Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

gak

Потребител
  • От него общо

    136
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което gak е написал

  1. Да, но първата, втората и диференциала са малко по-дълги и ще се кара по-лошо. При всички модификации на 1.3 кутията е JB3 - 241, а при 1.6 е JB3 - 244 (пак е на рено). Пише го някъде около пробката за пълнене. Какъв точно ви е проблема с кутията ?
  2. Имам задно стъкло, оригиално, с работещ подгрев, но е в Пловдив - 100 лв.
  3. Здравейте. При пластмасовите части начина е да за загреят леко с топъл въздух за да станат по еластични. При студено време се чупят много по-лесно копчетата и пластмасите по колите. Това е за номер 1 от клипа. А за номер 3 забивам две тънки отвертки отдолу и излиза нагоре самата скоба.
  4. Да. Вътре в самото табло контакта междy електромагнита който върти стрелката и платката го прави този проблем. Решава се като се калайдиса наново контактният пад на платката. Снимки: https://drive.google.com/file/d/1gUrwK4rdmbHmElLMT2twBSuoby856Gly/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/1yRcQVGAMiAksTSIMkUsTFMT19hbgdst4/view?usp=sharing
  5. gak

    ...

    ...
  6. gak

    ...

    ...
  7. Продавам тези части: (линкове към обявите) https://www.olx.bg/ad/stopove-i-farove-za-mitsubishi-space-star-98-02-CID360-ID7Vgeh.html https://www.olx.bg/ad/preden-kapak-za-mitsubishi-space-star-98-05-CID360-ID7Wl8A.html
  8. gak

    Помощ за скоростен лост

    Счупената част може да я има нова в Ратола.
  9. gak

    P0421

    Оригиналната надхвърля 300 лв. Заместителите в повечето случаи мерят грешно, но пък за втората наистина има по-голям шанс да се попадне на такава която ще реши проблема. Тя се използва само за следене на работата на катализатора. (За първата не е препоръчително според мен да е заместител.)
  10. gak

    P0421

    Триенето не е задължително. Разликата е само светлината на таблото. При мен се оправи със смяна на сензора (втора ръка от морга). Става и от 1.3, само че този който е 82 коня (с двете бобини). На късмет е колко ще изкара, но беше 20 лв. :D
  11. В самия маркуч е.
  12. Пробвай да прекъснеш връзката на газовия компютър с бензиновия и може да започне да показа средния разход.
  13. gak

    Едрогабаритни части

    Еднакви са всичките без значение годината или горивото ... само на facelift-а са различни предната броня, калниците и фаровете. Ламарините на по-старите модели (98 и 99) са с по дебел цинк и боя и като цяло са по-здрави.
  14. http://blog.1aauto.com/wp-content/uploads/2010/02/galanttransmissionswap22.jpg
  15. При мен стана с огледалата, копчето за регулиране и инсталациите на вратите. Буксата за копчето е под капачето и има инсталация до вратите, но в тях липстват кабелите за огледалата.
  16. gak

    Ламбда сонда

    Да. Силно вероятно е да е изгорял подгрева.
  17. Да. Изпробвано е.
  18. Съединителят е хидравличен и дели едно казанче за течност със спирачките... та започни от там. Като го отвориш ще видиш как в единия край има малко отделение.. именно то е предназначено за съединителя. Нивото на течността там трябва да съвпада с това на другата течност в голямата част от съда. Ако е празно вероятно това е проблемът ти.
  19. gak

    Грешка Р0421 съвети

    Ако е 82 к.с. (без делко) за съжеление не.
  20. gak

    Грешка Р0421 съвети

    Ако си сигурен, че не е от газовата уредба, най-доброто което може да се направи е да се проверят графиките на двата сенозра (преди и след катлаизатора) и да се установи къде е проблема... Лампата ти изгасва може би защото условията за грешката са били на лице само за кратко време когато е светнала и от тогава до момента на изгасване ги е нямало. Това не е аномалия, грешката все още си седи записана в паметта... просто лампата няма да свети докато причинителят не се появи отново.
  21. gak

    Грешка Р0421 съвети

    Според мен е най-добре да изчистиш паметта (откачаш акумулатора за няколко минути) и след това да караш само на бензин поне 200 - 300 км. и да следиш "чека". Въпросния код значи, че спрямо отчетените данни от втория кислороден сензор (този след първия катализатор) ECM-a (така наречения компютър) е решил, че първия катлаизатор вече не е достатъчно ефективен. За да сме сигурни, че това не е предизвикано от богата смес когато колата работи на газ е най-добре да се започне с този експеримент. "газовото не е ижекцион" - по-лошият вариант е това да е убило катализатора.
  22. Тези на таблото нямат чорапчета, но има син филтър в самото табло (за да свети бяло) .. ако сложиш например червени крушки ще свети лилаво ..
  23. gak

    Тапи по праговете

    От там влиза боята ... май са доста по - надолу от копчетата на прага ... моделите които са с прагове от завода имат допълнитлени дупки.
×
×
  • Създаване...