Премини към съдържание

yoshko

Потребител
  • От него общо

    24
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което yoshko е написал

  1. Дойде време за смяна на гуми. Предлагам стоманени джанти (13 цола) - 4 броя в много добро състояние /без кривини и удари/ плюс един брой чисто нова /резервната/. Гумите стават само за "подпиране" - ДОТ 2009. Цена : 1 бр. - 35 лв., 2 бр. - 60 лв., 4 бр. - 100 лв., 5 бр. 110 лв. Имам и осем броя оригинални тасове в добро състояние. Цена : 1 бр. - 15 лв., 2 бр. - 25 лв., 4 бр. - 40 лв., 8 бр. - 70 лв.
  2. Продавам Colt V 1997г. на части Колата се продава на части. Цвят - тъмно син. Ел. огледала, имам и комплект ръчни. Колата се намира в гр. София. Цени по договаряне. За контакти: 0886 282 306
  3. Колата се продава на части. Удар отзад. Ел. стъкла, климатик. Цвят - тъмно зелен. Колата се намира в гр. София. Цени по договаряне. За контакти: 0886 282 306 Не мога да кача снимки, защото системата не ми дава - били прекалено големи.
  4. Здравей колега, Колата наистина изглежда добре, но все пак трябва да се види на живо, за да се прецени най-добре. Аз мога да взема отношение по вторият въпрос. "Дежурни" нотариуси има в събота, че дори и в неделя. Колкото до КАТ - само в делничен ден. Срокът е 14 дена от покупката, а за общината е два месеца. Аз в КАТ София минах за около 2,5 - 3 часа със смяна на номера /моят Галант го купих от Варна/. Ако искаш "огледален" номер, трябва да го заявиш предварително. Цената мисля, че беше 30 лв. Поздрави!
  5. Здравейте, ако все още има останали комплекти и аз бих поръчал два комплекта. Йонко - два комплекта - София Поздрави!
  6. yoshko

    Проблем с Колт 1.3

    Здравей, Аз имах същият проблем, но не с Колта, а с друга кола. Ту пали, ту не пали, понякога гаснеше и в движение. Никаква логика или последователвост на проблема. Изключваха имобилайзер, сменяха комутатор, чистиха натрупани грешки, не и не - проблема ту го имаше - ту го нямаше. Накрая все пак се оказа алармата /монтирана незнайно кога в Италия, работила при мене три години безпроблемно/ - реле прекъсващо захранването между контактния ключ и захранването. След дублирането на кабела - проблема изчезна завинаги. П.П. Цялата "борба" по отстраняване на проблема се проведе в реномиран електросервиз с необходимите стендове и уреди за диагностика.
  7. Значи крачето на крушката не е влезнало в гнездото на рефлектора. За крушка Н 7 крачето при монтажа трябва да е нагоре.
  8. yoshko

    Скорости

    Съгласен съм.
  9. yoshko

    За "колеги" от Пловдив

    Важно е как е поддържана колата.
  10. Не прави компромиси със сигурността!
  11. Моят съвет е час по-скоро да я качиш на канал да я огледаш хубаво.
  12. Някой друг има ли представа има ли такъв успокоител в системата и къде точно се намира? И на мене ми е интересно да знам.
  13. yoshko

    За предните дискове

    Не ми се е случвало.
  14. yoshko

    Да се похваля

    Честито!
  15. yoshko

    Mitsubishi Galant 2.0 - Метан

    Здравей Колега! Не знам колко личен опит имаш, но ми се струва, че си в леко заблуждение. Колите, които си цитирал по-горе, не са много сравними като динамика, трансмисия и съответно разход на гориво /без значение какво е то/. Практиката е показала, че когато говориме за един и същи автомобил, ценовото съотношение бензин - метан е 3:1, а бензин - пропан /газов инжекцион/- 2:1. Не забравяй също, че процентно цената на метана "скочи" доста повече от тази на пропана, а и в момента се вдига. А и от 1.януари 2012 г. ще му се начислява и акциз, та един господ знае колко ще струва. Да не забравяме и спирането на кранчето от Газпром и двата едномесечни периода каране на бензин. Не подминавай с лека ръка и предупреждението на колегата от по-преден пост - колата "окуцява" много, и ако изпреварваш ТИР по баир, без да си превключил на бензин, си е леко хазарт. Успех в избора!
  16. yoshko

    Не пали!

    Здравей Колега, Не съм голям разбирач от коли, еле пък от електроника, но ще си позволя да ти дам един съвет - провери си алармата. Какво прекъсва, какво блокира, какво шунтира? Дано да съм ти полезен с този съвет. Поздрави!
  17. yoshko

    Тахомерите ?!

    Здравей Nino, аз го имах този проблем, но с вентилатора на парното. В топло време не работи, а в студено ту работи, ту не работи. След дълго ровене се оказа бушона. Беше се прекъснал едва едва и не се виждаше с невъоръжено око. Явно при топло врем метала се "отпуска" и не дава контакт, а когато е студено се "свива " нагоре и понякога дава контакт. Не знам при тебе дали това е проблема, но нищо не ти пречи да провериш - смени бушона. Успех!
  18. yoshko

    Да се похваля

    Извинявам се много,преди не успях да ги кача,но ето ги сега снимките :icon_thumbup: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=231479
  19. yoshko

    Да се похваля

    Ето и малко снимки на "Малчо". Това до него е батко му "Мечо", т.е. мойто комби.
  20. Здравейте! казвам се Йонко и съм от София. Фен съм на японските коли. Имал съм Нисани, Хонди, Мазда, но от два дена имам "Три диаманта" във вид на КОЛТ 1,3 1997 г. Вярно, купих го за дъщерята, защото аз обичам големи комбита, но за тези два дена каране на този "мъник", аз се влюбих в него. За сетен път се убедих, че японската кола си е японска! От вчера съм и във форума, и виждам че хората тук са добронамерени и отзивчиви! Надявам се де се срещаме често в този форум. Засега - чао от мене :icon_thumbup: :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...