Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

nekro

Потребител
  • От него общо

    99
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Lancer 1.8 MIVEC , Colt 1.3

nekro's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. nekro

    Леко подпряна задна броня

    Проверяваш цената в Балкан Стар и поле търсиш в ebay от някой китаец, например този.
  2. nekro

    Lancer X смяна на ремък

    Няма да ме огрее от Балкан Стар:
  3. nekro

    Lancer X смяна на ремък

    Книжката е на български и това пише в нея. Нямам си идея за какъв ремък става дума.
  4. Здравейте, Колата е Lancer X, 1.8 бензин на 107 хиляди км. В сервизната книжка пише, че на 100 хиляди трябва да се подмени ремък за синхронизация на двигателя. За съжаление забравих при последното обслужване. Може ли да изкарам така още 10-15 хиляди и да го сменя следващият път? Или с други думи, какъв е шанса за сериозен сакатлък ако не го сменя веднага?
  5. Ей за тва мразя да си купувам нови неща.. щото трябва да стана специалист. Със здраве да си ги ползваш. Би ли споделил за колко ги взе? Гумени оплътнения най-вероятно можеш да си намериш от ибей, ама едва ли ще са евтини, освен ако случайно няма някакви китайски реплики.
  6. Здрасти пак. Тия от багажник.бг са двама, не знам на кой точно си попаднал. По телефона може да са ръбове, ама иначе аз останах с добри впечатления от обслужването. Разбери ги и тях, има сумати хора които се обаждат за какво ли не и повечето нищо не разбират, поръчват си някакви неща и после искат да ги връщат и т.н. Затова можеби ти е казал, че е по-добре да минеш на място.
  7. Не помня марката. Шума беше поносим, но се чуваше при скорост над 50-60км/ч. Гредите бяха супер грозни и стърчаха много над купето. Иначе май бяха алуминиеви. Отгоре им сложих куфар Туле и шума с куфара и без него беше кажи речи еднакъв. Магазина от който го взех съм го дал, звънни и ги питай какви багажници с фикс поинт могат да ти предложат. Както казах, този дето ми дадоха, изглеждаше универсален и човека го нагласи за да пасне на моята кола. Обикновенни стоманени греди карах едно време на служебната баничарка и бяха доста по-шумни. Знам, че не съм много конкретен, но питаш за неща които са малко субективни. На един му е шумно, на друг не му е. Отиваш на място, гледаш и купуваш според личните предпочитания. Предполагам няма да ти откажат дори да ги пробваш колко са шумни предварително. Успех от мен.
  8. Наскоро си взех багажник под наем и си ползвах фикс-пойнта. Не останах с впечатление, че "няма" такива багажници за Лансера. Доколкото разбирам фикс-а си е съвсем стандартен като на други коли. Багажника го взех от bagajnik.BG. Колкото и лесно да се слага/сваля, едва ли ще ти се занимава да го правиш непрекъснато. Поради тази причина, аз ако си купувам, ще си взема нещо което да е красиво и максимално тихо като Thule Wingbar Edge. За съжаление е над 500 кинта. :(
  9. Линка е в първият ред от мнението на колегата. Не е по темата, ама за да не отварям друга. Някой случайно да е ровил при руснаците за фикс за кирлициата? Имам предвид id3 тагове и имена на песни написани на кирилица по подразбиране излизат като йероглифи и маймуни.
  10. nekro

    Service manual и Owners manual

    Сервизното го има на торент в пиратския залив: https://thepiratebay.mn/search/lancer%20service%20manual/0/99/0 Обикновеното ръководство го има на сайта на вносителя: http://www.mitsubishi-motors.bg/library/ Да не те притеснява, че пише 2011, покрива всички модификации след 2008-ма година.
  11. Смяната на станциите може да е от настройката за трафик програми. Погледни дали случайно не ти е включена опцията TP-S.
  12. nekro

    Най-добрият ГИ

    Интересно е колко правиш София-Луковит-София, понеже само до Луковит е повече спускане. Правил съм си експерименти по маршрута София-Враца-София. Докарах го някъде 6.4 - 6.6 (по борд компютър) с бендзин 95. Средния ми разход по компютъра от последното нулиране преди повече от година и навъртяни над 20к километра е 8.4. Иначе съм съгласен с колегата Светльо, че тая кола не е от най-икономичните. Но и много зависи как се кара. В началото докато свикна разхода ми беше доста по-голям. А за градско в София няма какво да се коментира. Разликите могат да отидат до 2-3 и повече литри в зависимост от деня, часа, маршрута и разстоянието.
  13. nekro

    Най-добрият ГИ

    :spam: Колега Ivaylo_B, пушиш ли? Аз не пуша. Хипотетично 5лв на ден за цигари -> 365х5=1825. На 32 години съм, тоест 14 години (от 18 когато легално е позволено пушенето) аз не пуша. 14х1825=25550. Къде са тези 25 хиляди които съм спестил? :icon_hmm: Мисълта ми е, че нищо не се "спестява" като се кара на газ. Най-много да почне човек да ходи до кварталния магазин/кафе с колата. Не за друго, ами щото му е йофтино и пести от гориво. :D
  14. Аз! Имам потракване/скърцане на шофьорската врата. Чува се при плътно затворен прозорец и не винаги. При отворен го няма, като го затворя се появява пак след време. Карах колата в БС и ме върнаха щото не чували нищо. Втория път се качих заедно с механика на тест драйв и за мой лош късмет баш тогава не тракаше. Но каза, че аутлендърите имали подобен хроничен проблем с разхлабването на някакво болчет в механизма на прозореца, но пък те тракали при отворен прозорец. Това при мен е откакто я купих преди 2 години и половина. Зимата мисля да дебна да се разтропа и да я водя пак. Тоя път дори да не се чува нищо ще ги карам да я разглобят, пък дано мине по гаранция.
  15. 6.5 градско... бах мааму, аз май карам друга кола. :D
×
×
  • Създаване...