Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

metropolis

Потребител
  • От него общо

    116
  • Регистрация

  • Беше тук

За metropolis

  • Рожден ден 04/14/1985

Местоживеене

  • Град
    Бургас

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    ше 08 Lancer 1.5 Invite

metropolis's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Аз пък сам си я свалих с цел по-добра визия,ако някой търси може да се договорим :drinks:
  2. Аз продавам халогени колега и доста други глезотийки за новия Лансер,ето я темата: http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=19498
  3. metropolis

    Evo Dyno Run

    Според мен,не е виновен човека,а просто се получи някакво прекъсване във високите обороти,може да е недостиг на гориво,може да е от неточни настройки на еку-то,всичко става при толкова модифицирани машини...иначе ево-то кърти :mitsu-smiley:
  4. Уникална е! Всичко е барнато с много мерак/пари,ама не става само с мерак :D ...цвета е страхотен на живо,трябва да се види,забелязва се от далеч,карбоновото фолио стои перфектно...днес имах честа дори да се повозя,ускорява доста добре,CVT-то те залепя на седалката и разбираш кога сменя предавките само по плътния звук на Exhaust-a ...усеща се много по-стабилна от моята и возията е малко по спортна....а спирачките...отговарят на поне 250коня ...от 130км/ч се наложи да спрем и тва стана буквално за 3-4 секунди,без никво колебание,все едно сме 1200кг в клас Тоuring :D заслужава си парите :drinks: Иначе идеи за това,как ще изглежда още по-добре,ще има винаги...но аз мисля,че е ред на Performance-a :good:
  5. http://cgi.ebay.co.uk/MITSUBISHI-LANCER-X-SIDE-SKIRTS-/200479289156?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2ead7f2f44 Дайте да направим една обща поръчка и ще ни излезе още по евтино.....и после ги залепяме с някое здраво монтажно лепило и нека се опитат да ги откраднат :icon_box:
  6. Здравей колега,добре дошъл! Нещо не можах да чатна,би ли обяснил по подробно...разхода се нулира автоматично,след около 3 часа без да се пали двг....а ти си открил начин при който,се изключва автоматичното нулиране,това ли е или аз не съм разбрал... П.С. Постни някоя снимчица де...може да се засечем някъде...
  7. Моя ги яде равномерно отпред и отзад... вече минах 50хил км...чудно ми е някой тук минал ли е 100хил км и сменял ли е някакви части,освен масла и филтри ?
  8. metropolis

    Здравейте

    Добре дошъл във форума,колега Мими изглежда много добре,изглежда са се харесали с черния Lancer :D
  9. metropolis

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Лелее,много станахме,дайте да се преброим.....Честито колега,приятно и безаварийно каране!
  10. Нека Васко да каже,той е направил тази интервенция,но за цената не съм сигурен,между 70 и 90лв беше...
  11. В Балкан-стар или Дарс Ауто,цената е около 90лв и трябва леко да се преправи....
  12. Честито и безаварийно колега,изпълнил си една моя мечта,сподели колко $ ти излезе дотук и колко евро мислиш,че ще ти излезе ремонта...
  13. Колега,аз съм със същите джанти и ти давам съвет да сложиш 215/50/17 гуми,защото така е по каталог.Аз не бих карал с OZ зимата ,особенно с този размер който си дал....на първата дупка ще се изкривят... http://img62.imageshack.us/img62/2939/260820091025.th.jpg
  14. Здравейте колеги,днес изминах 830км с Лансера ми и съм свеж като цвете.Средния ми разход е 6.5л/100 със средна скорост 83км/час и като се има в предвид,че в колата бяхме 3ма човека с 2 сака в багажника....Главната ни цел беше Свищов,но се отбихме до Плевен,а след това и до Ямбол и цялото разстояние изминахме с 1 резервоар...Колата се почуства слаба само по баирите на Еленския балкан,но като цяло извън прохода се движихме със около 120км/час през 70% от времето,имаше много изпреварвания от моя страна и малко от страна на някакви камикадзета,които не гледат дори пътната маркировка....На излизане от прохода,не съм усетил претоварване на спирачките,окачването се държи много добре,дори и на лошите участъци,колата вози много стегнато и е много стабилна на завоите! Единственото от което съм недоволен е,че цялата ми предница е във мушички ! :D По пътя се засякох с 1 сив и 2 черни лансер-а Invite и с 3мата се поздравихме със пресвяткане :mitsu-smiley:
  15. И на мен ми писна колегата todor,да натрапва личните си презрения към Лансера ! Колега,ако се поинтересуваш малко,на американския пазар има 2.0l mivec и 2.4l mivec,очаква се и японски дизел..a ако и тези двигатели не са ти достатъчно мощни,има RallyArt и Evo X с няколко специални версии: FQ360 и FQ400...така че,тея приказки за бедната гама от двигатели ги отпиши....Джанти,при дилъра има 16,17 и 18 цолови...да не говорим колко аксесоари има които се предлагат допълнително към интериора и екстериора....Ти изобщо не си в час с новия Лансер ! Аз дори изобщо не разбирам как човек като теб дава крайни мнения като тези,неразбирам,ти мнения ли трупаш или просто си разтоварваш времето с празни приказки....?! Престани да правиш сравнения със необосновано скъпите и скучни мазди 6-ци,толкова омръзналите бмвИЕ-та,алдита и други....тук ние собствениците на Лансер обсъждаме от какво не сме доволни него....а ти,на база на какви проучвания в гугъл,реши да даваш своите крайни мнения.Ти ли караш този автомобил всеки ден,карал ли си изобщо разработен такъв,или както повечето тук,които дават мнения си направил просто един тест-драйв и мислиш,че в сравнение с твоите каляски,тази кола е пълна скука...На мен лично ми писна да ти чета глупостите и хора като теб могат да откажат всеки собственик,да влиза във форума или дори,да притъпят удоволствието му от собствения си Лансер ! Извинявайте колеги,ама направо не се сдържах !
×
×
  • Създаване...