Премини към съдържание

Мнения за конкретна обява - Галант 2.0 бензин


enen

Препоръчано мнение

Здравейте.

 

Понеже Габрово ми е далечко, някой случайно ходил ли е да гледа въпросният Галант: http://www.cars.bg/c908204

Изглежда ми доста запазен, ръжди поне на снимките не виждам. Цената е може би малко височка, а може би само така ми се струва. Плюс за мен е, че вече е с ГИ (стига да е кадърно сложено, разбира се). Спестява ми около 1000 лв.

 

Има ли колеги от Габрово тук? Знаете ли някой сервиз, където може да се погледне колата?

 

Не разбирам много от коли, камо ли от Галант конкретно. Мога да погледна за ръжда и т.н., но дотам. Другото трябва в сервиз да ми го кажат. И ако има нещо за дооправяне да знам предварително колко би ми излязло.

 

И малко несвързано с темата, но да попитам колко време отнема регистрацията? С уговорката, че номерата няма да са от същата община. Един ден би ли стигнал? Предполагам, че събота не работят нотариуси и КАТ?

Редактирано от enen
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

HristoGB и mmotors са от Габрово. Колата и на мен ми изглежда доста свежа. Цената не е висока от гл.т. и на това че е и с газ. Едни нови гуми са ти 400 лева минимум (видя ми се на 15-ки), газовата - поне 900 лева = 1300-1400. Отделно не се е изхвърлил с несъществуващи екстри и е написал правилната година. Ако е някой друг щеше да я даде 2000 г колкото да има повече интерес и да дойде на място. Въобще офертата според мен е отлична. Ръжда не вярвам да има, но дори и да видиш някъде, няма да е нещо кой знае какво (козметично ще е - някой болт около предната греда, стойка на свиркалото, по стабилизатора отзад ... такива работи дето се оправят за 2 лева).

Редактирано от Andy Van Der Drift
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега,

Колата наистина изглежда добре, но все пак трябва да се види на живо, за да се прецени най-добре.

Аз мога да взема отношение по вторият въпрос. "Дежурни" нотариуси има в събота, че дори и в неделя. Колкото до КАТ - само в делничен ден. Срокът е 14 дена от покупката, а за общината е два месеца. Аз в КАТ София минах за около 2,5 - 3 часа със смяна на номера /моят Галант го купих от Варна/. Ако искаш "огледален" номер, трябва да го заявиш предварително. Цената мисля, че беше 30 лв.

Поздрави!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Тоест, мога да купя колата в Събота и да се прибера с нея веднага, така ли? А после за КАТ ще пускам отпуска, няма как. След прехвърлянето при нотариус имам ли вземане даване със собственика на колата повече?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не, нямаш, от теб се иска само да минеш нотариус със собственика. Може да минеш нотариуса в събота и направо може да си ходиш. Разправиите в КАТ са лично твои вече. Скоро продавах кола и минах по този път. Имаш до 2 седмици да минеш КАТ и до 2 месеца да я регистрираш в данъчното :rulez:

Редактирано от MusicMAN
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 месеца ...

Колеги, оня Галант го изпуснах. Стори ми се малко скъп и не отидах.

 

Да повдигна малко темата с друг, пак от Габрово:

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11421261266391087&slink=8k3mqf

 

Разбира се, че трябва да се види на място, но нещо по снимките да забелязвате? С моето невъоръжено око на лявото бомбе виждам едно кафеникаво петно, най-вероятно е тръгнала ръжда. Фатално ли е, или направо да си избия от главата идеята за намиране на Галант без точка ръжда където и да било и да се примирявам? :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Тя може да е читава колата ама цената дано подлежи на коментар, че не е съвсем адекватна според мен :rolleyes: ..

Редактирано от Lyubo Dimitrov
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...