Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Sad But True

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

За Sad But True

  • Рожден ден 11/16/1976

Местоживеене

  • Град
    Варна

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

Sad But True's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Първото нещо, което трябва да направиш е да си провериш налягането в гумите. При мен така стана. Даже мисла пак да го направя днес, че пак се обажда това дърпане на ляво. Ако не се оправи, бегай в буркан стар. - Баланса в случая няма никакво значение, защото ако съм разбрал правилно колегата, това леко дръпване на ляво се получава непосредствено преди момента на спиране, както е и при мен, а тогава скоростта е много малка, съответно баланса не влияе.
  2. Sad But True

    Ритане в педала

    Колега, аз лично не бих се бъзикал със нещо като спирачките и то по този начин. Стругаря ще ти ги направи,но не се знае от какъв материал, а не трябва да е какъв да е.После тези водачи трябва да ги дадеш на термообработка, цементации и такива глупости, и пак ще ти излязат колкото едни нови водачи :mitsu-smiley: .
  3. Не можеш да имаш свързани 2 телефона едновременно.
  4. Зависи какъв приоритет си му задал, приоритетите са от 1 до 7, като 1 е най-висок. С други думи 1 е за телефона свързван най-често с колата.
  5. Sad But True

    Шум от Лансер 1,5 Inform

    Щом казваш. В началото ми се лучваше да я гася по светофарите(нямах навик да гледам оборотомера) щото не и чувах мотора. А от към слух мисля, че нямам проблеми. Но нямам желание да влизам в излишни спорове , поне не и през форума. Да е живот и здраве някой ден да се видим на ракиики може да спорим до пълно :icon_drunk: :icon_drunk: :icon_drunk:
  6. Sad But True

    Шум от Лансер 1,5 Inform

    Не мога да се съглася с теб. Наскоро ходих до Румъния, румънците може да са всякакви, но пътищата им са около 45,678 пъти по-добри от нашите, и трябва да ти каже, че в купето се чуваше само едно леко свистене.
  7. Sad But True

    Шум от Лансер 1,5 Inform

    ^Хм, Тук ме хвана на тясно. Зимните ми гуми са Matador MP59 Nordicca, и съм доста доволен от тях. Малко по-шумни са, но са стабилни, за по 160 лева бройката. Зависи какви пари можеш да отделиш. Колкото до вслушването, мисля че е съвсем нормално да се вслушваш повече, поне отначало, все пак автомобила трябва да бъде опознат
  8. Sad But True

    Шум от Лансер 1,5 Inform

    Нормално е, тъй като гумите, с които го получаваш са по-нисък клас и са малко по шумни, особено ако стъпиш на по-груба настилка.
  9. Капачките са скромните 52 лева за бройка, не бяха минали и 3 седмици както я бях взел колата и едната капачка отлетя. По-лошото е , че не можеш да намериш такива по-евтини, освен от нощния магазин.
  10. Sad But True

    Здравейте

    Малко уточнение, на тази снимка Мими тъкмо излиза от пребоядисване (понеже имам съседи, които паркират като тираджии, а и преживяхме няколко съседски купона. Хвърляли селяците яйца по съседната кола, а то пръскало и по мойта, и аз не отидох веднага да я измия и стана една, като спекоха тез белтъци......), а черния Лансър тъкмо влизаше А за срещите няма проблеми, стига да съм свободен съм на линия
  11. Sad But True

    Здравейте

    Здравейте, Нека се представя. Казвам се Стоян Трифонов, от Варна съм. От една година съм горд собственик на ето това: http://phoootooos.hit.bg/Mimi.JPG 1.8 MIVEC, Invite, механична скоростна кутия. Мими, както галено я наричаме с жена ми. Интересен сайт и интересен форум, даже малко ме е яд, че ги откривам чак сега.
×
×
  • Създаване...