Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

mitaka_1

Потребител
  • От него общо

    95
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Хасково

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    1.9 DID

mitaka_1's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

1

Репутация

  1. Еднакви са отпред и отзад тонколоните. Иначе са демонтирани от предни врати.
  2. Продавам 2бр. оригинални тонколони 13см. свалени от Мицубиши Спейс Стар / Mitsubishi Space Star / Колоните са в добро състояние без забележки по отношение на звук. Вървят заедно с пластмасовите рингове за вратите. Пращам с отстъпка в цената на доставката. Намират се в гр. Хасково и могат на място да се видят и чуят. Тел. за връзка 0887276705 - Митко. Цена 20лв. за комплекта.
  3. Продадени! Темата е за триене!
  4. Продавам оригинални джанти за Mitsubishi Space star 14" 4x114,3 с гуми Мишелин Алпин / зимни /175/65R14. Гумите са карани един месец в България и са в перфектно състояние с 6мм грайфер.Само гумите съм ги купил през януари 2018год. за 140лв. Джантите не са заваряни или криви.Причина за продажбата е продажба на автомобила. Намират се в гр. Хасково. Мога да ги пратя при интерес с Еконт до офис. Цена на всичко 220лв. Гуми Гуми 2 Гуми 3 Гуми 4 Гуми 5 Гуни 6 Гуми 7 Гуми 8
  5. Аз също ползвам Launch, който работи с 1.9DID 102коня.
  6. Ако прескочи само един зъб при този мотор няма проблем. Личен опит. Само по шума на мотора може да се познае/ трака като VW :D /
  7. И при мен от както съм я взел колата все има проблем с този датчик за външната температура. Забелявал съм, че отчита правилно единствено когато през деня я оставя на +30 градуса и сутрин като я запаля при температурата примерно +20 градуса веднага се променя. Обратното за да се случи минатат часове. Оставям на +20 градуса, качвам се когато вън е вече +35 и пак си позакза +20 за да достигне реалната температура трябва да минат часове каране.
  8. Шайбата която става е с номер C27581. Свалена от ударен спейс стар. Под шайбата нямаше зегерка между зъбчатката и вала.
  9. Колеги, ударих сериозно на камък с тая демпферна шайба. Днес взех от рено 1.9 DCI 120 коня и не става. В ауто плюс по номер на рама излиза само един модел която я дават двойна, а моята със сигурност не беше такава. Ако някой може да провери каква шайба трябва да търся ще съм му благодарен / или какви размери има и как изглежда/. Другото ми питане е дали трябва да има шпонка на зъбното колело и вала? Място за шпонка Питах различни майстори и получих различни мнения, едни викат рената нямат шпонки имат само място други казват, че трябва да има.И како трябва да търся такава шпонка от къде да я поръчам ? Номера на рамата е XMCLNDG4A2F021617 2001г. 102 коня.
  10. Вчера след неприятен инцидент поради не добре затегнат болт на демпферна шайба същата пада / майсторите като са ми сменяли ангренажа не са я стегнали/. В момента на падането на ремъка въобще не допуснах, че може да се случило това и си прибрах колата на самоход. Днес свалям да видя какво е станало и ми стана лошо, няма шайба и болт и ангренажния ремък стои на магия :shock: . Питането ми е дали са 100% същите шайбите с Рено 1.9DCi и дали си струва да търся втора употреба такава шайба или да купувам нова ? И другото което е самото закрепване освен болт има ли шайба под него и зегерка против развиване / с една дума като търся шайба още какво да търся с нея да мога да я монтирам / ?
  11. Отиди до канал някъде и си затегни тампона на ауспуха. Мисля, че беше ключ 13.
  12. Датчика не се намира отдолу. Отгоре е под въздушния филтър. Сваля се кутията на въздушния филтър и отдолу има една алуминиева планка на която е хваната кутията с тампона. Демонтажа на сензора е като се подпре отдолу скоростната кутия и се развият трите болта на планката. Трябва да се охлаби болта на тампона за да може да се завърти нагоре. My link При мен проблема беше, че не винаги се включваше задната светилна (искаше по силно да се натисне лоста) решението на проблема е при стругар или нов датчик. Аз отидох при стругар. Намаля се самия датчик с 1мм. за да може да се завие с 1мм по надолу, което компенсира износването му. My link
  13. Колеги, къде се намира датчика за задна светлина на Спейс стар 1.9DID ? Скоростната кутия е VOLVO 1023678. Отгоре свалих въздушния филтър както е показано във форума на рено но там няма нищо. Отдолу е само датчика който е за коляновия вал. И кабели не мога да видя около кутията.
  14. mitaka_1

    Филтър купе

    Може и да няма оригинално филтър. Така беше поне при мен.
×
×
  • Създаване...