Премини към съдържание

Slow'n'easy

Потребител
  • От него общо

    36
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Varna

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Lancer 2.0 DI-D 2009

Slow'n'easy's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Slow'n'easy

    Светва ми ABS

    Какво се оказа, прекъснати пътища в ел. частта ли?
  2. Slow'n'easy

    Светва ми ABS

    Здравейте колеги, направете малко място, за да седна и аз на пейката до тези от вас със светещия ABS. Колата е Лансър 2008 DI-D без DPF. Екранът с грешката (U0415 ABS module invalid data и U0121 Data bus, ABS control module - no communication) свети и гасне на интервали, обикновено, при маневра на място, но от скоро си го прави, когато си ще. С нов акумулатор съм, но не помогна. Софтелектроник казват да съм бил демонтирал ABS модула (АТЕ мк6) и да съм им го занесял, но 90% не ставали за ремонт. Едновременно с това, други майстори се съмняват за дефектна тандем помпа и/или повредено серво. Педалът на спирачките ставал твърд без да се натиска по време на движение и колата не спирала,както трябва, но ако се подадял газ, нещата се оправяли и колата спирала. Турбото закъснявало и не се надувало, както трябва и всичко това било в следствие на недостатъчен вакуум от тандем помпата. Грешката в турбото е P2563 Boost control position sensor range/performance problem + P0299 (Turbocharger low boost). Може ли всичко това да е в следствие на проблем с вакуума или просто е съвпадение да ми се случат тези неща накуп след 10 години и 180 К км безпроблемна служба?
  3. Има едно такси в София, жал ми е за колицата-очукано, боядисано на 2 на 3, че и с дюза за газовото на бронята...
  4. Упс, виж за линейките не се бях сетил... :icon_hmm: Айде благодаря на всички и весели празници. Стискайте палци, че тръгвам за София с шал, шапка, ръкавици, вериги, лопатка, трмос с кафе, туба с гориво, 3 телефона, суха храна за 5 дни и дребни за БТР-а :icon_bye:
  5. :icon_thumbup: Благодаря! Винаги казват, че е 3-5 минути назад! А дали всички радари имат т. нар. "фискално устройство", каквото и да означава това. Мисля, че е памет на показанията на уреда.
  6. Slow'n'easy

    Проблемче

    Ако имате датчици под седалките (за коланите, еърбек и т.н), не разрешавайте на персонала в автомивките(а и вие също) да стъпва с коляно в/у седалките. Датчика скоро се сплесква и може да ви се появи грешка на комп-а. :icon_crying:
  7. Има някакво параболично огледало или леща, за да улавя сигнала на 360 градуса и то създава паника, на мен дори ми се случи да активира аларма против кражби в мол-а, голям срам :help: Но пък 100 пъти вече ме спасява от мародерите в храстите,като прави впечатление, че като правило радарите са заложени там, където общо взето, няма кой знае каква опасност от инцидент, но пък има условия да се поувлече човек със скоростта и съответно да трябва да отговаря на въпроса "Кажи сега какво ше прайм?". Миналата седмица в началото на магистралата, но точно преди табелата за край на населеното място, на 60м след като бях спрял на червено, ме отстреляха с 84км/ч (според тях), но се "оправихме" след като си признах за детектора и настоях, че не се е задействал...
  8. Радар-детекторите са разрешени. След като устройството само засича сигналите на радарите - няма проблем. Ако ги смущава (активно устройство) - е забранено. Много, ама много благодаря! Весели празници на всички!
  9. Съгласен! Приемам, че bau.bg се бави с отговора, тъй като чете закона или звъни на приятел
  10. Аз заради това съм уточнил, че е детектор и нищо не излъчва, а и в упътването за употреба пише, че не противоречи на закона, но може ли човек да вярва на "Handy"?
  11. В крайна сметка използването на анти-радари (детектори) законна ли е или не?
  12. Според БС, единствените бензиностанции, които са представили сертификат за качеството на горивата си са ЕКО и Ромпетрол!!! :icon_hmm:
  13. За тези, които все пак си сложиха стоманени джанти 16"-декоративни капаци: тук Весели празници!
  14. Taka e! Не ме слушай мен. На мен ми дай гумени стелки и свински опашки... :icon_rock: Важното е ти да си я харесваш и да ти е безопасно шофирането. :good:
  15. За бога, пич, сложи й някакви тасове, мноооого те моля! :D
×
×
  • Създаване...