Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

krasio 85

Потребител
  • От него общо

    32
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Плевен

krasio 85's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте , колеги . Подарявам панела , тъй като съм си намерил и съм си го сменил , а гледам че доста често се поврейдат и трудно се намират . Та горната пластмаса е счупена от предишния собственик но всичко работи , да поясня , че задните бутони съм ги сложил отпред ако имате здрави два бутона само ги поставяте отзад и панела е готов. Ще публикувам по-късно снимки да имате представа за какво става на въпрос
  2. Колеги търся панел 5-бутонен за управление на ел.стъклата на Спейс Стар 1.3 ,знам че са дефицитни,но който има да се обади на 0894/57-89-77
  3. krasio 85

    Катализатор

    Колега и аз съм на същата дилема иииии още се чудя дали да го махам.Но при премахване на катализатора ще светне лампата на двигателя, но за да не свети се поставяли ''емулатори'' ,които аз си обяснявам симулират напрежението на кислородния датчик все едно ти е здрав,но от каде се взимат тези неща си нямам и на представа а и къде се монтират,дали на изхода на втората ламбда сонда или някъде по ''компутера''?
  4. krasio 85

    Катализатор

    Здравеите колеги ,миризмата на сяра при високи обороти си седи, но днес ми направи впечатление, че нямам хубава инерция и като поогледах забелязах че ми задържа накладката на задна дясна дискова спирачка, сега попрочетох мнения във форума и ме притесниха думите на Dj Tymbi, че може да е проблем от маркучи или клапани на АБС-а та тези дни ще сваля колелото да видя дали ще успея да върна буталото,ако някой може да даде някакъв съвет. ....да заповяда.
  5. Здравейте, имам Спейс Стар 1.3 82 к.с. от 10-тина месеца и съм много доволен от колата, но ми прави впечатление, че на моменти когато я понастъпя или карам на по-високи обороти мирише на сяра, която е част от изгорелите газове. Попрочетох във форума мнения, но не ми стана ясно в катализатора ли е проблема. Автомобила пише, че е на 150 000км. Масло не се е налагало да доливам, но ми се струва, че всякаш нещо я спира и има тази неприятна миризма на развалени яйца. Какво ще ме посъветвате Вие, от нещата който прочетох нещата клонят към задръстен катализатор колата е 2002г.
  6. Колега не е същата моята има и предполагам датчик някакъв защото призавъртане на волана ми се повишават оборотите,а тук като гледам го няма.
  7. Колеги търся помпа като от снимките KYB (kayaba)http://k840420n.snimka.bg/automobiles/hidravlichna-pompa.809743
  8. krasio 85

    Въпрос за cd-то

    Благодаря ти.
  9. Здравейте,някои знаели колко е мощно стъпалото на оригиналното CD на Спейс стар-а,тъй като мисля да си подменя оригиналните говорители със Herz 80w с диаметър 13см.
  10. krasio 85

    Спейс Стар 1.3

    Ааааа виж това вече е друго,щом не ускорява равномерно не е добре взимай мерки,но и не очаквай чудеса от ускорението,автомобила не е предназначен за това ,но върви напълно достатъчно.
  11. krasio 85

    Спейс Стар 1.3

    Здравей колега, да ти е честита,а относно набирането аз съм със същия двигател и до към 2800-3000 набира бавно но после е друга ракия, но май е нормално бензина му трябват обороти да достигне хубава тяга, дизела дърпа при ниски обороти.
  12. Еи колеги мерси за отговорите,но проблема е решен просто на моята се беше счупил задния капак и този които я е заварявал е наслоил повече материал и е запушил някой от отворите в капака,но след като сложих капака от галанта заспа и за сега е 6 и дано тъй остане.
  13. Колеги протече ми хидравличната помпа маистора каза,че са поизносени вътрешни части и намерихме една от галант и от двете сглобихме една.Монтира я и сега работи помпата но волана се движи много трудно,въртях волана наляво надясно но продалжи да се движи трудно.Карах я даже с надежда да се обезвъздуши с карането но никаква полза,дайте някаква идея от какво може да е проблема.
  14. Много съм благодарен колега,не е казано че ще ги правя тези процедури,но нищо не пречи да съм запознат какво се прави.Мерси пак.
×
×
  • Създаване...