Премини към съдържание

hatecrew

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Sofia

hatecrew's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. hatecrew

    Ralliart 2009

    Не разбирам от коли, както вече споменах неколкократно, но едва ли един автомобил е само и единствено двигател.Предполагам, че самата сглобка на нещата има съществено значение. Off topic: Занимавам се с персонални компютри. Процесорите на една от водещите компании в бранша, Intel, се произвеждат масово в заводите им в Малайзия.Което не е никакъв проблем.Но определено има значение къде и кой ще ти сглоби компютърната конфигурация.Може примерът да не е много аналогичен...но вероятно има сходство.
  2. hatecrew

    Ralliart 2009

    :wacko: Може би щях, ако девойките в БС сложени да показват имидж, бяха в час, с това което продават..."Да, разбира се, имаме го този модел, един момент моля.Ах...извинявам се, той не е тук....има го в другия ни шоу рум." В другия се оказа, че колата е във...Варна. Този, който успях да видя поне беше варианта 5 врати. Няма как да подкараш автомобил изложен в шоу рум предполагам... Абе...хубава работа, ама...българска. Срамно е да правим такива констатации в ежедневието си...но това е действителността в нашата мила родина :noexpression:
  3. hatecrew

    Ralliart 2009

    Veni,Vidi,Vici. Да, ама не :icon_hmm: Без това последното за "победата". Исках само да споделя няколко неща и впечатленията, с които останах. 1.Този модел е произведен в Холандия.Не знам това дали има някакво пряко отношение към неговото качество.... 2.Това, което се вижда под предния капак, няма нищо общо с официалните снимки (вероятно и това е нормално)... 4.Относно интериора...бих казал, че е поносим. 3.За такава компания като БС, ми се видяха "леко" неориентирани дилърите, с които разговарях... Така или иначе не можах да взема окончателно решение :huh:
  4. hatecrew

    Ralliart 2009

    Визитата се отлага за Понеделник.... :icon_hmm: Сега...малко размисли и страсти :icon_blush: Както споменах, нямам много опит с автомобилите...ако трябва да се каже какъв тип кола предпочитам, определено залагам на по-спортния дух, не че ще се правя на Шумахер по улиците, просто въпрос на вкус.Относно интериора, едва ли е болка за умиране но все пак когато седнеш в една кола трябва да се усещаш комфортно, да ти пасне...в крайна сметка даваш една шапка пари, не за интериор разбира се, но и той е част от автомобила все пак... Преценката за автомобила съм си я направил, но все пак само по визия така да се каже и техн.спецификации.Чудех се единствено дали трябва да се ръководя от пристрастия и непрофесионален поглед на нещата или да помисля по-обстойно.За парите, които ще се дадат за Ralliart, човек може да си вземе ако от същата марка - Lancer, ако друга - варианти всякакви.. Още веднъж благодаря за отзивите :icon_angel:
  5. hatecrew

    Ralliart 2009

    Утре отивам за оферта в Mitsubishi, пък ще видим после кое как е...на живо :icon_thumbup: Благодаря, колеги за вниманието! :icon_blush:
  6. hatecrew

    Ralliart 2009

    Нямам много опит с автомобилите, за това и се обърнах към вас за мнение. В момента карам една дръглива А4-ка (Ауди) и ми омръзна да наливам средства в нея за ремонти. Колкото до Ralliart-a, въпросът ми дали си заслужава, по-скоро третира адекватността на покупката.Спортен автомобил, със съответното окачване и возия, твърдо управление, евтино изглеждащ интериор (пластмаси стил "сделано в Росии"), относително висок шум при големи скорости и на дълъг път. Всичко това казано дотук съм изчел по разни ревюта в интернет, не са мои оценки.Просто се питах дали за тези пари си заслужава Colt Ralliart, тъй като цената му е съизмерима с тази на Lancer-a...Така или иначе, спортните версии на която и да е марка автомобили си остават малко лукс и/или глезотия...Благодаря все пак за отзивите ! B)
  7. hatecrew

    Ralliart 2009

    Загледал съм се в този малък изтребител, но бих искал да чуя вашето мнение.Заслужава ли си покупката (говорим за нов автомобил) на този мъник... :huh:
×
×
  • Създаване...