва да събера още парички от предвидените,че доста удря в кръста цената.Но ако не успея да намеря др. сигурно ще се въсползвам от този вариант.
  18. И там няма,но благодаря все пак.
  19. Здравейте,много ми се иска да си сложа антикрило на спейса,но намирането му е много трудно и почти невъзможно,моля ако някой знае или има нещо на прдвид да пише ще съм адски благодарен.
  20. Здравейте,темата е малко старичка,но реших да напиша няколко думи понеже дълго време си мислех че климатика ми е повреден.След малко разпитване тук и там на компетенени познати и майстори се оказа че е нормално да включва и изклчючва компресора през 10-ина сек. според зависи и от оклолната температура разбира се,на повечето япнски автомобли бил така,включително и на спейс стар.Направено е така с цел удължаване живота на компресора и по нисък разход на гориво. Моля да бъда извинен ако прозвучи грубо но на мен това ми е първият японски автомобил,а тук всички карате или сте карали мицубиши,никой ли не знаеше за това? Нали за това е форума да си помагаме и да не ни лъжат по сервизите,да ни вземат парите напразно.
  21. Какво ще рече 15 вместо оригиналните 14? 15 цоловата джанта също е оригинална за твоята кола,просто трябва да си спазиш оригиналния диаметър.Който се постига с гуми 185/65/14 или 195/55/15, така двата цолажа нямат разлика.Аз моите 15-ки си ги сложих преди 4 дни с полагащите им се гиму и проблема е никакъв.Относно останалите размери гуми експериментираш много, аз не бих ги сложил. Др. най близък размер гума за 15 е 185/60/15 на 65 са много високи.Но ти си решаваш,пробвай и пиши какво се е получило. Успех.
  22. BO4O1

    Гайки за джанти,ПОМОЩ!

    Благодаря на колегите които споделиха мненията си. В крайна сметка си намерих страхотни никелирани гайки на Toyota за 50лв.комплекта,от автоморга някъде из Бг.Пасват си идеално и за сега съм мн. доволен. Поздрави на всички и всичко добро. :)
  23. BO4O1

    Гайки за джанти,ПОМОЩ!

    Мерси утре ще се обадя.
×
×
  • Създаване...