Премини към съдържание

bulhard

Потребители
  • От него общо

    3
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Varna

bulhard's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Благодяря много на всички проявили интерес и особено на колегите изказали мнение. Виждам, че не само в моята глава отговора дали си заслужава или не двигателя е ... нееднозначен. От друга страна виждам че се повдигна и въпроса за какво точно ще се ползва и какви са ми изискванията. Това всъщност ще отговори на въпроса дали си заслужава... Основното ми изискване е комфорт за цялото семейство и възможността да се събираме с приятели и да идем на пикник или кратки преходи (7 места, макар и 2 не пълноценни ще помогнат ) Над 50% от времето колата ще се кара от офиса до в къщи и обратно. Останалото е до вилата (черен път) и въпросните пътувания, част от които по-дълги. Не планирам да правя нищо екстремно, което означава, че двигателя няма да бъде претоварван (жената не дава да карам над 140 дори по магистралата ) Знам че на тези и по-малко пари мога да си взема комфортен лек автомобил, така че оглеждам и други алтернативи (примерно майстора категорично ми каза да гледам само Honda CR-V или друг модел хонда). Така, че ще поставя още един въпрос - като цялостно представяне, екстри, и ако приемем че колометрите са наистина 80К и поддръжката е наистина само в БС - заслужава ли си да си мисля за тази кола или да наблегна повече на другите алтернативи? Благодаря!
  2. Благодаря и на двама ви за активността и изказаното мнение! За съжаление все още не мога да намеря отговора, който търся за себе си Разбирам че двигателя на VW е стабилен, по-икономичен и по-удобен за поддръжка от този след него? В същото време се явява по-стар като концепция и технология. В същото време го обявяват за един от най-използваните от VW двигатели (което само по себе си е сериозно признание). Относно цената - определено не е малко, но в същото време доколкото успях да огледам предлаганите оферти е в нормалния диапазон за наличните екстри. Самия 'екземпляр' изглежда стопанисван много добре и определено хваща окото, макар че както казах не това ме притеснява Искам да убедя себе си, дали покупката на остарелия морално двигател на VW е компромис, с който може да се примири човек или ще се окаже грешка. В крайна сметка, ако този двигател е по-здрав, надежден и лек за поддръжка ... трябва ли да се бори човек за по-нов дизел, който може да се окаже по-проблемен. Също така, ми е интересно да разбера дали пък в крайна сметка бензинов вариант не е по-добрата оферта? И естествения въпрос - ако се избере бензин и се сложи газово, колко и какви проблеми трябва да очаквам?
  3. Здравейте, Насочил съм се към закупуване на Mitsubishi Outlander 2008 link Автомобила ми харесва като визия, състояние и настоящ собственик Обиколих из форума и успях да събера доста информация, но това за което все още се колебая е двигателя. Както се вижда става въпрос за екземпляр с двигател на VW. Въпросите ми в общи линии са свързани с него: 1. Надежден ли е, какви са проблемите за които трябва да обърна специално внимание - при оглед и впоследствие при експлоатация. 2. Разбрах че е по-шумен и има повече вибрации - на място когато го слушах не усетих брутален шум, но и нямах на разположение друг екземпляр за сравнение. 3. Понеже очаквам да го карам 60% от времето градско - колко разход реално да очаквам, особено през зимата. 4. Има ли нещо друго важно, което някой би искал да сподели. 5. Най-вече - заслужава ли си да се дадат толкова пари за този двигател или да продължа търсенето Надявам се да не припокривам въпросите си с други теми, но аз лично не успях да намеря еднозначен отговор на горните въпроси. Благодаря предварително на всеки, който успее да сподели мнението си.
×
×
  • Създаване...