Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

sunes

Потребител
  • От него общо

    42
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което sunes е написал

  1. sunes

    Стрелка на обортомер

    Благодаря,ще пробвам и ще пиша!
  2. Привет на всички!!!Възника ми един проблем когато подам контакт стрелката на обортомера отива към 800 оборота(без да е запалена колата)а когато запаля колата(при загрял двигател)стои на 1500оборота.Ако някой може да помогне предварително БЛАГОДАРЯ!!А и да уточня че на слух не ми изглждат високи оборотите.
  3. Вземи пробна лампа и виж дали идва ток до фасонката,ако няма ток-претпазител или превкючвателя,който колегата по-горе е показал.Успех!
  4. sunes

    Данък Space Star 1.3

    Скоро четох някъде,че от следващата година,ще отпадне облекчението за катализатора.Иначе в Бургас за 1.3 86к.с.-25лв.(за сега)
  5. Отвори капачката(където наливаш ДВГ масло)и сам,ще разбереш дали си с хидр. повдигачи(мисля,че до 2000г.юли не са хидр.).А колкото за смяната на ремък и ролка след такъв ремонт,не е задължително(аз на твое място ще сменя само ремъка-така,че ти сам решаваш).Поздрави!!!
  6. sunes

    И аз съм в джаза....

    Честито колега!Пожелавам ти много безавариини километри,ако си го гледаш :mitsu-smiley:,ще останеш очарован(аз съм същото от юли и съм много доволен)
  7. sunes

    Секретни гайки.

    Привет!!По-добре си направи секретни гайки при стругар. :good:
  8. Направи баланс на гумите и ако няма подобрение тогава тъси проблема другаде(кормилни болтове,шарнири и т.н.)Успех!
  9. sunes

    Първата ръждичка

    Привет колега,не ти трябва бояджия,продават в малки шишенца"преобразувател за ръжда"( не поврежда боята),нанасяш от него върху ръждата и след 24часа, може леко да китосаш(ако има нужда)след това да боядисаш със спрей(правят твойта боя и я зареждат във флакон).Успех!!! :icon_thumbup:
  10. sunes

    Спадане на гума

    Привет!Свали гумата и я напомпи повечко(3-3,5 атмосф.)после я напръскай със сапункена вода и сам ще разбереш откъде е проблема.
  11. Благодаря колега(бях се отчаял,дали някой,ще ми отговори на въпросите)!!! :icon_bye:
  12. Привет!Преди да задам поредните въпросчета,искам да ви кажа,че мойто Старче няма хидр.повдигачи,не ми трябваше VIN номера за да разбера,просто отворих капачка за наливане на масло/ДВГ/и видях,че съм с кобилици,чак тогава разбрах, колко глупав е изглеждал въпроса ми(ама кой да се сети по-рано:icon_doh:). Сега към върос 3.номер на лагери предни главини(и на коя фирма са за предпочитане)4.номер на лагери задни главини(предпочитана фирма).4.какво масло е най-подходящо за скоростната кутия(да се намира на пазара).За сега са това въпросите,БЛАГОДАРЯ ви предварително!!! :icon_clap: VIN номер XMCLNDG1AXF001543
  13. sunes

    Нова "ЗВЕЗДИЧКА"

    Благодаря,на теб също да се връща!
  14. sunes

    Нова "ЗВЕЗДИЧКА"

    Благодаря,да ти се връща!
  15. Привет колега!Би ли споделил,кой е този "доктор".Предварително БЛАГОДАРЯ!!!
  16. Привет ,колега!Искам да ти кажа,че и моето :mitsu-smiley: се държи по същият начин(даже стига и 2500 об.)и ще е хубаво някой ,който знае да сподели.
  17. След като минеш прегледа на "доктора",пиши дали си доволен и ако си ,напиши и адреса ,работи ли със здравната каса(имам напредвид да не реже главата от кръста),дано се разминеш по най-тънката лайсна-тоест най-евтино.Пожелавам ти късмет!
  18. Супер колега,справил си се страхотно!!!
  19. Не чакай повече а отивай на "доктор". В София и Пловдив има подходящи "доктори".Аз още търся подходящите в Бургас,но най-вероятно,ще ходя до Пловдив или София ако се наложи(дано не се стига до там),тъй като не обичам,кой да е да ровичка по колата ми.
  20. Много БЛАГОДАРЯ!!!Да Ви кажа,че когато взимах колата от автокъщата "Х" на стъклото пишеше сеп.2000г.,обаче отивайки вече в офиса да я прехвърим на мое име,видях,че в докуметие пише октомври 99г. но толкова се бях навил да я взема,че не ми пукаше за няколкото месеца разлика.Отново БЛАГОДАРЯ за отговора,защото на "ЯПОНКИТЕ" :mitsu-smiley: съм още доста бос и очаквам от такива колеги като тебе да понауча нещичко,за това утре ще напиша VIN номера и кой с кавото може да помага! БЪДЕТЕ ЩАСЛИВИ!!!
  21. Привет!На единият-22.50лв а надругият 30лв,но с риск да се повторя мойто Старче не било с хидр.повдигачи(проверяваха по малкият талон)
  22. Супер си колега,но да беше направил и една снимчица на самия модул!
  23. Голямо БЛАГОДАРЯ колега за полезната информация!!!Попитах за повдигачите,защото няколко "МАЙСТОРА" ми казаха,че съм с хидр.повд. и аз реших да попитам по магазините(по.точно в 2)за цената им а от ми казват,че мойто Старче няма такива.Още веднъж БЛАГОДАРЯ за бързия отговор!!!
  24. Благодаря за отговора, но ако можеш малко по-подробно(1.кои са без хидр.повдигачи и 2.какво представляват тези прокладки?) :help:
  25. sunes

    Аларма за Спейс Стар

    Колега няма (за съжаление)аларма която да спре изпечен крадец.
×
×
  • Създаване...