Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

drayman

Потребител
  • От него общо

    25
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

drayman's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. drayman

    Поставяне на Cruise Control

    За реализирането на проекта ще отнеме малко време, тъй като сега съм в процес на заменяне на стандартното радио с after market навигационна система, която ще монтирам в събота и ако всичко мине добре, ще публикувам видео от монтажа. Ще отнеме известно време да пристигнат необходимите компоненти за Cruise Control-a, но до месец предполагам, че ще го осъществя.
  2. drayman

    Поставяне на Cruise Control

    Изпратих запитване до една от обявите от e-bay и продавача ми каза, че за да работи трябва да се закупят само допълнителните два компонента, които са посочени в линк-а. Ще сваля капака под волана, за да проверя дали имам необохимото окабеляване посочено в линк-а, ако всичко отговаря на изискванията ще действам и после ще се похваля.
  3. drayman

    Поставяне на Cruise Control

    Благодаря за линк-а, много полезна информация! Изглежда, че за инсталацията на Cruise Control-a се пипа само по електрониката в купето и не се налага ровичкане по двигателя, ако съм разбрал правилно. Самите части не са скъпи и за около 200 лв. може да се добави тази екстра. Правилно ли съм разбрал, че в случая няма разлика какъв е обема на двигателя и моят 1.5 би трябвало да подържа инсталирането на Cruise Control?
  4. Здравейте, имам един въпрос свързан с поставянето на Cruise Control като допълнителна екстра за моят Lancer. Колата ми е от 2008 г., с двигател 1.5 и мисля, че за този двигатела Cruise Control не се предлага като екстра. До колкото знам повечето нови коли са Cruise Control ready и единственето, което трябва да се направи е да се добави неободимият модул, в нашият случай копчетата на волана и би трябвало да работи.Модул от e-bay .Някой поставял ли е такава екстра допълнително и действително ли е толкова лесно колкото изглежда? Благодаря предварително! Поздрави, Александър
  5. Някой дали има снимка на окабеляването на стандартното радио на Lancer от 2008? Питам, защото водя преговори с едни китайци за една андроидска навигация и ми пратиха снимка да потвърдя захранването дали е от същият тип като това на снимката. Прикачил съм две снимки към поста. http://img.alibaba.com/img/product/nova/2/cn/15/10/55/36/cn1510553682/317290416.png http://img.alibaba.com/img/product/nova/2/cn/15/10/55/36/cn1510553682/317291085.png Благодаря!
  6. Бях го изпуснал в коридора, така че успях да намеря имобилайзера под шкафа. Хубавото е че пак съм с два работещи ключа и научих нещо от цялата случка, като например, че имобилайзера няма общо с батерията на самото дистанционно и че като си изпусна ключа и се разглби да си търся и имобилайзера. :D :icon_doh: Благодаря на всички!
  7. Открих, че при изпускането на ключа ми е изпаднал чипа на имобилайзера. Изпуснах го вкъщи, така че има някакъв варянт да го намеря. :D
  8. Ще го занеса да го погледнат и излекуват ако е възможно, мисля че в Alkom ще могат да ми кажат какво точно му е.
  9. С резервният ключ успях да запаля колата, сега остава само да му сложа една батерия и да ползвам него :D Благодаря на всички, че се отзоваха толкова бързо!
  10. Благодаря за информацията утре ще пробвам и споделя резултата.
  11. Лансер - 2008. Ключът ми е като този на снимката: https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&docid=Uz75OWX_2m0UlM&tbnid=0sOMB3jlXfJ60M:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.lockpick.me%2F05-chanpin%2Fp-001-1.asp%3Fid%3D3857&ei=haZBU56MDIzNsgaShoDQCQ&bvm=bv.64367178,d.Yms&psig=AFQjCNGnviNuVraQRcPDeCGForMeaXKAVw&ust=1396897783046281
  12. Здравейте, изпуснах ключа си и в резултат на това не мога да запаля колата си. Самото дистанционно работи, отключвам и заключвам колата без проблем, но изглежда, че имобилайзера не ми позволява да запаля колата. Не съм пробвал с резервният ключ, защото не мога да отвъртя болчето, за да му сменя батерията. Какво бихте ме посъветвали да пробвам и къде би могъл да бъде проблема? Благодаря предварително!
  13. Някой дали може да даде мнение за едно-гигахерцовите китайски андроид навигационни системи или тези, които са с WinCE като операционна система?
  14. Същата. Ще чакам друга или ако намеря нещо в ebay от там. Благодаря много за съдействието!
  15. Навигацията е версия N-01, днес говорих с човека, който е дава, но не е склонен да я даде за по малко от 1000 лв, което ми се струва малко високо, имайки предвид, че е американски стандарт и няма да е 100% функционална в Европа.
×
×
  • Създаване...