Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Velikov78

Потребител
  • От него общо

    144
  • Регистрация

  • Беше тук

За Velikov78

  • Рожден ден 10/29/1978

Местоживеене

  • Град
    Несебър

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    MITSUBISHI LANCER 1.5 2008

Velikov78's Постижения

Често присъстващ

Често присъстващ (7/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Колеги оправих си го сам, оказа се един допълнително монтиран светодиод в предна дясна врата!!! Беше изгорял и явно нещо е укъсил но след като му отскубнах жиците нещата се нормализираха. Благодаря все пак на тези който се опитаха да ми помогнат.
  2. Здравеите колеги. Даите някакви идеи за този проблем. До сега неми пречеше особенно но тук от около месец забелязах че след престои от около 2-3 часа акумолатора ми пада!!! Та ако някои знае къде точно се намира този Модул Комфорт да казва че луд полудях!!! Оказва се че се е бъгнал и неизключва остава постоянно включен и черпи ток около 1.5 ампера. Това го установиха на нашия ел сервиз в Несебър но не можаха да установят кое точно е съответния модул.
  3. Там има едни малки черни кутиики наподобявашти релета(около 5-6 на брои), някои от тях ли е ? Ако може по подробно обяснение или снимка за да знам кое точно трябва да сменя.Благодаря предварително!!!
  4. Вече и свалянето на клемата не помага!!! Светят си плафончетата докато аз не ги изгася от копчетата!!!
  5. Колега аз си карам моя Лансер с 30мм фланци и на 4те колела от около 2-3г и съм много доволен.
  6. Никои ли не се е сблъскал с този проблем до сега???
  7. AUX и спорт режим на вариаторе LANCER 10.:
  8. Здр съфорумци,имам следния проблем с мицуто- при затваряне на вратите лампите за осветление на купето продължават да си светят!?! Пробвах какво ли не включително да развия четирите стоп машинки на вратите и да ги пръсна с WD-40(нямаше никакъв ефект). Забелязах обаче че след свалянето на + клемата и изчакване около 10минути нещата се оправят но за мое съжаление временно.Още щом сваля капака на двигателя и пробвам дали всичко е наред се оказва че лампите отново не гаснат??? Въпросът ми е дали някои се е зблъсквал с подобен проблем и дали има евентуално някакво реле(модул) за осветлението и къде да го търся евентуално???? Мицубиши Лансер 1.5 109к.с. 2008г базовата модификация. Благодаря предварително!!!
  9. Здр колега,на самата реика отгоре и от доло има шестограми от тях се притяга. Проблемът е че трябва да се разкачи реиката от кормилния прът и от купето за да можеш да вкараш шестограм и да я притегнеш. Притяга се съвсем леко !!! Успех!
  10. Velikov78

    Помощ Блъснаха ме!

    Все още не са ми платили от гражданската но няма ядове LiX когато кажеш
  11. Velikov78

    Помощ Блъснаха ме!

    Пичове спасение няма,отремонтирах си моята броня с моята добавка!
  12. Velikov78

    Помощ Блъснаха ме!

    500$ не ми се дават !
  13. Velikov78

    Помощ Блъснаха ме!

    Lix снимки имам ама няма как да ги кача тук ,нали трябва да са до 50кб а моите са по 2-3мб. До колкото знам това е по отливка на ЕВО само че с малко преправяне.
  14. Velikov78

    Помощ Блъснаха ме!

    http://bigboss.snimka.bg/automobiles/mitsubishi-lancer-evo-x-test-drayiv.613120.24587078 -почти същата е на 95% само че моята е от стъкломат правена
  15. Velikov78

    Помощ Блъснаха ме!

    http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=22598 ето като на тази бегачка
×
×
  • Създаване...