Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

scarlum

Потребител
  • От него общо

    127
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което scarlum е написал

  1. Какво мислите за четвъртък на същото място?
  2. Днес случайно открих близо до работа един магазин за обувки NAVVI, в който продават български обувки с италиански дизайн и до края на месеца са в разпродажба. Адреса е ул."Орловец" 1 тел.:032/680499. Това е сайта: http://navvi.bg/ :icon_thumbup:
  3. Предлагам другата седмица да се съберем, най-после?! Евентуално сряда или четвъртък (18.02/19.02)?! :mitsu-smiley: :icon_thumbup:
  4. На улица Иван Вазов има магазини за обувки, в МОЛ-а (Пловдив) и по центъра.
  5. А ако колата е с газова може пак да свети чека, тогава задължително трябва да се провери на компютър за да се разбере дали е от газовата или има проблем. Знаеш ли каква грешка изписва ако е от ламбда сондата? :icon_blush:
  6. Благодаря за отговора! :icon_thumbup: Повечето от изброеното мисля, че ще усетя, но как да разбера ламбда сензорите дали са наред? Нищо не каза за круиз-а? :icon_n_king:
  7. Здравейте! Не отдавна си купих Лансер-а, но още от преди съм искал автомобила ми да е 4х4. От скоро ми влезе една муха в главата за Outlander I и след ровене из темите имам 2-3 въпроса: 1. Автоматичната скоростна кутия надеждна ли е, каква е подръжката? 2. Има ли екземпляри с круиз контрол и ако няма може ли да приспособи и кой може да го направи? 3. Има ли някакви по сериозни проблеми с 4х4-то? Благодаря! :mitsu-smiley:
  8. И аз не познавам повече от 5-6 човека, но имам желание да се присъединим с невястата :icon_thumbup: :mitsu-smiley:
  9. Организатора го няма! :icon_blush:
  10. + 1 :mitsu-smiley: :icon_thumbup: (а може би +2)
  11. Моите дискове също бяха криви, когато ги свалих видях че имаше още хляб в тях, а и финансово не бях подготвен, за това ги занесох на стругар да им пусне по една стружка и така си реших проблема (но си купих и нови накладки). Ако имаш пари най-добре да си вземеш нови. :mitsu-smiley:
  12. scarlum

    Теч на вода в купето

    Става с тел! :icon_thumbup:
  13. Никой ли не проявява интерес?! :icon_box:
  14. Добре дошъл! :mitsu-smiley: Мотора събира около 3.3литра масло. ползвам филтър МАН, но със сигурност не е най-доброто. Горивния филтър не съм го сменял, но може би е отзад (тук трябва някой по запознат). Успех! :drinks:
  15. Хора! Дайте да възродим темата и самата игра!!! Някой влизал ли е скоро, сървъра дали работи? :icon_clap: :icon_rock:
  16. scarlum

    Aкумулатор

    И на моя доста скромен Лансер му сменях акумулатора и след това губи настройките и двигателя не работи много добре, оборотите се менят. След известно време или може би определен пробег (може би около 30-40км) всичко се оправя от самосебе си. :mitsu-smiley:
  17. http://plovdiv.zavedenia.com/517/%D0%95%D0%B2%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0/ Това ли е мястото? Ще се опитам да дойда! :icon_n_king:
  18. scarlum

    Собственици на Лансер

    Автомобила в ниските хич го няма и ако си въртял само в авто къщата може би не си имал възможност да добиеш реална преценка.Колата тръгва да върви над 2500 оборота. Щом има толкова видими косури по-добре гледай за друга, според мен! :mitsu-smiley:
  19. scarlum

    Собственици на Лансер

    Аз карам на газ, но е от скоро и нямам проблеми - дори е обикновена газова (за което сега ще ме понахранят предполагам).Преди това имах Галант, като двигателите им са почти еднакви - той беше с ГИ и нямах проблеми. До момента и с двата вида автомобили не съм имал проблеми. Предполагам, че при по сериозен пробег може и да имаш проблеми. Аз бих заложил на автомобил без газ и в последсвие да монтирам, поне ще сложиш това, което искаш и ще имаш гаранция. Дори и сега колата с газовата да е добре, варианта след като я покараш да гръмнат газовите дюзи е голям (видях, че е инжекцион), а едни дюзи май са около 200лв. Другото, което се сещам е ,че газовата от вън сложена може тук да не могат да ти я пипат или ще са малко хората с такъв софтуер, но това може да го каже някой в тези среди.(на мен така са ми казвали - може да е трик за да сложа газ при тях) според мен като си сложиш ти газовата е друго! Дано да съм бил полезен. :mitsu-smiley:
  20. scarlum

    Помощ Блъснаха ме!

    Аз се опитвам да си купя от тях един гъби ама стана месец още не са ги получили от Чехия. Предполагам, че повечето неща ги нямат в наличност и при интерес се прави поръчка, но кога ще дойде... Задължително трябва да се пита дали добавката е налична или ще се прави поръчка!
  21. Жалко, че не можах да присъствам. Сигурно щях да съм в средата на снимката(за симетрия)! :icon_rock: Друга среща ще гледам да не я пропусна. :mitsu-smiley:
  22. scarlum

    Собственици на Лансер

    Така е! Все пак автомобила си е среден клас, в никакъв случай не е бегачка. За сметка на това пък: нисък разход, малък данък, приятен и еластичен автомобил. Просото е за по-спокойно шофиране! :mitsu-smiley:
  23. Ако успея и аз ще мина! Малко да освежа компанията :icon_thumbup:
  24. scarlum

    Mitsubishi Lancer 1.6 2003 година

    И аз съм от скоро собственик на такъв, но смея да кажа, че този вариант е доста добро решение! :icon_thumbup: :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...