Премини към съдържание

1000 лв. глоба ако ремонтираш колата пред блока


Препоръчано мнение

Иначе утре като ти падне гумата от не затегнати болтове и се претрепеш иди докажи, че Станчо вулканизатора ти е сменял гумите.
Аха, може би за да не изпадне гумата повечето гумаджии наскърцват болтовете до малко пред скъсване - с пневматичния гайковерт?

- От много време при гумаджии нося само отделни джанти и гуми - предпочитам сам да си ги завинтвам на колата.

 

Моя кола е влизала само веднъж в голям сервиз и никога няма да влезе повече.
Големите сервизи си покриват изискванията за материална база - подемници, инструменти, техника и т.н. - това са изисквания определени още от фирмата-производител. Само за специалисти май никой не им търси да покриват определени изисквания.. Редактирано от dreadx
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Законопроекта в закон не ще.се превърне, пък дори и да се, няма ресурс за съблюдаването му!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Големите сервизи си покриват изискванията за материална база - подемници, инструменти, техника и т.н. - това са изисквания определени още от фирмата-производител. Само за специалисти май никой не им търси да покриват определени изисквания..

 

Би трябвало да са със сертификати от съответната марка, специалистите които работят в сервиза, за да могат да се нарекат "оторизиран" сервиз.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Най-добрите майстори според мен са тези Ентусиастите, хора които знаят какво правят и как да го направят, работят със желание и парите които получават са един вид като награда за добре свършена работа, може да се срещнат по-скоро по малки сервизи или гаражи. В големите уж по-добрите сервизи, така наречени оторизирани, повечето им механици са 'съкати хора', идея си нямат от занаята и са само сложени там да развалят и или да се учат на хората на колите и основното за което са там е да си изкарват хляба!!! Така е не само в БГ ами и по целият свят. :icon_thumbup:

Редактирано от tonino_g3
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Забраната...за"Оргазъмът",да си човъркаш колата,било събота,неделя или пез седмицата...което е свого рода "отдушник" за човека напрегнат от служебни ,битови ,социални и тям подобнни неразбурий,би довело до рязко завишена криминогенна обстановка от всякакво естество в страната.За мен е кощунство и пряко навлизане в личното ми пространство забраната, да обгрижвам нещо(макар и неудошевен предмет)през свободното си време,с или без нужда за това...пред блока... :D

Редактирано от vuicho
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Още малко ще кажат че жена ми трябва я оправя само майстор баси.(и то в голям бардак) :icon_thumbup: ...Хич не ми пука оправям си колата и така.

Редактирано от dachbissnes
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 4 седмици ...

Депутатите въведоха нови изисквания за шофьорите

 

Освен другите интересни неща в новината... по темата тук (мисля) е следното:

Отхвърлено бе предложение на ГЕРБ да се въведе регистрационен режим в Министерството на транспорта на извършването на дейностите по ремонт и техническо обслужване на автомобилите.
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...