Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Threatmore

Потребител
  • От него общо

    370
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    7

Всичко което Threatmore е написал

  1. Здрасти, ограничител 5-та врата се казва или DAMPER, TAILGATE, LWR. Струва около 15,00 лв. и може да се поръча, срок на доставка 15-20 дни оригинална част.
  2. Threatmore

    Разход на масло

    Тези, които предлагам са марка RIK и са японски, смятам че ще изкарат доста повече от 40к км.
  3. Threatmore

    Разход на масло

    Аз като гледам с частите не чак толкова страшно положениетоа и ги има на склад. Сегменти к-кт са 110,00лв, гарнитури к-кт - 280,00лв., само читав майстор трябва. Но всеки сам решава дали да влиза в този филм или не, зависи колата дали си струва.
  4. От доставчик на оригинални части в чужбина, с това се занимавам.
  5. По рама този Outlander, ако е GF4W с мотор код 6B31 - категорично е с ремък (както е показал колегата). Доставя се с поръчка оригинален за 15 дни на клиентска цена около 170,00 лв.
  6. Здравей, колега, за този Лансер все още имаме разни части останали. Външно каре има налично, носачи цели трудно вече ще се намерят, но имаме съставните им части - шарнир, втулки. За задния мост втулката е малко проблемна с намирането, но и там ще се измисли нещо. Ако искаш свържи се с мен на ЛС да се разберем.
  7. Threatmore

    Здравейте колеги

    Здравей, това е предупредителна лампа за ниско ниво на маслото в двигателя. Провери нивото и долей ако има нужда. Ако не се оправи, може да има проблем с датчика за ниво. Успех
  8. Здравей, това е показания семеринг и има о-ринг също. Оригинални с доставка около 15 дни двете струват под 30,00лв. Ако искаш на ЛС пиши.
  9. По скоро излизат назад, трябва да се демонтира панела на който стоят.
  10. Здравей, всички бутони имат червена подсветка. Вероятно са ти изгоряли крушките.
  11. Нямам такава информация, колега. Трябва да се поровиш из руските сайтове. Примерно http://mmc-manuals.ru/Mitsubishi_ASX/en
  12. Здравей, според мен и програмата страничните завеси (ако има) са монтирани в ъгъла между страницата и тавана. А на тази вертикална колонка има само означение SRS.
  13. Здравей, имам такива опори налични. Свържи се с мен да ти кажа подробности.
  14. Здравейте, аз също искам 1 бр. (6,00лв.) комбиниран с пратката за гр.Варна
  15. Threatmore

    Питане за гуми

    Аз мисля, че не трябва да пипаш нищо. Монтирани са с надписа "Отвън" и така трябва, а не съм чувал за ляви и десни гуми за обща употреба. Карай си Галанта и не го мисли много. А когато завали някой хубав дъжд, хвани един шофьор и на писта да гледаш отстарани как се отвежда водата. Хубав ден!
  16. Threatmore

    Теглич за Lancer 2008 седан

    Здравей, така като гледам в програмата задния мост и окачването са 1:1. Така, че не виждам причина теглича да не става от хеч на седан. Не съм монтирал, просто съпоставям монтажните елементи. Но при ел. частта към стоповете може да има разлики. А тук има и потвърждение на това : ЦЪК Успех
  17. Здравей, не знам от къде ги намери тези ОЕ номера (не са верни), но ако става въпрос за горен заден носач имам такива втулки. Вътрешна втулка - марка TENACITY 4 бр. - 13,50 лв./бр. Външна втулка - марка TENACITY 2 бр. - 8,50 лв./бр. Мога да ти ги пратя с куриер и нал.пл. от Варна. Ако има въпроси може на ЛС или 0888947544 - Мартин.
  18. И аз искам 1 брой с пратката за гр.Варна (платен с наложен платеж).
  19. Здравей, колега, ние като единствен вносител на TENACITY (Тайван) от около 15 год. мога да ти кажа само да си купиш един такъв НОВ тампон за д-ля, вместо да правиш някакви невъзможни побългарени и едва ли ефективни работи. Цената му е 63,00 лв и все още има наличност. Ти сам си реши дали си струват всички упражнения.
  20. Колега, има японски афтърмаркет сЕгменти комплект около 100,00 лв налични, оригиналните са над 300,00 лв и трябва да ги чакаш. Ти си решаваш какво да си поръчаш. :mitsu-smiley:
  21. Здравей, колега, честита придобивка и хиляди безаварийни километри с тази играчка. Няма как онлайн каталози да ти хванат колата, тъй като е произведена в края на Юни 2020г. :icon_thumbup: Относно бавните пише, че са с предавателно число 2,566 щом ти е интересно. :mitsu-smiley:
  22. Колега, предлагам ти да се свържеш с Milen_z от Пловдив. Смятам, че ще ти реши проблемита, а и ти е наблизо. Прилича на проблем с горивната системе, ще видим. Успех! :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...