Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

metropolis

Потребител
  • От него общо

    116
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което metropolis е написал

  1. Аз пък сам си я свалих с цел по-добра визия,ако някой търси може да се договорим :drinks:
  2. Аз продавам халогени колега и доста други глезотийки за новия Лансер,ето я темата: http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=19498
  3. metropolis

    Evo Dyno Run

    Според мен,не е виновен човека,а просто се получи някакво прекъсване във високите обороти,може да е недостиг на гориво,може да е от неточни настройки на еку-то,всичко става при толкова модифицирани машини...иначе ево-то кърти :mitsu-smiley:
  4. Уникална е! Всичко е барнато с много мерак/пари,ама не става само с мерак :D ...цвета е страхотен на живо,трябва да се види,забелязва се от далеч,карбоновото фолио стои перфектно...днес имах честа дори да се повозя,ускорява доста добре,CVT-то те залепя на седалката и разбираш кога сменя предавките само по плътния звук на Exhaust-a ...усеща се много по-стабилна от моята и возията е малко по спортна....а спирачките...отговарят на поне 250коня ...от 130км/ч се наложи да спрем и тва стана буквално за 3-4 секунди,без никво колебание,все едно сме 1200кг в клас Тоuring :D заслужава си парите :drinks: Иначе идеи за това,как ще изглежда още по-добре,ще има винаги...но аз мисля,че е ред на Performance-a :good:
  5. http://cgi.ebay.co.uk/MITSUBISHI-LANCER-X-SIDE-SKIRTS-/200479289156?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2ead7f2f44 Дайте да направим една обща поръчка и ще ни излезе още по евтино.....и после ги залепяме с някое здраво монтажно лепило и нека се опитат да ги откраднат :icon_box:
  6. Здравей колега,добре дошъл! Нещо не можах да чатна,би ли обяснил по подробно...разхода се нулира автоматично,след около 3 часа без да се пали двг....а ти си открил начин при който,се изключва автоматичното нулиране,това ли е или аз не съм разбрал... П.С. Постни някоя снимчица де...може да се засечем някъде...
  7. Моя ги яде равномерно отпред и отзад... вече минах 50хил км...чудно ми е някой тук минал ли е 100хил км и сменял ли е някакви части,освен масла и филтри ?
  8. metropolis

    Здравейте

    Добре дошъл във форума,колега Мими изглежда много добре,изглежда са се харесали с черния Lancer :D
  9. metropolis

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Лелее,много станахме,дайте да се преброим.....Честито колега,приятно и безаварийно каране!
  10. Нека Васко да каже,той е направил тази интервенция,но за цената не съм сигурен,между 70 и 90лв беше...
  11. В Балкан-стар или Дарс Ауто,цената е около 90лв и трябва леко да се преправи....
  12. Честито и безаварийно колега,изпълнил си една моя мечта,сподели колко $ ти излезе дотук и колко евро мислиш,че ще ти излезе ремонта...
  13. Колега,аз съм със същите джанти и ти давам съвет да сложиш 215/50/17 гуми,защото така е по каталог.Аз не бих карал с OZ зимата ,особенно с този размер който си дал....на първата дупка ще се изкривят... http://img62.imageshack.us/img62/2939/260820091025.th.jpg
  14. Здравейте колеги,днес изминах 830км с Лансера ми и съм свеж като цвете.Средния ми разход е 6.5л/100 със средна скорост 83км/час и като се има в предвид,че в колата бяхме 3ма човека с 2 сака в багажника....Главната ни цел беше Свищов,но се отбихме до Плевен,а след това и до Ямбол и цялото разстояние изминахме с 1 резервоар...Колата се почуства слаба само по баирите на Еленския балкан,но като цяло извън прохода се движихме със около 120км/час през 70% от времето,имаше много изпреварвания от моя страна и малко от страна на някакви камикадзета,които не гледат дори пътната маркировка....На излизане от прохода,не съм усетил претоварване на спирачките,окачването се държи много добре,дори и на лошите участъци,колата вози много стегнато и е много стабилна на завоите! Единственото от което съм недоволен е,че цялата ми предница е във мушички ! :D По пътя се засякох с 1 сив и 2 черни лансер-а Invite и с 3мата се поздравихме със пресвяткане :mitsu-smiley:
  15. И на мен ми писна колегата todor,да натрапва личните си презрения към Лансера ! Колега,ако се поинтересуваш малко,на американския пазар има 2.0l mivec и 2.4l mivec,очаква се и японски дизел..a ако и тези двигатели не са ти достатъчно мощни,има RallyArt и Evo X с няколко специални версии: FQ360 и FQ400...така че,тея приказки за бедната гама от двигатели ги отпиши....Джанти,при дилъра има 16,17 и 18 цолови...да не говорим колко аксесоари има които се предлагат допълнително към интериора и екстериора....Ти изобщо не си в час с новия Лансер ! Аз дори изобщо не разбирам как човек като теб дава крайни мнения като тези,неразбирам,ти мнения ли трупаш или просто си разтоварваш времето с празни приказки....?! Престани да правиш сравнения със необосновано скъпите и скучни мазди 6-ци,толкова омръзналите бмвИЕ-та,алдита и други....тук ние собствениците на Лансер обсъждаме от какво не сме доволни него....а ти,на база на какви проучвания в гугъл,реши да даваш своите крайни мнения.Ти ли караш този автомобил всеки ден,карал ли си изобщо разработен такъв,или както повечето тук,които дават мнения си направил просто един тест-драйв и мислиш,че в сравнение с твоите каляски,тази кола е пълна скука...На мен лично ми писна да ти чета глупостите и хора като теб могат да откажат всеки собственик,да влиза във форума или дори,да притъпят удоволствието му от собствения си Лансер ! Извинявайте колеги,ама направо не се сдържах !
  16. :worthy: Браво,каза им го ! Тук се изръсиха много негативни мнения за Лансер-а ,които нямат нищо общо с реалноста....но оставете ги да си приказват,ние си знаем най добре какво е чуството да караш новия Лансер :giggle: Едно е да направиш тест-драйв и да даваш крайни мнения,а друго е да го притежаваш и да те радва всеки ден...Просто този автомобил те кара да се влюбиш в марката...за парите си е най-добрия избор ! Какви са тия приказки,че 1.5 и 1.8 мотора били слаби...аз съм изумен на какво е способен 1.5 двг на 1.5 тона автомобил,а представям си 1.8, 143к.с. колко е "слаб" :icon_doh: ... И какво беше друго....това че приличал на Волво :giggle: хич няма да го коментирам :please: ... Интериора бил пластмасов ... :blink: ,вие нови автомобили виждали ли сте под 70-80 хил лв ,които да не са пластмасови...всички имат,но при Лансер е качествена и нямам случай и при най-лошия път,нещо вътре да е издрънчало...а погледнете в другите форуми,как се оплакват от разни шумове на нови автомобили от пластмаси,окачване и какво ли не... Колеги карайте си космическите кораби и ни оставете да си блъскаме главите,що сме сгрешили при покупката на Лансер.... :mad:
  17. metropolis

    Влизат ли 225*40

    Прав си,8J е широка джанта...225/45 ще паснат ..
  18. metropolis

    Влизат ли 225*40

    Сложи си 215/45 гуми ,мен ако питаш...по малка вероятност да огънеш джантите и по нисък разход ще ти даде с по тесните гуми....за опирането незнам... Праговете са еднакви :drinks:
  19. metropolis

    Влизат ли 225*40

    imageshack.com или в галерията под подписа ми...
  20. Браво,браво ! Страхотни са ! Сивика държи ли Supra-та до финиша,или е по-бърз ? Струва ми се,че ако има един Evo 6 между тях,картинката ще е пълна :worthy:
  21. metropolis

    Ralliart 2009

    Гласувам за Колт-а ,ако имах такава възможност преди 1 година,когато взех моята,щях да избера Колт РалиАрт,но тогава все още не беше настъпила кризата,така,че възползвай се от добрата отстъпка! Скоро може да го отнесе някой друг...
  22. Аз съм на 35хил км,а колата ми преди седмица навърши 1 год....мисля,че до като изтече гаранцията ще навъртя около 130-40 хил км...така де,нали затова съм я взел ;)
  23. Чакайте сега,защо сравнявате Лансера с А4 ? :icon_doh: Имал съм А4 1.8Т ,97 год с всички екстри и Лансера не може да се сравнява с нея,но скъпата подръжка ме отказа напълно от Ауди...за 1 год хвърлих около 5хил лв за НОСАЧИ (най вече),бензинова помпа,турбо,маслена помпа и какво ли още не...ами извинявайте малко ама с тея пари сега изплащам нов автомобил,който дори след 5 год няма да тропне,докато преди ги давах за заплати на майстори и търговци на авточасти...Същото се отнася и с новата А4,при базова цена от 70-80 хил лв как искате Лансера от 40хил лв с всички екстри да се сравнява с качеството и лукса на А4....а и съм сигурен че,Митсубиши не че не могат,ами не им изнася да правят по-скъпи автомобили.Просто са в друг ценови клас от Ауди и няма място за сравнение...
  24. Ако това е новата А8-ца ,ще има много разочаровани фенове на Ауди,защото това ми изглежда по-скоро на фейслифт...задните светлини са от новата А6-ца,предницата може да се различава малко,но всичко останало е като сегашния модел А8...като се замисля всъщност,дизайна им като цяло от 97-98 год е един и същ на всички модели...Сигурно много ги е яд,че и Митсубиши пуснаха няколко модела с подобни предни решетки и затова се гъбаркат в случая :lol:
  25. metropolis

    4х4 Лансер или Шатъл?

    +1 за B4 дори и без quattro да е,този модел направи впечатление за доброто качество и здравината на AUDI,което за жалост спря до този модел,A4 е изключително чуплив модел,лично се убедих...
×
×
  • Създаване...