Премини към съдържание

netranger

Потребител
  • От него общо

    61
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Plovdiv

netranger's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте, Трябва ми Болт за главина за гумата за space star 1.8 gdi 122 , 1999г. Някой знае ли каква резба са и колко са дълги?
  2. Здравейте колеги, От извесно време задната светлина свети постояно без значение дали скоростния лост е даден назад или не. В движение свети, гасне. Проверих крушката и където можах да видя кабели - няма проблем нищо окъсяло или прекъснато. Имам вързан парктроник но го изключих и проблема не се реши тоест не е от него. Някои идеи? Или при кои да отида за Пловдив? Жичкаджия ли да търся или? Колата е space start 1.8 GDI 1999г 122кс.
  3. Здравейте колеги, Колата е space start 1.8GDI 1999г. 122коня. Не мога да намеря дали има Isofix система за детска количка? И втория ми въпрос е от каде точно се източва антифриза? Каде се намира пропката?
  4. Здравейте, Трябва ми задна лява и дясна брава за space start 1.8 gdi с механизъма към тях. Бравата за отваряне на вратата.
  5. netranger

    Check engin

    Здравейте, Преди 500км обслужих колата(ангренажен ремък). Вчера както си карам колата почва да тресе и да губи мощност. Спрях погледнах оказа се почти без масло(последна смяна на маслото преди 6600км) - под минимума. Долях почти 1л. И днес вече дигна ли над 2500 3000 оборота - 80-110км светва check engine и явно влиза в сервизен режим защото не може да се дигне повече скорост или обороти. Под тая скорост и обороти няма проблем не свети нищо. Отпусна ли газта паднат ли оборотите и скоростта check engine изгасва. Дали не се е прецакало нещо поради липсата на масло? Някои има ли идеи? Колата е space star 1.8 gdi 1999г. 122кс. Моля за помощ и идеи?
  6. Здравейте, Колата е space star 1.8 gdi 1999. Преди 2 седмици я обслужиха и смениха ангренажен ремък, ролки и каквото си трябва. Ремък gates и contitech. Сега обаче като е паля сутрин ремъка вие и свири поне 1-2мин. Това не е нормално. Закарах го да погледне - отслабил се бил. Оправи го но сега пак така прави. Има ли някаква опасност и да го накарам ли да го смени изцяло пак всичко?
  7. netranger

    смяна на масло

    Колега малко по конкретно може ли? Че днес го търсих пустия филтър ама не го намерих там кадето описваш?
  8. Здравйте , искам да опитам сам да сменя маслото на space start 1.8 gdi 122kc. 1999g. Източването ясно а каде и как се сменя масления филтър?
  9. netranger

    Обслужване

    Колега 1.8 е колата не 1.3 незнам дали има значение
  10. netranger

    Обслужване

    На мен ми искат 330лв за частите и 150 за труд - 480лв. Като частите - всички ремъци и ролки и водната помпа. Как мислите?
  11. Здравейте, Колко според вас ще струва обслужването(смяна на ангренажен ремък и филтри) на space star 1.8 GDI 1999g. ? Какво точно се сменя? Ангренажния ремък, водна помпа?
  12. Здравейте колеги, Предстои ми смяна на спирачките - предни дискове с накладки и задни барабанни. Колата е Space star 1.8 GDI 122кс 1999г. Може ли да ме ориентирате за цена и марки? Нещо от рода на среден клас.
  13. netranger

    Space start cold start

    Помагайте колегииии
  14. Здравейте колеги, Имам нужда от малко помощ. Така колата е: Space Star 1.8 GDI 122кс 1999г. Като се опитвам да запаля в началото не иска. 2-3 пъти като превътя ключа дави се и тогава пали. Ако тръгна веднага двигателя се дави и не върви с повече от 20-30км. Ако оставя да загрее 2-3-4-5мин на място всичко е ок. На загрято пали без проблем и се кара без проблем. Пробвах с нов акумолатор, четоха я на диагностика за съмнения за темп. датчици - всичко ок. Свещи гледаха - ок. Помощ??
  15. netranger

    проблем с парното

    Как се обезвъздушава? И ако пробвам с добавка към антифриза за почистване няма ли да е по добре?
×
×
  • Създаване...