Премини към съдържание

cenko001

Потребител
  • От него общо

    21
  • Регистрация

  • Беше тук

За cenko001

  • Рожден ден 05/11/1978

Местоживеене

  • Град
    Varna

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Colt 1.6 16V GLX

cenko001's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. cenko001

    Високи обороти

    Благодаря много за бързата реакция и отговор :bg: :bg: :bg:
  2. cenko001

    Високи обороти

    Здравеите на всички и аз също имам този проблем с високите обороти които при мен са непостоянни от високи 3000 об.до ниски 700 об.и обратно придрожено с разход на гориво и мирис на бензин-на какви ли маистори не ходих всеки по свои начин гледа на нещата и всеки с различни мнения само и само да им се плати.Помогнете какво да правя.
  3. cenko001

    Лява врата и греда

    Аз същия проблем имах но със една шофюрка караща на заден в насрещното но да ти кажа честно сам си я оправих с един приятел а колкото до вратата може да се оправи стига да не ти е засегнато тръбното подсилване.
  4. Това много не ми помага на мицито е съвсем различно тука на пежото са видими а на мицито некак са обърнати.
  5. Колега не си първия които ми каза да си го почистя на полеви условия само да попитам как след е капсаловано и с какво направо ми е голямо Х помагаи.
  6. Аз същия проблем имам със високите обороти само че на мен ми казаха че идва изцяло от депитомера които подава сигнал на компито колко гориво и въздух да подава.
  7. cenko001

    Покупка на Colt

    Аз намерих в Пловдив преден капак и броня за сносна цена дори с транспотр за 280 лв.но се отказах реших че не ми се налага защото щетите ми бяха по големи и направо на маистор.Мога да ти бам някакви данни ако пожелаеш.
  8. cenko001

    Мирис на бензин

    маи временно съм си решил проблема,цялата работа идва от дебитомера-какво да правя :icon_box: :icon_box: :icon_box: :icon_box:
  9. cenko001

    Мирис на бензин

    Здравеите колеги реших си проблема като си изчистих въздушния филтър толкова беше зацапан че идва ли би преминало въздух през него сега имам да решавам други проблеми.
  10. cenko001

    Мирис на бензин

    Аз проблем нямам с паленето и предърпването а с високите обороти и мириса на бензин но ще проверя и други вариянти. :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:
  11. cenko001

    Мирис на бензин

    До КООП пазара при един Жоро. Закачи колата и установи, че проблема идва от подаването на въздух към колата ,и от там компютъра дава грешки и повече гориво. В следствие се получава не правилно изгаряне на сместа, държи високите обороти продължително и др. неща свързани с него. :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:
  12. cenko001

    Мирис на бензин

    Разбрах какъв е проблема след като се върнах от компютърна диагностика. Проблема е, че въздушния филтър ми е зацапан и някаква електроника има след него която отчита подаването на въздух към двигателя и от там компито се обърква. Поради което и оборотите ми са високи, не правилно изгаряне на горивната смес, придърпване а и след време ми каза, че е възможно ако не взема мерки да се получи заглъхване на двигателя и гаснене, трудно палене и още неща които не запомних. Това удоволствие щяло да ми струва 100 кинта,24 часово почистване на ултразвук,а ново такова струва 300 кинта. :icon_box: :icon_box:
  13. cenko001

    Мирис на бензин

    Мерси колега, ей сега бегам да проверя и ще видя какъв е резултата.
  14. cenko001

    Мирис на бензин

    Мириса идва от към двигателя само когато е в запалено движение,но това е за каратко време.Дали някои има тези проблеми да даде савет.
  15. Здравеите колеги,за последно време забелязах че като я запаля ми замирисва на бензин нужно ли е да я водя да я види някои маистор и да се претеснявам или имам проблем с обунянието.
×
×
  • Създаване...