Премини към съдържание

Смешно, интересно, любопитно... II


Препоръчано мнение

  • Отговори 549
  • Създадена
  • Отговор:

Най-активни потребители в тази тема

Ердоган: Затваряме Босфора за руски кораби!

Путин към българите: Искате ли си Цариград?!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Германците купили завода "АЗЛК" и решили, вместо Москвич да произвеждат Мерцедес. Настроили линията, пуснали я - излиза Москвич! Сменили машините изцяло с германски, преоборудвали целия завод, пускат линията - излиза Москвич! Сменили персонала, само германци (даже охраната и чистачките), пускат линията - МОСКВИЧ!

На отсрещния хълм стоят Чапай и Петка, гледат през биноклите и Чапай казва:

- Петка, аз като ти разправях, че мястото е прокълнато, ти ми се смееше...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Катаджия отивал на работа, обаче навън валяло, студено... Стоял на пост, минавали малко коли, той направо замръзнал и се прибрал вечерта бесен като куче. Казва на сина си:

- Донеси си бележника!

Изплашил се синът и отишъл при майка си:

- Имам двойка, какво да правя?

- Дай тук бележника.

Донесъл го синът, тя сложила вътре 20 лева и момчето го занесло на баща си. Отворил го той:

- Ох, слава богу! Поне вкъщи всичко е наред!

 

=========================================================

 

В началото Бог създаде Земята и си почина.

После създаде мъжа и си почина.

После създаде и жената.

От тогава и Бог и мъжът нямат почивка.

Редактирано от Aardwolf
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • Admin

Ясно е, че Хонда не могат да правят коли.

Виж на косачките са :first:

 

http://fakti.bg/tech...digna-188-km-ch

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Две любими марки в едно ... :icon_rock: YNWA

http://prikachi.com/images/883/7240883B.jpg

Редактирано от Threatmore
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Живот в няколко инча

 

 

Сигурно сте чували израза : ''Само в България може да видите човек с кола за 1000 лв. и телефон за 2000''. Не ми се връзват нещата да сме най-бедния народ в Европа и в същото време всеки втори да държи телефон за 1500 лв. в ръцете си.

 

Направих си един малък експеримент. На територията на едно препълнено столично кафене, преброих колко от клиентите са оставили на масите телефон за над 1000 лева. От 45 човека около мен - 27 Айфона. Не, не преувеличавам. Просто се огледайте около вас и ще видите как хората действително си броят стотинките на касата в магазина, след това се качват в кола малко над хилядарка, но държат последният модел на Айфон в ръцете си. И на масите по кафенетата.

 

Не, че нещо, ама уж токът е скъп, парното, водата, храната- всичко, само от цената на айфона не се оплакваме . Парите все не ни стигат на нас- пустите, бедни българи, но пък сметката за телефона и апарата на изплащане са първото, което плащаме, когато получим заплата.Децата, 8-9 годишни деца се разхождат с телефони за по 1200лв., макар още да сричат и да не познават добре дори цифрите. Не е нормално при обявяването на излизането на последният модел Iphone в България, хората да дават предварителни заявки, за да си го закупят преди останалите... да не вземе да свърши.Едно време така са се редили само за хляба ...

 

Да, имам проблем с Айфоните. Защото повечето не може да си ги позволите, но от комплексарщина са се превърнали в задължителен аксесоар от стайлинга ви. Дори в средство за живот. Забелязвате ли как сте се зомбирали, сядайки в автобуса, на работното място или на маса с приятели- всеки гледа телефона си, айфона. Нормалното общуване изчезна, животът протича в няколкоинчов дисплей.

 

И ако т.н. '' виртуален-gsm живот'' е проблем във всяка една модерна държава , то в България той е следствие от криворазбраното мислене на българите за живота. Ние сме нация с комплекси, които избиваме чрез външния си вид и материалните придобивки, които често не можем да си позволим. Айфоните са символът само и единствено на един беден народ, издигнал в култ метална кутия, пълна с екстри, които не може дори да изпозва. Но тази, същата кутия дава самочувствие, че животът е една идея по-красив, розов и ... богат отколкото е всъщност.

 

Комплексарщината е един от най-честите проблеми на съвременния българин. Началото му се поставя някъде след 90те години, когато внезапно се оказва, че никой не е равен с ближния и започва мерене на силите, парите и материалните облаги. Затова и все сме недоволни, все нещо ни липсва, все мрънкаме и все нямаме ...

 

Повечето от вас сигурно четат статията от скъпите си телефони, които още изплащат... ако те наистина ви правят по-щастливи и богати, то в какво се превръщаме... роби на кутия за избиване на комплекси.

 

 

Източник

Редактирано от Hristo
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Много силен виц...

 

Появява се летяща чиния на радара. Насочена е към белия дом, който е обкръжен от спецчасти, тюлени, силите на Нато, сините каски на ООН и най-добрите земни снайперисти. Отпред са застанали американският президент, вицепрезидент, председателите на ООН, Европейския парламент, папата с десетина кардинали, Далай лама, духовни водачи от цял свят, известни актьори, спортисти, журналисти и банкери. Летящата чиния се приземява на моравата, спуска се стъпенката, по нея слиза малко зелено човече. Оглежда изпитателно събралите се и казва: Who the Fuck is Делю хайдутин?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създаване...