Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

UNNAMED

Потребител
  • От него общо

    64
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което UNNAMED е написал

  1. https://www.calculator.bg/1/avtomobil_danak.html Колега, тук може да провериш за данъка в съответната община. По другите въпроси не съм компетентен.
  2. UNNAMED

    Светва ми ABS

    Може би това ще е временно решение, докато не се повреди и модула втора ръка. Най-добре е ремонт, който не е нищо особено, като цена и усилие. Ако решиш пък да купуваш друг, мисля че модула се намираше до ABS помпата (зад двигателя, под стъклото). Може да погледнеш как изглежда и дали има някакъв номер.
  3. UNNAMED

    Светва ми ABS

    Детска болест на тази кола (заедно с вентилатора на парното). Модула май беше Бош, така че не е по вина на Митцубиши. Ако не намериш майстор в Сф може да го пратиш по Еконт до Варна. И аз мога да кажа фирма на ЛС, където ги оправят във Варна.
  4. Има го в менюто, а не работи - явно е бъг в софт-а.
  5. А каква е цената на оригиналните в БС? Ако са около 100лв не виждам никакъв смисъл да се купуват реплика.
  6. UNNAMED

    Въпроси за Lancer Sportback 2009

    Най-вероятно ще се наложи да свалиш радиото(било то за ремонт или смяна с друго). Препоръчвам ти да го направиш сам(колкото по-малко някой "майстор" пипа по колата, толкова по-добре). тук може да видиш как става. Има още няколко такива видеа в youtube - само напиши "lancer aux" и излизат.
  7. UNNAMED

    Какъв багажник ?

    Има и оригинални напречни греди в БС, които изглеждат много добре. Снимки -> http://www.mitsubishi-motors.bg/Accessories-Mitsubishi/LANCER/
  8. Бронята не е от Sportback, a си е такава от седан. Просто е боядисал горната решетка и е сложил черно фолио зад номера.
  9. Директно свържи краищата на AUX-кабела срещу съответния цвят на кабела в буксата! Те така и така след това влизат в тази бяла букса с многото кабели към радиото.
  10. UNNAMED

    Поставяне на Cruise Control

    Щом ASX с 1.6 двигател има Cruise Control, значи не би трябвало да има проблем.
  11. Колега, тези кабели отиват до скрита букса, подготовка за AUX на следващото обурудване. Намира се долу в кухината зад радиото, закачена на щипки. Разкачи я от там и добавяш директно кабелите срещу съответния цвят. Успех П.П. http://forums.evolutionm.net/lancer-audio-security-all-models/297461-how-installing-mitsubishi-aux-mp3-cable-4.html на този линк можеш да видиш мнение №58!
  12. UNNAMED

    Зимни джанти и гуми

    И аз съм с ММS и за 4 зими не е имало проблем. Но не са ли италиански?
  13. И аз добавих AUX преди няколко месеца, когато видях това видео. Но не ми се стори много практично да прекарам кабела през жабката. Пуснах го под панела на ръчната и скоростната и го изкарах през капачето пред подлакътниката, където са копчетата за отопление на седалките на по-високите нива. Когато не се ползва се прибира кабела и се слага капачето.
  14. В книжката пише как се нулира. Колата дава възможност за избор между няколко варианта с различен пробег и време.
  15. UNNAMED

    Умрял Лансер 2008

    Трябвало е да ти даде някой ток и щеше да спестиш парите за паяка. И при мене преди 2 дена падна акумулатора само за 10 мин на аварийни. Явно е за смяна, все пак е оригиналния.
  16. Ако беше отворен прозореца щеше ли шума да е по-малък? Пробвай и ще разбереш за какво говоря.
  17. По въпроса за шума съм забелязал нещо много странно. Когато прозореца е затворен докрай натискам копчето, така че да се смъкне съвсем леко около 1-2 мм и звука от вятъра се намалява същественно. Това работи за всеки един прозорец. Най-добре се усеща със скорост над 50км/ч. Знам, че звучи смешно :D , но и има ефект.
  18. Дисплея е страшен. Ако има начин бих сменил стария! Някой ако види някаде да се продават(в ebay не намирам) да каже. :icon_thumbup:
  19. Aко този Outlander е с въпросния двигател, който се монтира на VW Passat и още безброй много от групата на VW не бих го препоръчал. Като знам един познат колко пари пръсна по ремонти... А и по спомен във Skoda форума имаше една тема за проблемите на този агрегат (доста дълга).
  20. UNNAMED

    Лансер 2011 щракане отпред

    Винаги съм си мислил, че е от спирачките. Имам чувството, че за момент задържа леко колата и след това я освобождава.
  21. UNNAMED

    Лансер 2011 щракане отпред

    Подкрепям мнението на kesten. Същата работа е и при мене от както е нова. Само ми се струва, че го прави при всяко палене на колата, а не само веднъж при първото палене за деня. Явно си е нещо нормално.
  22. Прав си :good: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11375968683242910&f1=details&slink=4wovwu Гледам, че има и ново табло и система за миене на фаровете, но бронята е същата :unsure:
  23. Просто модела вече е на 7 години, а и няма facelift. Вече не е толкова аткрактивен, както беше в началото. Kой би си купил нова кола модел 2007, като за същите пари може да си вземе нов модел 2011-2013. Просто вече няма пазар и съответно е ограничено предлагането.
  24. UNNAMED

    Помощ при избор на Lancer

    Преди месец беше 20 000лв, после 17 000. Явно човека няма обаждания и си намаля цената
×
×
  • Създаване...