Admin Светльо Ангелов Публикувано 17 октомври 2022 Admin Публикувано 17 октомври 2022 На ламарина няма как да дрънчат спирачните апарати. Цитат
Емил Димитров Публикувано 17 октомври 2022 Публикувано 17 октомври 2022 Колега и без въпросните ламаринки съм карал и не съм имал дрънчене от спирачките. Виж си предпазните пластини които са зад дисковете, че те огниват сериозно и може да имаш дрънчене от тях Цитат
Mitsibushi Публикувано 12 март 2023 Публикувано 12 март 2023 (редакция) Сменяхме задни накладки на Колт. Колата е 2008ми набор, бензин, 4 цилиндъра, с дискови спирачки и отпред, и отзад. Чак на второто колело забелязахме, че на старите накладки е имало някаква скоба (на снимката). В ръководството на накладките не пише къде се слага тази скоба (в комплекта бяха две скоби общо за четирите накладки). Сложихме я от долната страна на вътрешната накладка (на външна накладка не може да се сложи). Някой знае ли за какво е тая ламаринка и къде се слага? Единственото, което ни хрумна е, че може да служи да стърже и да вдига гюрултия, като се износи накладката. Редактирано 12 март 2023 от Mitsibushi Цитат
Емил Димитров Публикувано 13 март 2023 Публикувано 13 март 2023 Вчера сменях предните накладки на колта на жената (2007-ма), въпросните ламаринки се намират на вътрешните накладки от горната страна. За отзад не мога да кажа, тъй като колата е с барабани. И както са Ви, отговорили вече, това им е идеята, да те подсетят че са за смяна 1 Цитат
Mitsibushi Публикувано 13 март 2023 Публикувано 13 март 2023 Благодаря, след 10 години почва ослушването :) Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.